Magen värker...

Datum:2010-04-30 Klockan:11:12:39
Åt precis en god lunch.
Fullkorns pasta med Carbonara.
Innan det så tog jag mig en lååång härlig dusch. Passade på att ge håret en liten inpackning dagen till ära.
Nu sitter här här med magen full av mat och kollar på Våra Bästa år.
Fast helt perfekt är det inte. Har fått ont i magen och huvudet. Nåt jag haft lite till o från nu i några dagar.. Hmm vad kan detta va nu då ?
Har alltid ont i magen när jag vaknar och framåt dan kommer huvudvärken. =/
Lite jobbigt faktiskt.
Ska vila lite nu och sen platta håret och måla naglarna.
P&K
// Vonna


30 April 2010.

Datum:2010-04-30 Klockan:08:46:37
God Morgon!
Idag är det Valborgsmässoafton och även Kungens födelsedag. Hela 64år fyller han.Grattis Grattis!


Annars tycker jag att det är en vanlig fredags morgon. Jag har varit ute med hunden,ätit frulle och kollar på VAKNA!. Ska inte göra nåt speciellt  idag. Ska duscha och fixa lite för ikväll.
Ikväll ska vi hem till mina föräldrar och grilla lite sen blir det nog att vi går ner och kollar på brasan som man här i "stan" har på vattnet,Mälaren. Jätte mysigt =)
Vad ska ni göra denna Valborgskväll ?
Nä,nu ska jag kolla klart på VAKNA! och sen in i duschen.
Höres!
P&K
//Vonna


Nyduschad Vovve

Datum:2010-04-29 Klockan:12:56:25
Vi överlevde den blåsiga promenaden.
Det har börjat blåsa som fan här,men hunden behövde ju ut så va bara ta på sig jackan (Han med) och kila ut i blåsvädret.
Nu är vi inne i värmen igen och vovvis har precis fått duscha för första gången här hos oss. Han verkade gilla det och nu springer han runt som en tok i lägenheten och kliar sig mot allt som går.. Just nu är det sängen.
Nu ska jag själv in i duschen tänkte jag. Jag är ju redan halvt dyng sur redan så.. haha
Ny duschad vovve.
Lite jag i bakrunden också.. haha

P&K
//Vonna


Mormors symaskin.

Datum:2010-04-29 Klockan:10:16:50
Igår när jag va hos mormor innan vi åkte till sjukan med henne så frågade jag henne om jag kunder få låna hennes symaskin så att jag kan sy upp lite gardiner och så. Det fick jag såklart,snäll som hon är ! =)
Men nu till det lite roliga.
Min mormor är som ni kanske förstår ganska gammal. 80+are, och hennes symaskin är väl inköpt nån gång på 70/80talet där nån gång. Ingen mordern symaskin med andra ord.
Så just nu hemma här hos oss på köksbordet står det en gammal hedenhös symaskin och väntar. Problemet är bara att jag inte vet vart jag ska kunna sitta och sy med den, för det är inget uttag som passar till sladden. Jo, uttaget som sitter bredvid sängen passar, men där kan jag ju inte sitta.
Så blir till att lösa detta så jag kan få sy upp våra gardiner som är alldeles på tok för långa. Ska även sy ihop lite byxor också.
Här är den väldigt gröna och gamla sy maskinen som jag fått låna av mormor.
Lite kullt maskin tycker jag. =P
Ska bli kul och se hur det kommer gå för mig då jag inte sytt på en symaskin sen högstadiet typ och inte är nån hejjare på att sy. Men men ..

P&K
// Vonna 


29 April 2010.

Datum:2010-04-29 Klockan:08:52:35
God morgon!
Efter att nu ha suttit och svarat på kommentarer så börjar jag vakna till liv. Är annars sjuuukt trött idag. Tog en sovmorgon. Känns att det har varit två långa dagar.Det har tagit på krafterna. Men men.
Idag ska jag ha en slappar dag. Ska tvätta lite och kanske städa, om jag orkar. Är inge vidare vår väder ute idag så det passar med en slappar dag.
Allt gick jätte bra på sjukan med mormor igår och idag opereras hon. Det kommer gå toppen. Läkaren som ska operera henne verkar jätte bra. Trevlig va han iallafall =P
Ska ringa mormor lite senare i eftermiddag och kolla.. Eller nej, det kan jag ju inte göra. Hon ska ju opereras. Får ringa imorgon när hon kommit upp på avdelningen igen.
Nej, Jag måste göra mig lite kaffe nu. Annars kommer jag somna. Hunden ligger bredvid mig i sängen och snarkar.
P&K
// Vonna


28 April 2010.

Datum:2010-04-28 Klockan:06:47:08
God Morgon Folks!
Solen skiner,fåglarna kvittrar utanför fönstret och här sitter jag, nyvaken och dann..
Men det känns som att det här kommer bli en bra dag.
Hade lite svårt att somna igår kväll. Låg mest och tänkte på jobbet jag sökte igår. Åhh va kul det skulle va att få det. Skulle va så perfekt. Men tänker inte hoppas på för mycket. För då kommer jag bara bli grymt ledsen om jag inte får det.
Idag ska jag iväg med mamma till mormor för att köra henne till sjukan. Inget allvarligt,hon ska "bara" göra nån slags operation som jag fortfarande inte fattat vad det är för nån. Men men, blir nog bra det där.
Så idag ska jag,tjejen med världens sjukhus fobi åka och besöka just ett sjukhus. Får se hur det kommer gå, men tror det kommer gå bra.Har ju mamma med mig som vet hur hon ska handskas med min fobi. Det är nåt hon fått lära sig under mina levnads år. Tack Mamma!
Annars så ska jag inte göra mycket. När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag tvätta och dammsuga lite. Blir mycket dammsugande när man har hund ska ni veta...
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och göra mig i ordning. Mamma kommer vid halv 9.
Höres later!
P&K
// Vonna


Nu är det bara på att hoppas ! =)

Datum:2010-04-27 Klockan:14:31:44
Nu är jag hemma igen från en hel förmiddag på AF. Trodde det skulle gå ganska snabbt med satt där mellan 9-13.. Först presentation av Cafét och lite så,sen va det dags för intervjuverna. Jag med min "tur" fick näst sista numret och fick sitta i ett konferens rum med alla andra som väntade i typ 3 timmar. Tur det att dom bjöd på fika och kaffe för annars hade jag somnat medans jag väntade... haha
Men allt gick jätte bra och jag känner mig helt nöjd. =) Dom verkade nöjda med mig också och ett litet plus var att jag va en av få som klarade en spec. fråga.. Weei *Stolt*
Så nu är det bara att vänta på svar. Svaret får vi nån gång nästa vecka. *Spännande*
Just ja, kanske ska berätta vad det är för jobb.
Det är ett café som ska öppnas här i "stan". Ett café som kommer ha lite 60-tals tema. Så det skulle va grymt kul att få jobbet. Hon som kommer va min chef verkar va en jätte trevlig och go dam. (50+:are)
Åh va jag är glad. Allt kändes verkligen toppen. Hoppas,hoppas,hoppas !!
Nu måste jag göra mig nåt att äta.

P&K
//Vonna


27 April 2010.

Datum:2010-04-27 Klockan:06:45:35
God Morgon!
Det är en tidig morgon som jag sitter här med vatten i öronen och lite halvt påklädd.
Har gått upp tidigt idag för att hinna med allt. Ska vid halv 9 tiden bli hämtad av mamma som ska köra mig till AF där det är Rektyrerings dag. Är nåt nytt place som ska komma och presentera sig lite och efter det så får man möjlighet att ha en lite jobb intervju. Sen när jag är klar där så ska jag bege mig till Komvux och söka inför hösten. Ska plugga upp gymnasiet.
Så idag blir det en lång dag med massa skojj. Hoppas jag kan få det där jobbet. Skulle ju sitta fint med ett jobb. Ganska trött på att gå här hemma hela dagarna.
Nej. Här har jag inte tid att sitta. Håret ska fönas,jag lär klä på mig lite mer,det ska sminkas och jag borde äta nåt innan jag drar iväg!
Hörs när jag kommer hem!
P&K
// Vonna


Vårjackan på.

Datum:2010-04-26 Klockan:13:00:15
Kom precis in från en promenad med hunden.
Måste bara säga det att, guud vilket underbart väder det är här idag.
Jag höll på att svettas ihjäl nu när vi va ute och då hade jag en lite tjockare tröja på mig.. Äntligen säger jag bara. Äntligen är den riktiga våren här för att stanna (?)
Dags för mig att köpa mig en vårjacka kom jag på när vi var ute nu. Dom jag har är alldeles för varma att ha. Ska nog satsa på en jeansjacka iår.
Vad kör ni för jacka ivår/sommar ? =)

P&K
// Vonna


Time for a nap.

Datum:2010-04-26 Klockan:11:09:54
Åt precis en god lunch bestående av Laxfilé med potatis. Mumsigt värre va det.
Maskinen disk är klar och jag ska snart slänga in en tvätt i maskinen.
En promenad med vovvis blir det snart också. Underbar fint väder är det idag.
Usch jag är så mätt så jag mår illa.
Måste ta mig en dusch också.
Ska nog ta mig en powernap nu. Blev lite trött efter lunchen.
Så...Nu Powernap, sen promenad,sen dusch.

P&K
//Vonna


26 April 2010.

Datum:2010-04-26 Klockan:08:29:42
God Morgon Solstrålar!

Måndag morgon. Jag är sjuk trött och känner att den här dagen kommer bli seeeeg. Men har dock endel att göra idag på min seeega dag. Ska ringa lite samtal.Till veterinären och en studievägledare. Sen så ska jag passa en väns dotter ikväll i nån timme så idag får jag med mig 2 ungar hem från dagis. Ska bli mys... Typ.. =P
Helgen har varit helt ok. Vi har som sagt lagt i båten och tagit oss en liten sväng. Men jag och E tyckte det va liiite för kallt fortfarande för att åka båt. Men men...
Nu ska jag göra mig lite frukost.
HÖRES!
P&K
// Vonna


Ola Svensson- Who i am

Datum:2010-04-24 Klockan:11:37:54
Denna låt är så sjukt fin och dessutom så är den med underbart fina Ola. =)
Lyssna/se och njut! 


P&K
//Vonna



Lotta på Bråkmakargatan

Datum:2010-04-24 Klockan:10:07:20
Just nu på Barnkanalen visar dom Lotta på Bråkmakargatan.
Älskar Astrid Lindgren filmerna så nu ska jag krypa ner hos dottern som redan ligger i vår säng och kolla =)
Har ni nån Astrid favorit? =)
Jag gillar typ alla. ^^ Haha..
P&K
//Vonna


24 April 2010.

Datum:2010-04-24 Klockan:09:35:41
God morgon alla sötnosar!
Idag är det Lördag,vilket betyder en dag då jag vanligtvis inte brukar blogga. Men idag är ett undantag. =)
Solen strålar,himlen är klar blå  och det är underbart vårväder. Tog en lite längre morgon promenad med hunden för ca 1 timme sen. Killen är på fisketävling hela dan så idag blir det en mys dag med E och hunden.
Men vi ska inte bara ligga hemma och slappa. Nope, vi ska fixa lite i förrådet och här hemma. Måste tvätta och dammsuga. Det blir mkt skit och damm med en liten vovve hemma. Vi ska även ta oss en lång promenad framåt eftermiddan till vårt underbara glasshak vid hamnen och ta oss en glass.
Så den här dan kommer nog bli toppen!=) Om bara min dumma dunder förkylning kunde försvinna så hade allt varit toppen.. Men men , man kan ju inte alltid få allt som man vill =P
Vad ska ni hitta på denna underbara vårdag vänner? =)
Hörs senare. Nu ska jag slänga in en tvätt.
P&K
//Vonna


Bröllops klänning?

Datum:2010-04-23 Klockan:10:39:07
Sitter och letar efter nån söt klänning/tunika som jag kan ha på mig på ett bröllop i sommar.
Men det går inte så bra för mig. Har hittat en som ja tycker är jätte söt, men jag vet inte.
Nån som har några förslag eller tips på vad jag kan ha på mig denna dag ?
Den ska inte va vit och den ska va lite finare än nåt man har till vardags... Hjälp mig snälla ni!
Den här klänningen tycker jag är väldigt söt.
Den kommer från Gina Tricot och kostar 199:-
Vad tycker ni?
Kom med förslag och tips..Behöver alla tips jag kan få. På både klädsel och skor och liknande.

P&K
//Vonna


23 April 2010.

Datum:2010-04-23 Klockan:08:40:02
God Morgon undebara!

"Inte ett moln.Så långt ögat kan nå...."
Jupp, den meningen kom automatiskt upp i huvudet när jag tidigare va ute med hunden.
Idag har vi underbart vårväder här i staden. Tack för det! Kan det här vädret få stanna nu kanske, eller ska det bli snöstorm i om några dar ?
Solen är som sagt tillbaks,men min underbara förkylning håller sig kvar. Men nu är det "bara" halsen som värker och näsan som rinner. Så börjar väl gå mot bättringsvägen.
Idag ska det fixas och donas här hemma. Ska städa lite och fortsätta fixa på balkongen. Fast när jag fixar på balkongen så kommer jag ha jackan på mig så jag inte blir sjukare. Även om det är vårväder här idag så kommer jag klä mig varmt..Bra val skulle jag tro.
Nä, nu är det dags för frulle. Finns scones kvar sen igår som jag ska mumsa på. En kopp te blir det också.
Höres later!

P&K
// Vonna


I sängen med Pamela.

Datum:2010-04-22 Klockan:13:24:11
Nu har jag pallrat mig ut med hunden på en inte allt för lång promenad. Inte jätte lång, men samtidigt inte för kort. En lagom lång promenad med andra ord.
Nu hade jag tänkt och krypa ner under duntäcket med min bok som jag började läsa för typ 1år sen men bara kommit halvvägs på. Är inte en sån bok/läs älskare kanske.
Boken är iallafall Pamela Andersson's "Star". Helt ok faktiskt. Nån som läst den kanske?
Vill läsa ut den här nu, då den har legat  i min väska i snart 1år och skrikit efter mig.
Har gjort mig lite ört te också.
Så nu blir det hopp i säng med Pamela och en kopp te!

Boken och mitt örtte i min stora Ko mugg

P&K
//Vonna


Scones.

Datum:2010-04-22 Klockan:10:09:18
Jo, jag ställde mig och bakade scones och nu är dom färdiga.
Ska bli gott att äta om en stund.
Våra Bästa År och scones.. *Tummen upp*
Innan gräddning.
Gräddas i ugnen.
KLARA!
P&K
//Vonna


22 April 2010.

Datum:2010-04-22 Klockan:08:48:36
God *snörvel* Morgon!
Har inte varit vaken länge,ca 1timme,men jag känner redan att det här kommer bli en piss dag.
Har sovit jätte dåligt inatt pga min super härliga dunder förkylning som inte vill ge sig. Vaknat av att näsan är täppt och halsen värkt. Knappt kunnat andas vissa tillfällen. Fy bubblan va jag hatar att va förkyld!
Inte nog med det. När jag öppnade dörren för ca 1timme sen för att gå ut med vovven,vad får jag då se...? jo att det snöar stora flingor!!! =O Det snöar fortfarande. Dock inte nåt som ligger kvar på marken, men va fan! Ska det inte va vår nu, eller har jag missuppfattat det där helt ? Åhhh va irriterad jag känner mig idag..
Ingen frukost har vi heller. Så jag får väll ställa mig och baka lite Scones eller så. Suck!
Tror det blir en säng-slappar dag idag. Ska ligga under vårt stora duntäcke,med en kopp hett te,en bok och tv'n. Det får bli min dag idag.
Börjar redan nu. Nej just ja. Måste fixa mig nån frukost!!

P&K
//Vonna


Efterlyses!

Datum:2010-04-21 Klockan:12:46:56
Efterlyser nån som har lust att hjälpa mig med en ny design på bloggen!
Det är inte så att jag tröttnat på den fina jag har,men jag har ju ändrat lite tema på bloggen. Skriver ju mer om min kamp mot vågen och mitt jobbsökande nu. Men självklart blir det lite familjesaker också,lite vardag sådär. Så då vill jag ha en header/design som passar till det.
Nån som känner sig manad att hjälpa mig? =)

Hör av er om ni vill hjälpa mig. Jag är sämst på att göra sånt själv.. Haha..
P&K
//Vonna


I'm sick.

Datum:2010-04-21 Klockan:10:50:19
Jag fryser,har ont i halsen,öronen och huvudet. Det rinner ur näsan och jag är sjukt trött.
Usch va jag hatar att vara såhär förkyld!
Har iallafall fått i mig lite mat nu och jag har hinkat i mig varmt te hela morgonen. Ska om en stund ta mig en varm lång dusch också,sen blir det nog att krypa ner under täcket tills det är dags att hämta Skrutt på dagis.
Skulle egentligen har åkt på ett Spinning pass ikväll, men hoppar det denna vecka då jag är så pass förkyld som jag är. Hoppas det blir bättre tills nästa onsdag.

P&K
//Vonna 


21 April 2010.

Datum:2010-04-21 Klockan:07:54:23
God Morgon och välkommen UNDERBARA förkylning !

Jupp, så är det. Har åkt på världens dunder förkylning. Tack för den. Precis va jag ville ha nu.
Men kom på det igår att jag inte varit förkyld/sjuk sen jag vart på förskolan o jobbade. Då var jag ständigt förkyld,men sen jag "slutade" där så har jag inte varit sjuk. Fram tills nu då.. Men aja, bara bita ihop antar jag.
Så idag blir jag hemma och tar det lugnt. Ovanligt va ? haha.. Nä, men ska försöka bota min förkylning tänkte jag. Skrutt är på dagis idag. Allt gick jätte bra hos farbror doktorn igår.
Ska väl ta mig i kragen och söka lite jobb också. Men just ja, ska på en jobbintervju på tisdag. Min nya handläggare har rekommenderat mig till ett nytt ställe som ska öppnas i nästa månad. Weei.. Kanske kan bli bra med den här nya handläggaren =)

Ska göra mig lite mer te nu.
Höres!

P&K
//Vonna

 


Solen kom och försvann.

Datum:2010-04-20 Klockan:12:22:53
I morse berättade jag ju hur underbart väder vi hade här idag.
Strålande sol och klarblå himmel..
Men vart tog detta väder vägen ? Nu när jag var ute med hunden och Skrutt så möttes vi av ett stort grått moln ovanför oss och ingen sol alls.. Vart tog det fina vårvädret vi hade i morse vägen ? =/
Är det den satans vulkanen som spökar tro? Dumma vulkan säger jag bara! Ge oss vårvädret tillbaks!!
Det mörka gråa molnet som just nu är ovanför oss. *Morr*
P&K
// Vonna


Erik Grönwall-Crash and burn

Datum:2010-04-20 Klockan:09:15:42
Igår,19/4 släppte Erik Grönwall sin nya singel Crash and burn.
Måste säga det att jag gillar den. *Tummen upp*
Vad tycker ni?

Imorgon besöker han Vakna! och självklart kommer jag kolla då.
Så kolla kanal 5, kl 07.30 imorgon bitti om ni vill se honom.


P&K

//Vonna


20 April 2010.

Datum:2010-04-20 Klockan:07:08:45
God Morgon!
Denna morgon har jag gjort mig lite Jasmin te då jag har lite ont i halsen. Har varit tvungen och ta en alvedon också då jag har mensvärk. Men annars så har morgonen börjat bra.
Tagit en liten morgon promenad med vovvisen i det underbara vårvädret. Äntligen är våren här! =D Weei
Idag blir det ytterligare en hemma dag. Ska tvätta och dammsuga lite, men ska ut i solen också. En lång promenad med Prinsen (vovven) ska det bli.
E är hemma idag med. Ska till farbror doktorn senare i eftermiddag för att kolla hennes lilla sår i pannan. Ska nog gå bra. Det ser ut att ha läckt fint tycker jag. Men så hon blir hemma idag och vi satsar på att gå till dagis imorgon. Självklart är hon redan vaken och hon ligger i min säng här bredvid och dricker sin morgon välling. Tror hon somnar till om en stund.
Nä, nu ska jag dricka mitt te och kolla vidare på VAKNA!...Finns inget bättre än det programmet på morgonen!
Bilder från denna morgon.
Vovven ville inte riktigt va med på bild denna morgon.
Så han vände rumpan till =P
P&K
// Vonna

Sooolen!

Datum:2010-04-19 Klockan:13:23:26
Ska nu kila ner till våran lilla kvarters kiosk med Skrutt och handla lite glass, sen ska vi hem och sätta oss på balkongen och glassa i solen. Ska göra mig lite kaffe också o Skrutt får lite saft i sin flaska.
Ska bli mys. Är ju så underbart väder ute idag.
Vi var tidigare ute på en lång promenad med vovvisen och nu väntar som sagt balkongen. =)
Hörs vi senare så gör vi. Annars så hörs vi imorgon vänner!
Ta hand om er och ha det bra!
P&K
// Vonna

For the dog!

Datum:2010-04-19 Klockan:11:18:50
Nu när jag har en ny liten bebis här hemma hos mig så måste man ju få skämma bort honom lite.
Satt precis och kollade på lite stuff till vår lilla prins på lechien.se och hitta massa fint som vi/jag vill ha.
Det självklara linnet då han är mammas pojke.
Mysig Hood-tröja att ha en sommarkväll.
En lite tunnare jacka till i sommar. Han är ju vår lilla prins
En matchande keps till jackan. Bra att ha en solig dag.
En mjuk,fluffig och skön madrass att ligga och sova/mysa på.
Super söt bad/morgonrock.
Tuff regnjacka.
Dom här fina sakerna hittade jag som sagt hos lechien.se till bra priser. Får se vad det blir vi lägger i vår "shoppingbag", för tror inte vi tar allt det här just nu. Men det är saker som ska skaffas.
Om du har en liten vovve och är sugen på lite nytt till den så kolla in sidan. Där finns det mesta till din hund. Inte bara kläder.
// Vonna

19 April 2010.

Datum:2010-04-19 Klockan:08:11:10
God Morgon Babes!

Vill först säga Förlåt,Förlåt,Förlåt för mitt dåliga skrivande dom senaste dagarna. Men det har varit fullt upp sen i torsdags.

Allt började med att Skruttan på torsdags morgonen sprang rakt in i en öppen garderobsdörr och slog i huvudet ganska rejält. Det började blöda som attan och jag blev skräckslagen. Tur att killen fortfarande var hemma. Då det inte slutade blöda och vi såg att det blivit ett djupt jack så satte vi oss i bilen och åkte till barnakuten.
Där tog dom emot oss ganska snabbt och inne hos farbror Doktorn så plåstrade dom om henne. Dom sydde inte utan limmade ihop jacket. Skruttan tyckte inte om att vara där och det gjorde inte jag heller med mig väldiga sjukhusskräck. Hatar allt som har med sjukhus att göra och har vid flera tillfällen svimmat när jag varit där. Tur som sagt att killen var med.
Men Skruttan var duktig och hon mår bra idag. Hon fick vara hemma i fredags och blir hemma idag med mig också. Doktorn ville att hon skulle va hemma och ta det lugnt. Klart hon ska det. Så idag blir det en lugn och fin mys dag mellan mor och dotter. =)
Annars så har helgen flytit på ganska bra. Tagit det lugnt. Varit hos svärfar och lite sånt.
Har knappt sovit nåt inatt då vår söta lilla vovve har legat och snarkat hela natten. Om jag lovar er, han snarkar värre än en karl. Haha.. Sötnos då =P
Nä idag ska det inte göras mycket. Tvätta och diska som vanligt , men annars bara mysa med Skrutt. Hon ligger just nu här i min säng och kollar på Vakna!.
Hon gillar det lika mycket som sin mor. ^^
Höres senare!
// Vonna

Spinning ikväll.

Datum:2010-04-14 Klockan:14:39:00

Är fortfarande lite halv seg.

Men tänkte sätta mig på balkongen nu med en kopp kaffe och njuta lite innan kvällens Spinning.

Jo ska ju på ett spinning pass med mami ikväll mellan 19-20.
Ska bli nice!
Va ett tag sen jag va på spinning. Var nog ca 2 år sen,då jag tränade väldigt mycket. Så ska bli kul ikväll. Ska låta svetten flöda och pulsen vara på max.

Nuförtiden hinner man inte träna lika mycket som jag gjorde tidigare.
För innan jag träffade killen och vi fick Skrutt Plutt så tränade jag ca 4ggr i veckan. Tränade Cheerleading i nästan 2år, men la av med det då jag fick en handledsskada och sen så blev jag ju gravid med Skrutt.
Nu tränar man allt för sällan, men försöker göra det så ofta jag kan. Blir många lång promenader mest,inte så mycket annan träning. Nån gång ibland händer det att jag gör lite situps eller så här hemma.

Gick ju på ett gym strax efter att vi fått E, men jag tröttnade och gick inte in för det lika mycket som innan.
Nu är jag mer peppad och tycker det ska bli kul.
Man vill ju se bra ut till i sommar ;P haha

Så ikväll kör jag och mami ett spinningpass och förmodligen så kommer vi fortsätta med det. Ett spinningpass i veckan + promenader och lite hemma träning. Det kan bli en bra start.

Kom på nu att jag måste posta ett bra till Agria. Så det blir en liten promenad med vovven innan jag sätter mig på balkongen.
Hörs vi inte senare så hörs vi imorgon !

// Vonna

Timbuktu ♥

Datum:2010-04-14 Klockan:09:55:39
Sitter och lyssnar på lite underbara Timbuktu...
Bästa ever. Blir så glad av hans musik och texter. Så jävla bra texter.






Timbuktu
får mig att tänka tillbaks på sommaren-07 som jag spenderade mycket i Malmö. Många härliga minnen från den sommaren.
Timbuktu, Malmö Festivalen sommaren-07 är allt jag har att säga! Vill tillbaks till just den stunden. Kärlek


// Vonna

14 April 2010.

Datum:2010-04-14 Klockan:06:50:08
God Morgon!

Det är en trött morgon som jag sitter här med dagens första kaffe och kollar på VAKNA!
Är nå sjukt trött denna morgon. Blev senare än vanligt igår. Vi som brukar gå och lägga oss runt 20.00 kom i går i säng runt 21.00 tiden och jag somnade nog ca en timme senare. Eller ja, jag la mig den tiden vi brukar men killen som var hos en vän och meckade bil kom hem vid 21.00.
Nu tänker väl ni, "Va tidigt dom går och lägger sig". Men det är så att killen går upp kl 05.15 varje morgon för att åka till jobbet och ta E till dagis och jag går också upp vid den tiden för att inte sova bort hela dan och ibland för att ta E till dagis. Vissa dagar behöver hon en sovmorgon. Sen så vet ju inte jag om dom ringer från nån förskola på morgonen. Så gäller att vara beredd på det om det skulle va så. Måste ju kunna vara där så fort dom vill ha mig.

Nog om det.
Idag ska jag fortsätta ute på balkongen.Pappa kom med stolarna igår och jag och killen invigde ballan med att äta vår middag där. Var väldigt mysigt. Kändes vårigt och sommrigt. Blir nog en lååång promenad med vovvisen vid lunchtid också.
Ikväll ska jag iväg på ett Spinning pass med mami. Ska bli grymt skönt och kul. Svettas lite och förhoppningsvis bränna lite kalorier/fett.. haha..

Mmm va gott kaffet var denna morgon. Lovley.

Vovvisen ligger här bredvid mig och sussar sött. Tror inte han är van att gå upp såhär tidigt som han fått börja göra sen han kom till oss. För varje morgon vi ska gå ut så ser man hur han inte vill och går mest och slöar på den lilla morgon promenaden. Sen sover han till runt 10 tiden då han är hungrig.
Haha,han har redan sina rutiner.

Oj. Börjar bli ett lite långt morgon inlägg. Men det bjuder jag på.
Hoppas ni orkar läsa allt bara. ^^

Over and out for this time.

// Vonna


I väntan på Papi.

Datum:2010-04-13 Klockan:12:52:46

Kom för en stund sen in efter en lång promenad med vovvisen i det underbara vädret. Så skönt att inte behöva ta på sig nån jacka utan kan gå ut i en lite tjockare tröja eller kofta.

Sitter nu och väntar på att min kära far ska komma förbi med lite utestolar till balkongen. Ska fixas där idag. Jag har redan flyttat på bordet och ställt det där det ska stå och plockat upp lite skit som bara låg där på balkongen. Men så snart papi kommer så ska stolarna på plats och jag tänkte inviga balkongen efter det med att sätta mig där i solen och glassa med en kopp kaffe och en cigg. Härligt värre=)

Hoppas det här vädret är här för att stanna nu. Inge mer snö eller slask tack!

Fuck, har inte min kamera hemma för tillfället så kan tyvärr inte lägga upp några bilder på balkongen eller så idag. Imorgon kanske det blir. Kameran är hemma hos päronen. Mami behövde den så hon kunde lägga över bilderna från i lördags.

Har jag berättat för er vilken oerhört söt hund jag har? =P haha... Han är bara för go asså. Bästa och sötaste hunden ever. Kärlek till 100% till honom.

Nu tror jag minsann att papi kommer. Tycker jag hör en bil utanför.


// Vonna

13 April 2010.

Datum:2010-04-13 Klockan:08:41:08
God Morgon Babes!
Guud va skönt det va med sovmorgon. Sov till halv 8 idag och då hade jag en väldigt kissnödig hund.Så det var ju bara gå ut med honom. Det gör jag ju förstås varje morgon,fast brukar gå ut med honom vid 6 tiden på morgonen. Han stod nog och kissade på första stället i nästan 5 min. Så kissnödig va han.. Stackarn..

Idag ska jag integöra nånting alls. Va hemma och bara ta det lugnt. Eller ja, jag ska söka lite jobb och försöka få tag i lite jobbigt folk. Men annars inge spec.
Vad ska ni hitta på idag ?

Tror jag ska göra mig lite kaffe nu.
Höres!

// Vonna

Pics from Körslaget.

Datum:2010-04-12 Klockan:14:37:09
I lördags så var jag ju på Körslaget med mami och en vän.
Lovade att lägga upp bilder från kvällen och självklart håller jag det jag lovar =)











Som ni ser så hade vi ganska bra platser. Morbror hade fixat vip platser på 4e raden från scenen. Lyx ;p haha.
Var en väldigt trevlig kväll. Synd bara att Mojje åkte ut.

// Vonna

What the fuck!!?

Datum:2010-04-12 Klockan:11:25:06
Asså.. Vad är deras problem?
Här går man till AF som jag gör varje månad för att få en liten på skrift, men vad händer när man kommer dit? Jo gubben säger " Nä men vi kan inte skriva på det här det måste ju bla bla bla göra" Men va fan, jag har ju fått en påskrift hos AF i snart ½år och ingen har sagt såhär förr.. Vad är ditt problem gubbbajs!?

Blir så irriterad. Kommer jag få några pengar nu eller vad kommer hända.?
Så gick där ifrån utan påskrift. Kanske ska åka dit på onsdag igen och kolla om man kan träffa nån vettig person. Min handledare kanske. Måste ju ha mina pengar! Fattar dom itne det ?

Gaaaah...



// Vonna

12 April 2010.

Datum:2010-04-12 Klockan:07:04:11
God Morgon!
Så var denna helg över och vi har gått in i en ny vecka.
Helgen har varit toppen.
Var hos ett par vänner i fredagskväll och i lördags så var jag ju på Körslaget med min kära mor och en vän. Det var väldigt kul att vara på plats. Tyckte dock att det var fel som åkte ut. Men jaja. Det var grymt mycket folk och stämningen var på topp. Shit vilket drag det va vissa stunder asså. Måste säga det att Team Picasso fansen var näst inpå galna. Haha. Va kul att se. Man rycktes lätt med.
Fick träffa morbror och kusinvitamin också.
Igår,söndag var en riktig slappar dag. Vi åkte och handlade lite och var sedan hemma hela dan och glodde på film och åt lite gott. En slappardag med familjen. Avslutade dagen med en lång promenad med vagnen och vovven i det fina vårkväll vädret vi hade.

Idag har jag endel att göra. Har redan duschat och ska snartgöra mig lite frulle. Ska vid 9 tiden iväg till AF för att fixa lite papper och så. Måste förbi affären också och köpa lite riven ost. Ska göra Lasagne till middag idag. Sen blir det hem och städa lite och tvätta.

Men nu ska jag göra mig lite frulle.
Just ja. Jag lägger upp bilder från i lördags när jag kommer hem sen. Hinner inte nu.

Höres!

// Vonna

"Bomben" släpps !

Datum:2010-04-09 Klockan:13:52:44
Lovade ju att jag idag under dan skulle berätta för er vart det är vi ska imorgon.
Nu mitt herrskap släpper jag "bomben"!

Det jag och mamma och 2 till ska göra imorgon är att vi ska gå på .....KÖRSLAGET! Weei..
När vi var på Let's Dance så var det ju bara på gen.repet vi gick, men imorgon ska vi gå på den tv sända delen av Körslaget. Ska bli skojj. Hoppas jag får träffa mina kära kusiner igen. Morbror kommer jag ju få träffa men kusinerna är osäkert. Vet inte om dom jobbar med honom på det eller inte. Återstår och se imorgon.

Så imorgon kväll far vi iväg in mot huvudstaden igen för lite skojj. Egentligen så vill jag inte åka ifrån vovven,han är nå grymt mammig. Men killen och E kommer ju va hemma med honom så kommer nog gå bra.

Om ni kollar på programmet imorgon så håll utkik efter mig. Eller ja, ni vet ju inte hur jag ser ut. Men jaja, jag lovar att vinka till er alla =)
Får se om jag bloggar nåt imorgon. Kanske lägger upp vad jag kommer ha på mig eller så. Men vet inte riktigt än om jag blogggar imorgon.
Om jag inte gör det så önskar jag er alla en underbar helg!

Vem håller ni på i årets Körslag?
Själv så vet jag faktiskt inte.. Haha.. Mojje kanske ?

Körslaget. Lördagar kl 20.00 på TV4.

// Vonna

Segt.

Datum:2010-04-09 Klockan:11:23:26
Blir så trött på det här vädret!
Varför kan det inte va sol,värme och klarblå himmel? Blää..
Sånt här väder gör en bara så seeeg.. Somnade om förut och sov ca 2 timmar till. Nu har jag fått i mig lite kaffe och lite lunch.Ska snart in i duschen också.
Inte ens vovvisen gillar detta. Han har krypit under täcket och legat där och sovit sen vi kom in från den korta promenaden i morse typ. Men nu rör han på sig och kröp fram. Sitter just nu och kollar på mig med sina underbart söta små ögon. Undra om han vill gå ut kanske ? ah om en stund. Ska duscha först.

Blir nog en promenad med vovvisen nu. För han börjar bli ivrig. Så nu, promenad,sen dusch,sen kaffe och slapp.


// Vonna



9 April 2010

Datum:2010-04-09 Klockan:07:09:26
God Morgon!
Men jaha! Vart tog det fina vårvädret vägen?? =O
När jag öppnade dörren för ca en timme sen för att gå ut med  Vovvis så öste regnet ner och det var alldeles grått. Kände verkligen att "Nej,måste jag gå ut i detta väder?" Tror vovven tänkte samma sak för han va inte lika ivrig som han brukar vara. Så fick bli en kortis promenad. En snabbis.

Magen kurrar. Ska göra mig lite frukost snart. Sen tar jag mig nog en dusch och efter det blir det att slappa framför tv'n och gosa med Prinsen.
Händer inte så mycket idag med andra ord. Ska släppa "bomben" om vart det är jag och mammi ska imorgon lite senare under dan. Så håll utkik!!

Nu...FRUKOST!

// Vonna

Glassen vs. dammsugaren?

Datum:2010-04-08 Klockan:13:39:51
Nähe,vad ska man hitta på ?
Kanske borde dammsuga lite. Gjorde aldrig det igår som jag skrev att jag skulle göra ^^ Orkade inte. Så kanske borde göra det idag.
Men jag är sugen på glas. Fast vad är bäst, gå ner till pizzerian och köpa glass eller dammsuga lägenheten?
Tror att dammsugningen vinner ganska rejält där. Men glass är ju godare =)
Men jag kan ju först dammsuga och sen belöna mig med en glass efter det . .. ? Eller... Åhh, va jag känner att min såkallade bantning går bra. Haha..

Glassen eller dammsugaren? Det är den stora frågan just nu...
eller ?


Blir nog..dammsuga först sen gå och köpa mig en glass. =)


// Vonna

Försäkringen överflyttad.

Datum:2010-04-08 Klockan:10:23:28

Mjo, nu har jag ringt till Agria Djurförsäkring och flyttat över vovvens försäkring på mitt namn. Känns skönt att veta att det är jag som sköter de där nu och att han är försäkrad. Om nåt nu skulle hända...*Peppar,peppar, ta i trä*

Solen har börjat kika fram och det ser ut att bli en fin dag.
Ska nu göra mig lite lunch och sen ska jag och lill prinsen ut på en lång promenad.
Gusch va min mage kurrar.

Dags för lunch. Blir fullkorns ouscous med qourn nuggets och såklart lite mini keso på det. Ska bli smaskens !


// Vonna

8 April 2010

Datum:2010-04-08 Klockan:06:58:28
Good Morgon Hottisar!
Torsdag idag och jag är som vanligt trött och seg. Men det blir väl så när man går upp tidigt och tar hand om familjen. Skickar iväg killen o dottern till dagis/jobb och går ut med vovven. Men tiden efter det, resten av dagen med andra ord, är min egna tid. Slapp och mamma tid som jag kallar det.

Idag händer inte mycket alls. Ska nog städa lite tror jag och kanske göra nåt extra gott till middag senare i eftermiddag/kväll. Ställa mig och laga till nåt. Men får se hur det blir med det. Slutar väl med att vi sitter och käkar makaroner och korv. Haha

Nu ska jag göra mig lite frukost. Är grymt sugen på ägg.Stekt ägg. Så tror jag ska steka mig några och lägga på ett fullkornsbröd. Smarrigt =)

Over and out for this time!

// Vonna

På lördag.

Datum:2010-04-07 Klockan:13:21:53
Gusch va trött jag är. Blev inge piggare efter vår lilla promenad. En kaffe kanske så vaknar jag till liv ?

Jo, på lördag så är det dags för mig och min kära mor igen att bege oss in till huvudstaden för lite skojj. Ni som följer min blogg vet att hon och jag för nån vecka sen var på Let's Dane. Men det är ju inte på det vi ska på lördag. Nää, jag tänker inte säga riktigt än vart det är vi ska. Men om ni håller lite koll på vad et är som brukar va på lördagar så kanske ni kan lista ut vad det är. Eller ?
Det är bra med släktingar som jobbar med sånt här kan jag säga =)

Nu måste jag göra mig lite kaffe. Ska om en stund göra mig och prinsen iordning för att hämta Skrutt på dagis.
Får se om jag bloggar mer innan dess. Annars hörs vi imorgon ! =)

// Vonna

Carbonara.

Datum:2010-04-07 Klockan:11:00:09
När jag kröp ner i sängen igen så somnade jag om. Sov ca 1½ timme och nu känner jag mig utvilad.
Tog mig en dusch och har nu ätit lite lunch. Blev pasta med Carbonara idag. Snabbt och enkelt.
Ska snart ta mig en lång promenad med Stitch. Men idag är inte vädret lika underbart. Men men.

Bild lånad från Google.

Nä, nu är det dags att klä på sig lite.

// Vonna

7 April 2010

Datum:2010-04-07 Klockan:06:56:41
Good Morgon!
Nej,nu orkar jag inte mer yoghurt. Är proppismätt nu.
Ryggen gör ont som faen. Samma ställe som ofta gör ont. Kanske borde gå och kolla. Låta en kiropraktor(?) eller så kolla. Kanske knäcka till den lite eller vad det är. Ont gör det iallafall. =(
Har sen kl 05.40,skickat iväg Älsk och E till dagis/jobb, varit ute med Lill Prinsen,bäddat sängen och nu ätit frukost som jag inte orkar äta upp. Prinsen ligger och sover och jag tror att jag ska krypa ner en stund till jag med. Ligga och kolla på VAKNA!.

Idag då ? Nä, händer inte så mycket idag. Ska va hemma. Diska och städa lite. Det har börjat bli ganska mycket hundhår överallt i lägenheten. Han är liten,men fäller ganska mycket hår. Fram med dammsugaren.

Nä, ska krypa ner igen nu. Med mitt kaffe.

See ya!

// Vonna

Sängen lockar.

Datum:2010-04-06 Klockan:13:52:32
Av nån anledning så är jag sjukt trött. Kan det kanske va för att vi haft lång helg och att jag imorse gick upp vid halv 6 och gick ut med prinsen? hmmm Men asså, jag är ju van o gå upp vid den tiden. Så måste va för att vi haft lång helg.
Jag och lill prinsen, har börjat kalla vår nya familjemedlem för det, har iallafall varit ute på en långpromenad i det fina vädret. Var ute och gick i lite drygt en timme. Va härligt. Men nu är vi som sagt trötta,båda två. Han sover redan och det ser så mysigt ut där han ligger. Tror jag ska krypa ner en stund med honom och vila lite. Men inte för länge,för vi ska iväg och hämta E om en stund. Men en snabbis vila hinner jag nog med. Får ställa klockan utifall jag skulle somna hårt.

Hörs kanske senare.

// Vonna

I just love my dog!

Datum:2010-04-06 Klockan:10:01:03

Bild från igår kväll.
Asså hur kan en varelse vara så grymt söt? Jag har nog världens sötaste hund.
Hela morgonen har jag legat i vår säng och myst. Men han ligger inte på täcket,nej han ligger under täcket. Han har snart legat där i 2 timmar och sovit. So qute!
Inatt låg han också under vårt täcke och sov. Han gillar nog att ligga under täcken.

Det är strålande väder ute och jag sitter och väntar på lillebror och hans tjej som ska komma förbi och hälsa på nykomlingen. Men innan dess så hinner jag nog med en massa annat. Ska snart göra mig lite lunch. Eller ja Brunch kanske det mer heter. Inte ätit nån frulle än. Sen blir det lång promenad med Stitch och lite besök som sagt.

// Vonna

6 April 2010

Datum:2010-04-06 Klockan:07:04:32
God morgon!
Så var årets påsk helg över och jag har överlevt den.
Har hänt en hel del skojj i helgen faktiskt. En mycket rolig sak hände igår.
Vi utökade familjen!
Jupp. Igår åkte vi och hämtade en liten Chihuahua på 2år. Stitch heter han och han är världens finaste och snällaste hund.
Just nu ligger han här i min säng,under täcket och sover sött. Det är min nya älskling!
Vår nya bebis.

Men det är ju inte bara det som hänt i helgen. Har ju även firat lite påsk.
I lördags var vi först hos mina föräldrar och åt lite god påskmat och sen åkte vi till svärfar där det bjöds på grillat. Väldigt mycket mat och ätande blev det den dan. Men gott var det.

Idag ska jag bara va hemma och bekanta mig mer med vår nya familjemedlem. Han är redan mammig ^^ Ska även tvätta och diska lite tänkte jag. En lång promenad med Stitch blir det nog också framåt dan.

Nu ... KAFFE!!

// Vonna

Satans Perkele !!..

Datum:2010-04-01 Klockan:15:34:36
..Skrek jag alldeles nyss i badrummet.
Var nämligen så att jag igår köpte vaxremsor för att vaxa mina kära små ben. Man vill ju ha snygga ben nu under påskhelgen ;)
Men satans va ont det gjorde! Men vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter.
Nu har jag i varje fall lena,fina ben som jag kan visa upp i helgen på alla påskmåltider. Haha..

Ohh så vackra dom blev! Haha. Lite rödflammiga fortfarande.


Vill passa på och önska er alla en riktigt GLAD PÅSK! Det här blir nog dagens sista inlägg och vi får se när jag har tid att blogga igen. Blir nog inte ihelgen iallafall.Men kanske.
Så,
GLAD PÅSK ALLA UNDERBARA VÄNNER OCH LÄSARE !

// Vonna

Fy skäms på mig!

Datum:2010-04-01 Klockan:13:16:43
Kom precis hem från en liten tripp med min kära far.
Han kom och ringde på dörren och frågade om jag hade ätit och om jag ville följa med honom en sväng. Visst tänkte jag. Jag skulle precis göra iordning en cesarsallad,men tänkte att jag kunde åka med pappa istället.
Men nu ångrar jag mig skarp. Skulle ha stannat hemma istället. För vart åker vi inte och äter om inte på Donken. Aj aj aj ! Fy skäms på mig! Den där cesarsalladen hade varit mycket bättre. Men aja.. får ta mig ett litet träningspass under dan.
Fast det var en väldans god McFeast ^^

Bild lånad från Google.se

// Vonna


Skärtorsdag 2010.

Datum:2010-04-01 Klockan:09:18:37
Ja det är ju som ni alla vet årets Skärtorsdag.
Igår var jag och handlade med min kära mor. Kom ju på igår morse att vi inte äger ett enda påskpynt i det här hemmet.
Men nu gör vi det. Jag och mammi tog oss en sväng till ÖB och Willys. Tråkigt nog så va det mesta av allt påskpynt slut. Så jag fick nöjja mig med det som fanns kvar.
När vi kom hem så satte jag genast igång med att pynta vår lilla lägenhet lite. Inte mycket, men lite påsk fint har vi iallafall.

Lite dekoration på vardagsrumsbordet.

Det är påskliljor som inte slagit ut än..

Då jag inte tål vanligt påskris så kom jag på den smarta ideén att sätta lite fjädrar i våra "ljusgrenar".

Funkar ju det också.

 

// Vonna


1 April 2010

Datum:2010-04-01 Klockan:06:58:48
God Morgon!
Så har vi gått in i April månad och sommaren närmar sig med storm steg. Härligt tycker jag.=) Får se om det är nån som försöker 1April lura mig idag. Jag som är så jävla lättlurad kommer ju gå på det mesta. Eller ja, iallafall dom mest trovärdiga. ^^
Idag är det även Skärtorsdag. Påskens första dag. Undra om det kommer några små söta påskkärringar och ringer på dörren idag innan dom åker till Blåkulla ? =) Hehe... Tänk när man själv gick påskkärring. Det va tider det.

Det första jag gjorde när jag gick upp var att ta mig en dusch. Kände att det behövdes så jag kunde vakna lite till liv. Så nu sitter man här med handduk runt huvudet och dricker kaffe.
Kollar på Vakna! såklart också.

GLAD PÅSK ALLA UNDERBARA !


// Vonna

RSS 2.0