Så underbart detta..

Datum:2009-06-25 Klockan:13:24:12
Snuttan börjar bli frisk nu =) WEEEEI ... Eller ja nästan ialf,till hälften.. Det är hennes öroninflammation som håller på å gå över. Rinner inte lika mycket längre ur dom. Ser bra ut det här. Nu är det bara vattkopporna kvar som ska försvinna...

Ännu en härlig sommar dag med fantastiskt sommar väder. Blåser lite idag men det är bara skönt. Vi har bestämmt oss för att åka till stranden senare ikväll o softa lite. Kanske blir ett litet dopp. Skulle va skönt.
Nåt som också är skönt är att vi fått våran tvättmaskin nu, så nu kan vi börja tvätta hemma istället när vi vill istället för att behöva boka tid i tvättstugan o kanske få vänta nån vecka.. Så det känns jävligt skönt med en egen tvättmaskin =)

Känner nu att magen börjar kurra. Har inte ätit nåt sen kl 6 i morse. Ska nog ta mig lite jordgubbskräm med mjölk o sätta mig ute på verandan.. Ja jag är hos mina föräldrar. Pallar inte med å sitta hemma hela dagarna. Roligare o va här där man kan få lite sällskap o så .. Småbröderna är ju alltid hemma så ... =P

Så nu blir det verandan med kräm o mjölk ...

Äntligen är det sommar !!! =)



Sooommar,sommar o sol !!

Datum:2009-06-24 Klockan:13:37:19
Är verkligen underbart med värme o sol .
Både igår o idag har det varit sånt underbart väder..En värme på ca 22grader o inga moln på himlen =)
Har nyss suttit ute i solen med lillebror o hans kompis o spelat lite poker. Jag förlorade såklart o fick sitta o kolla på i nästan 45 min när dom spelade klart. Men passade då på att sola lite mer.
Nu har jag kommit in för nu är Elina vaken. Hon fick precis lite mango puré, vilket hon älskar. Men stackarn har ju öroninflammation o vattkoppor. Hon kliar på hela sin kropp o det rinner ur öronen på henne. Stackarn, lider verkligen med min lilla skrutt.. =( 
Blir inte så mycket utomhus vistelse för hennes del. Hoppas verkligen det bli bättre snart. Mår inge bra av o se henne såhär.

Känner för att åka o bada. Lillebror o kompisen åkte precis iväg för att bada, men jag följde inte med. Går ju inte när Elina är sjuk. Får bli när hon är frisk igen.

Nej nu ska jag ner o köpa mig en glass o sätta mig ute på verandan med Elina o glassa.  ( Är skugga på verandan så det funkar för Elina )

See ya !

Sjukdom o födelsedag.

Datum:2009-06-23 Klockan:14:10:45
Elina har fått vattkoppor + öroninflammation. Stackarn =( Blev ett besök på barnakuten i går kväll då vi inte visste va det va för fel. Nu äter hon pencilin o jag hoppas hon blir bättre snart. Är prat om att sätta in rör i öronen på henne, men vi ska vänta med det nåt år. Se om hon fåt öroninflammation fler gånger. Jag menar hon är bara 5 månader, är det vanligt med örononflammation såhär tidigt ? =/

Idag fyller även lillebror 19 år. GRATTIS GRATTIS ! =)
Måste kila vidare nu. Dottern vill ha sällskap av mamma .. =)

Nu drar vi ...

Datum:2009-06-22 Klockan:14:26:24
Nu ska vi bege oss hemåt o städa lite jag o Elina .
Ikväll får vi vår nya tvättmaskin då våran andra blev paj.
Äntligen !


Fin besök imorgon ? =) *Hoppas*

Midsommar 2009

Datum:2009-06-22 Klockan:11:51:15
Så var även midsommar helgen över . Blev en väldigt lugn midsommar iår. Var på en camping med killens pappa,lillsyrra o pojkvän. Hans mormor var även där också. Blev lite midsommar mat, eller ja ganska mycket sådant. Tror vi satt o käkade i nästan 1½ timme.. haha
Senare framåt kvällen spelade vi kubb o boule med våra grannar på campingen. Vädret blev väldigt fint under dagen o det regnade inte.
Killen o hans syrras pojkvän badade bastu på kvällen medans jag o hon gick en promenad med Elina som inte ville somna alls. Fiska lite gjorde vi också .Men det blev ingen fisk.. Buhu..
Åkte hem i lördags. Hem till lägenheten.

Igår tog vi oss en rejäl promenad. Var ute o gick i nästan 3 timmar. Jobbar ju på att bli av med några kilon.
Idag är det strålande väder. Härligt. Nu kanske det kan bli sommar. Hoppas på det. Jag o Elina kom nyss ner till mina föräldrar efter en liten promenad ner till affären.
Våran dator är nu tillbaks men nu är det nå problem med vårat internet. Är det inte det ena så är det de andra.. Typiskt. Hoppas det fixar sig snart.

Imorgon fyller lillebror min år. Hela 19 år. Han börjar bli stor han . Får se om jag hittar nåt o ge honom. Han student blev ju i stort sett min bankrutt.. Eller hur säger man ?  =/ La ner en väldans massa pengar på hans student. Jaja, Ska ut o sätta mig i solen nu, kanske köpa mig en glass? Nej, ingen glass.. jag bantar ;P haha

You are always on my mind.

Datum:2009-06-16 Klockan:14:11:35
Nu har det hänt igen .
Jag satt på facebook o vad gjorde jag ? jo, jag kollade in din sida. Kollade på nya bilder på dig o allt det där. Varför gör jag såhär mot mig själv ? Jag är ju lycklig, har en dotter o en underbar fästman. Ja för det är ju det min kille är för vi är ju förlovade.
Så varför kan jag inte sluta tänka på dig ? Jag vet att det aldrig kommer bli vi igen för det är nåt jag inte ens vill. Tror jag... =/ Nej,visst har jag fortfarande känslor å så men jag vill inte gå tillbaks till ett förhållande med dig. Jag har min familj. Men vad är det som gör att jag ständigt måste gå in på din facebook eller liknande ? Kommer jag någonsin att glömma dig ?

I mitt huvud just nu har jag 100 frågor.. Det går bara runt runt i skallen på mig.
Det är ofta jag ligger å tänker på dig innan jag somnar. Tänker på alla minnen jag har med dig o på hur underbar du faktiskt va. Trots att du behandlade mig som skit så var du underbar när du inte gjorde det.
FAN !! Sluta nu. Sluta tänka på honom !!

Men kan jag det ?
Kommer nog alltid älska dig... <3

You are my sunshine...

Datum:2009-06-16 Klockan:12:22:24
Idag är det strålande väder ute. Blåser lite men annars perfekt.
Solen lyser,knappt några moln på himlen o det är relativt varmt. 16 grader visst. =)
Kan sommaren få komma nu kanske, eller kommer det bli en regnig sommar ?

Var uppe tidigt imorse som vanligt. Men killen började senare idag så då passade jag på att gå ner o träna lite. Det va skönt de. När jag kom hem så var killen tvungen å bege sig till jobbet men han hade gjort iordning en god frukost till mig. Den bestod av ett glas apelsin juice, 2 frall halvor med skinka,ost o paprika och ett kokt ägg. Gissa om jag blev glad. Han kan när han vill min karl ;)
Elina hade  redan fått sin frukost o blöjan var bytt. Så det var bara för mig att sätta mig ner framför tv'n o äta min frukost, medans Elina låg på sin filt på golvet o lekte.. Älskar sånna här dagar . Mer  av dom tack =)
Blev sedan en promenad ner till affären för att köpa lite puré åt Elina. Nu är vi hemma hos mina föräldrar o Elina sover. Känner att jag bara ska softa idag. Sätta mig ute i solen o sen ta promenaden hem igen lite senare.

Älskar verkligen min lilla familj. Ni är outbytliga <3

Nej, nu hör jag att Elina har vaknat.. kanske skriver sen igen ..

Ciao!

Utan dig..

Datum:2009-06-15 Klockan:12:33:24
Text ur Magnus Ugglas " Utan dig ".
Så fin. <3
Passar in på mig o killen.


Utan dig, ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö,
än tvingas leva ensam utan dig.
Utan dig, ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö,
än tvingas leva ensam utan dig.

Visst har vi grälat då och då,
skrikigt högt till nån har gråtit,
men då problemen varit små,
älskat sedan du förlåtit.
Kanske är jag lite väl naiv,
men aldrig känt mig så full av liv.

Utan dig, ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö,
än tvingas leva ensam utan dig.
Utan dig, ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö,
än tvingas leva ensam utan dig.



Regn,regn o åter regn

Datum:2009-06-15 Klockan:12:05:29
Ja det är väl så man kan sammanfatta denna helg.
Fy bubblan va det har regnat asså. Man har inte haft lust till nånting.
Men samtidigt så har dt varit lite skönt med sånt här väder, för då har man kunnat ta det lugnt efter alla dessa dagar av tjo o tjim..
För tagit det lugnt är verkligen något vi har gjort i helgen. Har varit på middag hos svärfar,storhandlat o myst framför filmer.. Faktiskt en toppen helg trots regnet..

Nåja, Idag blir det också en lugn dag. sitter nere hos föräldrarna ( vanligt nu föt tiden ) o ska ladda ner lite låtar till min ipod tänkte jag. Ska även skicka över lite bilder till Sis från hennes student..

Men först ska jag ge Elina mat. Hon är vrål hungrig stackarn... =(

Hörs senare...

Så här mycket regnade det i lördags.. Tagen från vårt fönster..

Lillebrors student !

Datum:2009-06-12 Klockan:12:59:47
Så var även den dagen över.
Igår tog han studenten med buller o bång. Fan va stolt jag va över honom. Självklart kom det endel tårar, men sån är jag. Har blivit väldigt känslig på senaste tiden har jag kommit på. Bölar för ingenting.. Haha...
Han var jätte stilig o glad... o full... han var ganska rund under fötterna när han kom till sin mottagning efter flakåket. Men va fan , man tar bara studenten en gång i sitt liv. Klart det ska partas rejält då ;)

Efter mottagningen slockande han hemma i datastolen o vaknade en halvtimme innan han skulle träffa klasspolarna för att bege sig iväg in till stan o fortsätta parta loss. Trodde aldrig han skulle palla åka med in till stan men han gjorde det. Han sa " Klart jag ska med ! Tar ju fy fan studenten.. ! "
Även jag fick i mig lite o dricka. Blev några glas vin o skumpa. Så idag har jag en liten huvudvärk. Men jaja.

Elina var självklart med igår. hon var så söt i en vit liten klänning o ett rosettband runt huvudet. Hon blev lillebrors gose igår. Visst är han hennes favorit annars också men igår var hon nästan barahos honom hela tiden. Så söta =)

Nu är jag o Elina nere hos mina föräldrar o har lagt in lite bilder från igår på deras dator. Nu väntar vi på att killen min ska komma hem så vi kan hem o mysa alla 3 .

Men nu ska jag lägga mig i soffan o glo lite på tv o bara ta det lugnt. Är helt slut sen gårdagen..Elina ska få gosa med mig i soffan =)




1 dag kvar...

Datum:2009-06-09 Klockan:15:03:58
Idag är det bara en dag kvar, sen tar lillebror studenten =) Jag blir bara mer o mer nervösare.. Why ? =/
Det har bestämts att jag o killen ska göra en smörgås tårta till mottagningen. Lillebror vill nämligen ha det o vi tycker att det är nåt man ska ha på en student mottagning. Men det är ingen som verkar ha tänkt på det så för att göra lillebror glad så ska jag o killen som sagt fixa en . Ska bli kul o se hur vi lyckas med den. Men det ska nog gå bra. =)
Imorgon ska jag åka med mina mamma o mormor o köpa det sista inför studenten. Ska även iväg med killen o köpa presenten. Förutom presenten så har jag skrivit som en dikt till lillebror. Den handlar lite om hans barndom o så. Om saker vi gjort tillsammans. Mamma tyckte det blev jätte bra o jag hoppas han tycker lika dant o uppskattar det. Men det tror jag.

Sitter just nu nere hos föräldrarna. Datorn är inte klar än !!? =/ Dom ringde igår kväll o sa att den är klar nästa vecka. Hade tydligen blivit nå knas. Men jaja, ni vet ialf varför jag inte skriver här lika ofta nu som förr... Datorn ni vet.
Elina ligger i vagnen o sover för tillfället. Har varit ute på en lång promenad med henne. Så nu sover hon gott =)

Funderar på om jag ska ta o hjälpa mamma med tvätten lite. såg att det fanns en hel del ute i tvättstugan som ska tvättas. Jo jag gör nog så .. slänger in en tvätt åt henne så blir hon glad =) ( Är ingen annan än hon som tvättar i det här huset nämligen )

Mot tvättstugan !!

Det va det de ..

Datum:2009-06-08 Klockan:13:20:04
Så va veckan över. Veckan flöt på bra och allt gick som det skulle. Förlåt att jag varit väldigt off här på bloggen ett tag men har haft fullt upp.
Ger er en kort sammanfattning av allt..
Begravningen gick bra. Rösten höll o jag fick jätte beröm. Självklart va det jobbigt,det är det ju alltid på begravning men jag bet ihop för det mesta. Fick under fikat några fler tillfällen att sjunga på. Ska bla sjunga på ett bröllop,ett dop o på typ 3 st begravningar.. Men dom lever än .. haha
"Lillsyrrans" student var kul o vem började böla om inte jag.. Haha, vet inte vart det kom ifrån men bölade gjorde jag ialf. Hon var så fin. Usch va stolt jag va. Hon var så glad. Min lilla tös. Elina var också med o tillomed hon va glad. Mottagningen var lugn. Tror vi var ca 13 pers på hennes mottagning. Men hon var glad ialf.
Grattis en en gång sis !!!
Och så har vi dopet i lördags. Fy satan va nervös jag va. nervösare än inför sången på begravningen.. Men även där gick allt jätte bra. Elina var så snäll o glad hela tiden o började snacka med prästen mitt under dopet. Hon var så söt min lilla flicka, o självklart så bölade jag där också.. Hon fick hur mycket presenter som helst. På kvällen grillade vi med killens familj o bara myste.

Känns skönt att denna helgen är över. Nu väntar bara lillebrors student på torsdag. Ska bli sketa kul o jag e nervös som satan.. Varför ? =/  Vi har fixat en cab som han ska få åka från skolan o hem o vi har köpt massa dekorationer. Ska bli kul. Längtar efter att få ha min nya klänning som jag köpt enbart till hans student..

Har tyvärr inga bilder från helgen just nu. Men lovar att slänga upp några så fort jag har kameran till hands. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe o umgås lite med mamma. Är nere hos dom nu. Våran dator är fortfarande på lagning... =/

Ciao!

En lyckad sånglektion. =)

Datum:2009-06-02 Klockan:13:40:18
Så va det slut på det fina sommarvädret vi haft några dagar nu.
Tack för dom o hoppas vi ses snart igen !

Nu öser regnet ner o man har inte lust o göra nånting annat än att ligga hemma i soffan o kolla på en film,äta godis o bara mysa. Men nå sånt har det inte blivit för min del. Har varit iväg o haft sånglektion med mina gamla sångpedagog. Helt underbart kul o träffa henne. Det är hon som har byggt upp min sång o hjälpt mig med sången i ett antal år. Senast jag hade sånglektion med henne var i 9an.. Så det va ett tag sen. Idag hjälpte hon mig med sången jag ska sjunga imorgon på begravningen. Allt gick jätte bra o jag blev jätte glad när hon sa det att min röst har utvecklats väldigt mycket sen jag sjöng hos henne. Kanske har min sångpedagog på gymnasiet o tacka för det. För hur mycket tid la man inte ner på sången under gymnasietiden? Jo,en hel del.. Hade 2 sångletioner ( 2* 30min ), i veckan + ca 5,5 timmes ensamblesång i veckan. blev en hel del sjungande under den perioden. Saknar so in hell.. Den tiden var en utav dom bästa tiderna i mitt liv =)

Nog om det.. Sånglektionen idag gick som sagt bra o jag är nöjd. Känndes skönt o göra lite sånguppvärmningar igen. Det här kommer gå bra. Bara min hals blir lite bättre så =/ Men Kerstin (sångpedagogen) sa det att det nästan låter bättre när jag är lite roslig i halsen,men självklart måste jag vara försiktig. Men det är jag ju .

Jag o Elina kom till mina föräldrar för en stund sen. Åt nyss lite lunch o nu ligger Elina o vilar o jag passar då på att sitta här en stund. Blir föresten ingen storstädning idag. Pallar inte gå hem i detta regnväder.

Nu...... Filmtajm o en varm kopp te (för halsen) !

Begravning,student o dop veckan

Datum:2009-06-01 Klockan:12:17:13
Det är så att våran kära laptop hemma än en gång är inne på lagning. Tror den börjar sjunga på sista versen nu. Det är andra gången vi fått lämna in den. Är nå knas med den. Den funkar inte som den ska. Hoppas han går att laga.
Pga detta så kommer jag inte kunna blogga lika mycket o va lika aktiv på msn å så på ca 1 vecka. Vi lämnade in den imorse o den ska va klar i början av nästa vecka. Men känns som att jag inte har tid o sitta mycket framför datorn denna vecka.. Tur att man har föräldrar med dator o internet ; )

Veckans planering är:
Tisdag: Stor städning o sång lektion
Onsdag: Bergavningen
Torsdag: Åka o fixa allt inför lördagen
Fredag: "Lillsyrrans" student
Lördag: Dop
Söndag: Slappar dag.

Det är alt som ska göras denna vecka. Begravningen o dopet är det som kommer ta mest på mina/våra krafter. Begravningen är det jag är mest nervös för pga att jag ska sjunga på den o min hals inte alls är i toppform. Har skit ont i den o alldeles tjock i halsen.. =/ Hur ska detta gå? Har ialllafall bokat en tid hos min gamla sång pedagog från högstadiet imorgon. Ringde henne o frågade om hon ville hjälpa mig lite. Göra lite sång övningar o gå igenom låten. Det kunde hon gärna hjälpa mig med sa hon. Så imorgon bitti, eller kl 11 ska jag till kulturskolan å ha en 1timmes lektion med henne. Kulturskolan som jag ägnade nästan hela min tid på i nästan 7 år. Saknar grymt mycket. Ska bli kul o träffa henne efter alla år. Slutade ta sånglektioner för henne när jag började gymnasiet.

Dopet känns helt ok. Lite nervös men inte så mycket. Det kommer gå galant.
Nästa vecka är det även lillebror som tar studenten. ska bli grymt kul. Ser fram emot det ! =)
Just nu är jag o Elina nere hos mina föräldrar. Fanns ju inget o göra hemma när man inte hade nån dator. Så blev en promenad ner hit. Men ska inte sitta här länge tror jag. Det är ju så underbart fint väder ute idag o har varit hela helgen.

På tal om helgen.. Vi stog ju på en marknad o sålde. Gick jätte bra trots den värmen som var. Vi båda brände oss o har nu fått fina solbrännor. Trots att jag satt i skuggan under ett partytält med Elina på hela dan så tog solen. Ja, Elina var självklart med . Hon drog till sig många kunder när hon låg där i vagnen eller satt i mitt knä o bara var super duper söt. Hon pratade med många också. Hon hade väldigt mycket vettigt o säga ;P haha
Vi sålde bra också. Sålde för runt 3000 kr, så plus gick vi =) Weeei... Blir nog fler marknader i sommar. Det är faktiskt väldigt kul.

Nej nu ska jag ut o sätta mig en stund i solen.. Får se när jag skriver nästa gång. Men nu vet ni ju iallafall varför jag kanske inte kommer va jätte aktiv här denna vecka.

RSS 2.0