To the beach.

Datum:2009-07-31 Klockan:09:04:02
Idag är det fint väder. Iallafall just nu . Hoppas det håller i sig under dagen. Kan få bli liiite varmare också.
Pga det fina vädret idag så blir det nog till att besöka stranden med Lill skruttan min o en vän. Men så blir det bara om vädret håller i sig och blir liiite varmare =P Annars får vi hitta på nå annat. Kanske fixa tvätten ? hmm njaa får se hur det blir med det . HaHa..

½års kontrollen igår gick bara bra. Inge fel på min lilla skrutt inte. =) Hon växer som hon ska och hon har inga fel alls. Weei! * Mamma lycklig* Fortsätt så gumman... =)

För tillfället så sitter jag o äter frukost. Idag blev det vaniljyogurt med musli och lite kaffe. Mumsfillibabba !
Elina ligger på sin filt på golvet o leker med alla sina saker. För ett  himla liv gör hon också. Idag är hon gladare än gladast.
Ser mysigt ut där nere. Ska nog krypa nertill henne o fråga om jag får leka med henne ;P HaHa...

Ska bara äta upp min yogurt.... Så klar ! =)
Nu kommer mamma, Elina !!!

To the floor !

I all hast !

Datum:2009-07-30 Klockan:12:29:28
Skriver ett litet snabbt o kort inlägg idag. Har lite annat å göra förstår ni.
Ska iväg om ca 10 min o möta upp en vän för o ta en lunch. Ska sedan iväg till läkaren med Elina på halvårs kontroll.

Men nu måste jag springa iväg om jag ska hinna i tid ..

CIAO !!

Kärlek <3

Datum:2009-07-29 Klockan:14:42:04
Hittade en väldigt fin/het bild.
Bestämde mig för att lägga upp den här.


That's hot ..

Det är ju Pride veckan i Sthlm denna vecka. Så måste ju sprida lite lööv  här på bloggen också. <3
Störst av allt är kärleken !
(Oavsett vad för kärlek )

Peace,love and understanding.
<3

I brist på annat.

Datum:2009-07-29 Klockan:14:01:30
Jaha så sitter man här igen då. Vad ska man hitta på å skriva idag då ? Hmm
Nä kommer inte på nå speciellt.
Lite finare väder ute idag. Har precis ätit en väldigt god sallad med min kära mor, har spelat lite poker med lillebror o vilat en stund i hans sköna säng. Å nu sitter jag alltså här.
Elina är med vid datorn idag också. Har kollat lite på nalle puh på datorn, vilket hon gillade . =) Just för tillfället så ligger hon i min lillebrors säng o gosar med honom. Sååå söta !

Asså har verkligen brist på saker å skriva idag . Så får bli ett litet flum inlägg känns det som.

Trött är jag också. ZzzzZ

jaha,nähe...Hmmm

Funderar på å ta en promenad i det fina vädret. Men vet inte om jag pallar.. ^^ Roligare om man hade sällskap under promenaden. Nån som vill följa med ? =)

Just ja.. Var falskt alarm. Trodde ju pga illamående o lite så att jag var gravid igen. MEn det var falskt alarm. Lite skönt faktiskt, för jag vet inte om jag hade pallat med en unge till just nu. Visst vill jag/vi ha en till, men inte just nu . Sen får det bli . =)

Nä, nu är det tomt i huvudet på mig så jag återgår till o spela lite på blip. Sen ska jag .. ja, göra nånting annat.

Ciao Bella !

En väldigt grå dag...

Datum:2009-07-28 Klockan:12:50:24
Jo, vädret är väldigt grått idag. Buhu..
Så vad hittar man på idag då ? Hmm... Skulle behöva städa, men pallar fan inte. sjukt seg idag. Kan det bero på vädret kanske ?
Ska iallafall ta mig ann disken idag. Det är ett måste. Den börjar bli hög nu. =/
Elina sover för tillfället, vilket är ganska ovanligt nu förtiden. Iallafall på dagarna. Hon kan vara vaken från 7 på morgonen till ca 8 halv 9 på kvällen utan att sova nåt under dan.. Å det är inte kul det. Får ju inte en lugn stund under dom dagarna. Fullt ös hela dan . Så dom dagarna hon sover lite under dan så passar jag på att slappa å vila lite jag med.
Det gick ann nu när killen hade semester, för då kunde ju han gå upp med henne o så. Låta mig vila lite. Men nu är han tillbaks på jobbet igen o jag har ingen som kan hjälpa mig...
Jo mamma förståss, men hon jobbar ju hon också .
Det är inte så att jag klagar, men det är tröttsamt å ha barn. Inte mycket vila här inte.Men jaja, det är samtidigt underbart =)

Ska nu gå ut i mammas kök o göra mig nåt å äta. Börjar bli lite hungrig.

Kanske skriver mer senare..

See ya when i see ya  =P ( Som Rachel Ray säger )

Semesterdagar.

Datum:2009-07-27 Klockan:09:53:15
Har varit väldigt inaktiv här på bloggen ett tag nu. Men det är så att killen har haft semester vilket betyder att även jag o Elina varit på semester =)
Det har varit 2 härliga veckor tillsammans med min lilla skrutt o killen.
Har varit en sväng uppe hos svärmor där vi åt gott på hennes resturang,badade,gick på stan,spelade minigolf,åkte fyrhjuling,grillade o bara hade det mysigt. Var underbart att vara där ett par dagar. Ska dit igen om 2 veckor då killen har semester igen.

Förutom resan till svärmor så har vi badat,varit ute med båten, varit på skansen med vänner o hjälpt mina föräldrar att renovera deras hus.. Lite målning o så.

Nu är semestern slut för den här gången. Men det är som sagt semester för vår del om 2 veckor igen. Då ska vi med min familj o campa o kanske upp en sväng till svärmor igen. Hon bor i Hälsingland btw.

Elina är nu ½ året o hon växer så det knakar. Hon börjar bli så stor min lilla skrutt.
Idag väntar shopping med mamma min. Ska bli storhandling + lite shopping. Måste hitta lite kläder till Elina ( O kanske till mig själv ^^ )
Blir nog en lunch med mamma också. Brukar bli det när vi är ute o storhandlar eller shoppar. =P

Nej nu ropar mamsen att vi ska åka å att Elina är påklädd å ligger klar i vagnen.. Haha.. Vilken mormor =P
See ya !!

Psssst.. Bröllop nästa sommar planeras ^^



Halsbränna !

Datum:2009-07-10 Klockan:09:01:29
Fy bubblan va jag hatar att ha halsbränna !!
Har det just nu o det är inge vidare kul ... Bläää !

Klockan är 08.51 o jag har redan hunnit duscha,diska,ge Elina mat,se lite på tv o tagit en promenad ner till föräldrarna. Ska iväg med min mamma lite senare idag. Om vädret blir bättre vill säga =/
Dom har sagt att det ska bli fint väder idag. Inge regn eller så, utan solen ska titta fram o det ska bli runt 20 grader. MEn som det ser ut nu så blir det inte så . Det är grått på himlen o det små duggar lite.
Vart är det fina vädret dom snackat om hela veckan ??

Idag börjar äslkling sin semester. Ska bli skönt o ha honom hemma i två veckor nu . Får se vad vi hittar på att göra. Kanske Kolmården ? Det har vi iallafall snackat om att vi ska besöka. Det o Åland.
Hoppas det blir fint väder bara..

Fan va halsbrännan ska irritera mig då ! Gillar inte det här alls . =( Kanske ska ta mig ett glas Samarin ? Hmm jo kanske.
Ska iallafall bege mig till soffan nu o se lite på tv med Elina som ligger här i föräldrrnas säng o vill ha uppmärksamhet.. =P

Trött är jag också, ( Vilket jag är ofta nu förtiden ) . Kanske ska vila en stund i soffan istället ? haha .. Fan va jag har beslutsångest  =P

Nu kilar jag iväg !!!

Regnet det bara öser ner....

Datum:2009-07-09 Klockan:14:35:12
Jo kan man ju lugnt säga. Det åskar o blixtrar också . Borde kanske inte sitta vid datorn då ? =/ Men jaja..

Gårdagen blev underbar..Blev en promenad till djurgården där vi satte oss ner med glassarna vi köpt. Elina fick smaka hon med . Hon gillade det mycket. =)
Kollade på alla roliga människor,matade fåglar o bara glassade i solen. På vägen tillbaks mot centralen så besökte vi lite affärer, o det blev lite shopping. För min del blev det ett par svarta jeans leggins från Gina Tricot o ett svart diadem. Är väldigt nöjd med båda köpen. Blev ett par örhängen från indiska också..

Så ser legginsen ut.. Fast svarta då da.. ;P

Just nu sitter vi hemma hos en kompis, jag o Elina. Ska snart bege oss hem. Väntar bara på att det ska sluta regna så förbannat mycket ! Har ätit lite lunch här. Haft myspys.

Är lite fundersam också.. Eller vad man ska säga. Har lite föraningar om en sak. Måste klura ut hur jag vill ha det om det stämmer.Hmmm..Stort dilemma kan jag säga. Skulle va ju va kul, men jag vette fan asså .
Jaja.. Ska va lite social mot vännen nu .
Får se när jag skriver nästa gång...Tills dess...Ha d !



Besöka huvudstaden idag .

Datum:2009-07-08 Klockan:08:24:36
Efter några dagars tråkigt grått o regnigt väder är nu värmen tillbaks.
Klockan är bara 08.14 på morgonen o det är 26grader varmt ute. Känns härligt. Men har varit skönt med lite regn dessa dagar för det behövdes verkligen. Men nu är det värme o sol igen . Hoppas det blir fint väder till helgen också så man kan dra o bada.. O grilla som vi ska göra med ett par kompisar. =)

Blir inte mycket bloggande nu för tiden. Är sällan hemma. Är mycket med vänner o så . Mycket annat som har hänt .
Ber om ursäkt för det o hoppas ni gillar mig ändå ? ;) haha

Idag vi jag o Elina tillsammans med en vän till mig bege oss in till den stora huvudstaden för lite mys,glass o förmodligen en del shopping ;P Ska bli kul, för det va längesen jag var inne i stan. Tur med vädret har vi också så det börjar ju bra =)

Kollade på minnescermonin för Michael Jacksson igår. Grymt bra. Det var stort. Det var fint. Många fina tal o uppträdanden. Men det som berörde mig mest var när hans dotter Paris höll sitt lilla tal i tårar. Det var starkt gjort av henne tycker jag. Då föll det även några tårar ner från min kind.  =(
RIP Michael ..

Nej nu ska jag byta blöja på Elina o sen se till o få i mig lite frukost. Har blivit dålig på å äta den senaste tiden.. Äter oftast bara middag på kvällen.. Nån frukt eller nå lätt kan det bli under dagen men annars så får jag inte i mig mycket.. =/ Vad är nu detta ?? Varför kan jag inte äta längre?

So long bitches ;p


It's hot hot hot...

Datum:2009-07-01 Klockan:13:04:22
Kan man lugnt säga. Duschen för en stund sen var egentligen ingen mening. Svettas ju lika mycket ialf... Det bara rinner.. Är nå sjukt varmt här. Kanske ska man bege sig ner till stranden ? Får bli lite senare för har annat att göra nu innan..

Förlåt att jag varit lite off här ett tag. Men det har varit underbart väder nu i flera dar å det ärinte så att jag har suttit inne dom dagarna.. Nä har blivit enhel del badande o besök på stranden... Elina har badat hon också.. =)
Promenader med en vän,lunch på ute servering, picknick och massa annat skojj. Så har ite riktigt haft tid o blogga. MEn gör det nu när jag har lite tid över innan vi ska iväg med min kära mamma o handla lite.

Har fått lite färg på kroppen men inte så mycket för jag är så noga med att smörja in mig.. Bränner mig så jävla lätt annars. Men lite färg har man fått ialf. =)

På lördag ska vi kanske till skansen. Eller på söndag. Vi får se vilken dag det blir. Var jätte längesen jag va där så nu har vi bestämt oss för att åka dit med lill skruttan. Ska bli mys.

FAN VA VARMT DET ÄR !!!
Svetten bara rinner..... Får bli ett dopp senare idag.. Står inte ut i denna värme. Men va fan man ska inte klaga. Man behöver ju inte åka utomlands till värmen, för den finns här hemma i Sverige.. Det är ju ett plus..

Nej nu ska jag ta mig ett stort glas is vatten o sätta mig på verandan med Elina. Kanske sätta henne i hennes lilla pool .. A får bli så ..


RSS 2.0