091031

Datum:2009-10-31 Klockan:12:44:58
Hejsan !

Lördag idag,Halloween o jag har migrän. Inge vidare kul alls, men det är bara att bita ihop och göra det som måste göras.
Idag ska vi på middag hos svärfar lite senare och vi ska även ner till kyrkogården och tända ljus för våra nära o kära. Jag ska mest tända för min morfar som ligger inne i stan. Men ska tända ett ljus i minneslunden för honom. Älskade morfar ! Saknar dig så . Varför lämnade du oss ?  =(

Har börjat packa ltie flytt lådor nu också. Två stycken har det hunnit bli. Men vi är långt ifrån klara.
Nä vet inte vad jag ska skriva mer, så får bli ett kort inlägg idag. Ska fortsätta packa lite nu och sen lägga mig o vila mitt stackars huvud. Killen tog med Elina till en polare så att jag skulle kunna få vila lite. Tack Älskling ! <3

Ha en trevligt Halloween !

// Smultron Mamman

091030

Datum:2009-10-30 Klockan:06:25:35
God Morgon !

Idag säger vi GRATTIS till min lilla skrutta som idag blir 9 månader ! HURRA.. Börjar bli så stor nu. Usch va tiden går fort. Snart kommer du komma hem med din första kille, eller komma hem med din första läxa från skolan. Tiden den går.. haha..

Idag kommer det va en underbart skön dag på jobbet. Vi har 1 unge på 3 personal. Men jag kommer som sagt va ensam med det här barnet på förmiddan då mina 2 kollegor åker iväg till Ikea. Ska bli hur mysigt som helst. Ska sitta o måla lite, tända ljus o bara mysa. Ska även få hjälp med att flytta lite möbler av Adam (Heta kollegan). Hoppas på at få sluta lite tidigare idag också. Ah den här dagen kommer bli toppen.

Killen kommer förmodligen hämta upp mig när jag slutar o så ska vi då åka och handla lite. Handla lite inför helgen o så. Gravljus som vi ikväll ska åka och sätta på gravar och minneslunden.
På måndag fyller killen 25 år och vi ska då ha lite fika här hemma. Så idag blir det att handla lite till det. Funderar på att göra en smörgåstårta ? Det är gott.. Mums. Har bara ett litet problem.... Jag har inte köpt nån present till honom än! Gjorde ett gulligt litet kort igår på jobbet, men han kan ju inte bara få ett kort som jag gjort på dagis. =P haha.. Men vad ska man köpa då ? Nån som har nåt tips eller så ??

Nej, nu ska jag kolla på Vakna! Med The Voice. Får se när jag bloggar igen.



// Smultron Mamman

Magsjuka.

Datum:2009-10-29 Klockan:16:11:39
Så var den arbetsdagen över då och idag har det hänt mycket på jobbet. Vi har fått skicka hem 2 ungar med magsjuka och en tredje ringde en halv timme efter hemgång att ungen fick på hemvägen och blir hemma imorgon. Lovley. Känns som att det ända jag gjort idag är att ha torkat bajsrumpor. Uscha ! Så imorgon blir det en vääääldigt lugn dag. Av 10 barn kommer det vara 1 där imorgon. Resten är lediga eller är hemma i magsjuka. 1 unge på 3 personal. Haha, skrattretande ju. Men då kan man hinna med att göra lite saker som man annars inte hinner. Mina kollegor på avdelningen ska fara iväg till IKEA imorgon bitti för att shoppa lite till dagis. Så imorgon förmiddag är jag ensam med en unge. Vilket ska bli underbart skönt. Bara hon o jag. Myspys.
Hoppas på att få gå hem lite tidigare imorgon också, vilket jag tror att jag kommer få med tanke på antalet ungar vi kommer ha imorgon.. =P haha..  En ska som även är ett litet plus i kanten för min del imorgon är att min heta kollega ska komma in på vår avdelning imorgon och hjälpa mig med att fixa lite saker.. Flytta lite möbler o så .. Thi hi .. Det gillas ^^



Nej, nu ska jag diska lite och slänga in en tvätt. Sen bege med av till mina föräldrar med Elina. Just ja, Elina går nu. Eller ja, hon går med stöd från gåvagnen. 4 steg tog hon igår kväll =) Duktig flicka !


// Smultron Mamman

091029

Datum:2009-10-29 Klockan:06:31:08
God morgon !

Har svårt att hålla ögonen öppna denna morgon. Är nå sjuuukt trött. Nu känns det att man börjat jobba om dagarna. Gick o la mig kl 8 igår kväll för jag höll på att somna på soffan. Haha. Men är fortfarande sjukt trött trots att jag sovit fler timmar än vanligt inatt. Kaffet mitt är slut också så inget kaffe kan jag ta o göra mig. Buhu. Hur ska detta sluta? Får ta mig en kopp när jag kommer till jobbet, annars kommer jag ju somna. Vilket vore lite illa .

Tur att man har nån o snacka lite med såhär på morgonen iallafall. Tack Vännen !
Ska göra mig lite te nu tänkte jag o se om jag blir nå piggare av det. Sen blir det att traska iväg till jobbet. Idag ska vi Halloween pyssla lite hade jag tänkt. Jag o min lilla minigrupp. =)


// Smultron Mamman

Tröööt! ZzzZ

Datum:2009-10-28 Klockan:16:07:00
Nä, är för trött för att blogga just nu. Men bloggar iallafall.
Dagen har varit bra. Lite planering inför framtiden o så..
Nä orkar inte skriva mer. Ska lägga mig i soffan en stund o gosa med skruttan..

Over and out !

// Smultron Mamman

Magda Graaf.

Datum:2009-10-28 Klockan:07:18:43
Vill tipsa er om en blogg som jag börjat läsa.
Det är Magdalena Graaf's blogg. Känns extra kul och följa hennes blogg med tanke på att vi bor i samma lilla byhåla.Ser henne lite då och då och måste bara få säga det, vilken fin människa hon är. Naturligt fin. Super vacker.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg =)


// Smultron Mamman

091028

Datum:2009-10-28 Klockan:06:31:36
God morgon!

Vaknade med ryggont. Så bad killen min knäcka den åt mig. Nu känns det bättre. Är så skönt att knäcka ryggen tycker jag.. Haha..
Sitter här med min första kopp kaffe. Väntar på att Elina ska vakna. Får se om hon vaknar innan jag kilar iväg, men det skulle jag tro. Jobbar 8.30-15.30 idag. En skön arbetstid tycker jag. Det är så att min farmor kommer hit idag istället för att jag ska gå och lämna Elina hos henne. Smartare om dom är här. Så vid kvart i 8 kommer min kära farmor hit och ska vara med elina hela dagen. Måste köpa nåt åt farmor som är så snäll och ser till Skruttan medans jag o killen är och jobbar. Min farmor är guldvärd! <3

Fick lite flyttkartonger av min pappa igår så ikväll ska vi börja packa lite. Måste skaffa mig ett par tofflor att ha på jobbet också. Är så fruktansvärt kallt på golvet där. Men tills jag skaffat mig dom får jag har mina sköna rosa sockor som min mormor stickat åt mig . Super duper sköna.

Nej, nu ska jag göra mig lite frukost och börjar göra mig iordning.


Psst.. Ska kika lite mer på kollegan idag ^^ Thi hi



// Smultron Mamman

Första dagen avklarad !

Datum:2009-10-27 Klockan:15:59:55
Kom precis hem från min första praktik dag och allt känns underbart. Jobbar med två helt underbara människor o resten av all personal är också underbara. Finns ett litet ögongodis bland oss också ^^ Hehe.. Shit va jag måste ha glott idag. Men vad ska man göra när man jobbar ihop o människan ser sjukt bra ut ? ;P haha

Nåja,känns grymt skönt o va där jag är ialf. Har fått en egen liten grupp som jag kommer kalla "minigruppen". Vi kommer på onsdags förmiddagarna hitta på nåt extra skojj. Kul att jag fått det här ansvaret. Har tillomed fått ett eget bord att äta vid med min "minigrupp". Det här känns underbart. Kastades in i arbetet direkt och dom ser mig redan nu som en av dom. Kul kul ! =)

Nä, ska gå och hämta hem Elina nu från min farmor. Har saknat min skrutta nå sjukt idag. Inte van o vara ifrån henne såhär en hel dag. Men aja, bara till o vänja sig antar jag.



// Smultron Mamman

Nu drar jag !

Datum:2009-10-27 Klockan:08:03:04
Jupp. Nu är det dags för mig att kila iväg till jobbet (praktiken). Lite pirr i magen faktiskt. Vet inte varför, men lite nervös är jag. Borde inte va det, för har ju varit på stället flera gånger tidigare.

Måste även få säga ett stort grattis till Katrin och Bingo! Grattis till graviditeten! Super kul .

Men nu drar jag !


// Smultron Mamman

091027

Datum:2009-10-27 Klockan:07:02:39
God Morgon !

Idag är det dags. Idag börjar jag min praktik. Ska bli kul. Har faktiskt längtat till den här dagen.
så nu gott folk så är det så att jag från o med idag inte komemr va lika aktiv här på bloggen, Kommer i stort sätt bara ha tid att blogga på morgonen innan jag börjar. Men hoppas att ni fortsätter läsa min blogg o ge mig gulliga kommentarer. =) Vore tråkigt om ni skulle överge mig nu =( Lovar att jag ska blogga så ofta jag kan ..

Börjar kl 9 idag, men är uppe nu för at thinna göra lite saker innan. Som att diska,fixa Elina,äta frukost o lämna över Elina till min farmor som ska kommer ha henne nu om dagarna tills killen börjar sin pappaledighet om ca en vecka..
Flytten kommer bli den sista helgen i november. Ska bli lovley.

Nej, nu har jag inte tid o sitta här längre.. Ska ge skruttan lite frukost o så.. Men vi hörs när vi hörs !

Fortsätt läs o kommentera nu ! =)


// Smultron Mamman

091026

Datum:2009-10-26 Klockan:06:19:21
God morgon!

Blir ett snabbt inlägg nu på morgonen. Är liite stressad. Ska om ca 30 min vara hos min pappa som ska köra mig till Uppsala där en Jobbsökar kurs väntar. Känns lite segt att åka dit med tanke på att jag börjar min praktik imorgon.. Men aja.. Elina kommer få följa med till Uppsala, men pappa tar med henne hem igen så får hon vara hos mormor o mofar idag. Min farmor är hos dom också så antar att hon kommer bli omhändertagen som den prinsessa hon är. =)

Nej nu hinner jag inte skriva mer för stunden. Kanske skriver mer sen. Men ah vi får se.

Ha det gött !!

// Smultron Mamman

Städryck.

Datum:2009-10-25 Klockan:10:24:06
Första maskinen tvätt är igång,har ställt in ren disken där den ska va,diskat och gjort rent spisen. Känner mig väldigt duktig just nu. Det är inte ofta jag får sånna här ryck,vilket killen kommenterat lite. Men när jag väl får mina städryck så kan jag hålla på länge. Går hela tiden runt och plockar med saker. Gör sånt jag annars sällan gör.
Funderar på om jag ska ta och rensa klädkammaren också ? Ah kanske det. Men först ska jag bädda sängen och vika lite tvätt. Tror jag ska städa ur skafferiet också =P Haha..

Elina hjälper till lite också. Hon är så duktig så =)



// Smultron Mamman

091025

Datum:2009-10-25 Klockan:07:26:22
God morgon!

Det är söndag idag och det är en dag jag vanligtvis inte brukar blogga. Men idag är en annorlunda dag. Jag bloggar .. haha
Killen åkte precis iväg på en fisketävling med min lillebror och blir borta hela dan. Buhu! Nä ganska skönt faktiskt, för då kan jag fixa lite här hemma och så. Ska tvätta,packa lådor,torka golv och lite annat smått o gott. Så är faktiskt lite skönt och va ensam hemma idag. Eller ja, Elina är ju hemma med mig förstås =)

Helgen har varit lugn. Middag hos svärfar igår och i fredags så hade vi ett par vänner här. Men den har varit lugn. Imorgon är min sista lediga dag, för på tisdag börjar jag ju praktiken. Ska bli kul. Så imorgon ska jag bara ta det lugnt,slappa hela dan och göra sånt som jag inte kommer ha tid med att göra nu när jag börjar jobba igen. En mysdag helt enkelt.. =P

Hur har eran helg varit ?

Nej, ska göra mig lite kaffe nu och sätta mig framför tv'n och kolla på barnprogram med Skruttan. Hos sitter redan i sin lilla fotölj med vällingsflaskan och kollar. Ska joina henne nu  =)

Hörs kanske senare !


// Smultron Mammman

Förbereder lite.

Datum:2009-10-23 Klockan:11:14:45
Jo, förhopningsvis så får killen sin lön idag och då ska räkningar betalas. Sitter just nu och skriver i alla räkningar och gör allting klart så att det bara är att skicka iväg dom sen. Lovade nämligen att fixa det idag. Nu är det snart gjort.  Det är en del räkningar. Både gemensamma och enskillda. Ja, jag har ju några jag också som ska betalas.

Sitter även och kollar på Våra bästa år .



// Smultron Mamman

091023

Datum:2009-10-23 Klockan:07:31:12
Good Morgon !

Tog mig en liten sovmorgon idag. Pallade helt enkelt inte gå upp vid kvart i 6 i dag. Så tog en sovmorgon och vaknade vi 7. Sköönt med sovmorgon ibland. Så idag är jag inte lika trött, eller jo trött är jag men inte som jag varit dom senaste dagarna. Elina sover fortfarande, men hon somnade sent igår så förstår att hon fortfarande sover. Men hon vaknar nog snart.

Sitter i soffan med vårt extra täcke o kollar på Vakna! o har gjort mig en mugg kaffe. Ska väl göra mig lite frulle snart. Vad händer idag då ? Inte mycket. Ska ta en promenad,diska och bara va hemma o ta det lugnt. Det är ju freeedag idag. får se vad som händer ikväll, men tror det blir en lugn kväll. Kanske hem till svärfar. Måste hämta lite flyttlådor idag också. vi har inte ens börjat packa o vi flyttar om ca 1 månad..Kanske är dags att börja packa nu?

Asså,vad är det med mina drömmar egentligen ? Inatt så drömde jag nästan en likadan dröm som natten till igår, men den här gången så var det inte Du eller så, nä det va en gemensam kompis till mig o killen =/ Huh ? Vad är det här egentligen? varför drömmer jag sånna här drömmar hela tiden o alltid om olika personer, men samma stuk.. =/

Jaja, ska dricka mitt kaffe nu.

// Smultron Mamman

Bär Smoothie

Datum:2009-10-22 Klockan:14:52:49
Vill rekomendera en väldigt god smoothie som jag brukar göra ibland.
En enkel bär smoothie.
Den är verklgien jätte god. Testa vettja !

BärSmoothie !
1dl turkisk yoghurt
1dl frysna bär
1dl bubbelvatten
ev. iskuber
Gör såhär:
Kör i mixer tills alla bär (och isen) finfördelats.
Häll upp i höga glas. Toppa Gärna med bär för att göra den festligare.
KLART !

Enkelt va?=) Tycker ni ska testa den.
Den är jätte god och bra till frukost eller mellanmål. Eller varför inte till lunch ? =)


// Smultron Mamman

På Tisdag !

Datum:2009-10-22 Klockan:12:12:18
Jajjamensan! Har precis kommit hem från ett litet besök på min praktikplats. Har varit där och skrivit på lite papper och så med min handledare. Känns väldigt bra det här. Så på TISDAG kommer jag börja praktiken på ett dagis som ligger ca 500 m från där vi bor. Ett dagis som jag även vikarierade på väldigt mycket innan jag fick Elina. Så ska bli kul och känns skönt, med tanke på att jag redan kan alla rutiner och så. Praktiken kommer vara fram till den sista Januari och sen får vi se vad som händer. Nu jävlar ska här börja jobbas ! =)


Är hungrig som gud vet vad för tillfället också. Enbart ätit lite yoghurt i morse. Så nu ska jag ställa mig och göra lite lunch. Elina ska också få lunch nu, hon fick sig en banan när vi va där men hon ska ju ha lunch också. Sen så blir det VILA för både min och Elinas del. Jag är sjukt trött och har fortfarande huvudvärk. Så nu lunch, sen vila.



// Smultron Mamman

091022

Datum:2009-10-22 Klockan:06:50:20
God Morgon ! *Gäspar*

Idag känner jag inte för nånting. Vill bara krypa ner i sängen igen under vårt stooora duntäcke och somna om, men nä. Nu är jag uppe och har en känsla av att Elina kommer vakna snart också, för hon vaknade till när killen gick upp och började stöka här hemma. Men lyckligtvis så somnade hon om, men det lär ju inte bli långvarigt.
Vaknade med en väldans huvudvärk också o vi har inga alverdoner eller så hemma *Morr*. Det är nåt jag ska köpa när jag får pengar.

Drömde en väldigt.. Hmm förbjuden,men ändå mysig dröm inatt. Drömde om dig. Du med den fina dialekten (Om ni läst ett tidigare inlägg så vet ni vilket dialekt jag menar). Det va en väldigt skum dröm till en början men den slutade "bra" eller vad man ska säga. Varför drömmer jag fortfarande om dig vissa nätter ? Men det är väl så som jag alltid har sagt. Kommer alltid älska dig o känna nåt spec. för dig. Kommer aldrig glömma dig. Men nu får jag fan sluta upp med dom här drömmarna, kommer ju bli galen annars.. =/

Idag då. Idag ska det göras mycket.
Dagens göra :
* Gå till praktik platsen och skriva på papper
* Åka till AF och lämna papprena och få godkännande
* Städa lite
* Vila !

Ah idag har jag bestämt mig för att ta mig en liten vila när jag kommer hem från mina ärenden. Är så sjukt trött om dagarna och har insett att jag sover för lite. Så idag joinar jag Elina när hon ska ha sin lunch vila. Ska bli skönt. Men nu ska jag göra mig lite kaffe och dega framför tv'n en stund. Elina lär väl vakna snart också.



// Smultron Mamman

Myspys.

Datum:2009-10-21 Klockan:14:46:16
Elina har precis vaknat från sin lunchvila. Nu sitter vi här båda två i soffan o myser. Hon är på väldans myshumör just nu, vilket jag tycker är mys. =) Funderar på att ta mig ett bad med henne om en stund. Skulle va skönt. Men först ska vi mysa lite till.
Mamma älskar dig Skruttan ! <3

Imorgon ska jag föresten ner till praktikplatsen och skriva på alla papper och åka med dom till AF. På måndag börjar jag. Weei.
*Pengarna rullar in som dom ska. Det går bra nu!*



// Smultron Mamman ♥


Min förkärlek.

Datum:2009-10-21 Klockan:11:16:09
Ok. Nu får ni tycka vad ni vill. men det är så att jag har en förkärlek till blonda killar. Snackar han även skånska,ser grymt bra ut och kan sjunga så är det ingen snack om saken. Då faller jag. (det där med skånskan är nåt nytt efter en spec. person. Älskar skånska nuförtiden.)
Så ni får tycka vad ni vill. Att jag är en tönt eller vad som helst. Men den här killen är het i mina ögon. Sådeså! =)

Här har ni honom.. Ola Svensson!

 

// Smultron Mamman


Ego Woman.

Datum:2009-10-21 Klockan:08:02:35
Idag gästade Carolina Gynning Vakna! och visade upp sin nya bok "Ego Woman" och biktade sig lite.
Eftersom att jag har hennes första bok "Ego Girl" så tänkte jag att jag ska köpa nya boken också. Måste ju läsa uppföljaren. Nån som redan köpt den och kanske kan komma med lite feedback ?

Btw så tycker jag hon är jätte fin som brunett. Vad tycker ni ?






// Smultron Mamman

091021

Datum:2009-10-21 Klockan:06:34:18
God morgon !

Onsdag idag. Halva veckan har gått. Sitter här vääldigt nyvaken men en kopp kaffe ståendes på bordet. Önskar att jag kunde krypa ner i sängen igen o sova en stund till, tills Elina vaknar. Men jag är sån att har jag en gång vaknat så kan jag inte somna om. Spec, inte om jag gått upp o borstat tänderna o så. Då är det kört. Så får bli lite kaffe så jag piggnar till.
Idag ska det fixas med lite papper angående praktiken. Hoppas bara papprena kommer idag som det är sagt. Måste ner till platsen jag ska ha praktiken på för att fylla i dom med min handledare (chefen) och sen åka med dom till AF För godkännande. På måndag beräknas jag börja praktiken. =) Weeei... Längtar.

Måste städa lite idag också och kanske packa nån låda. Visserligen så kan hela min dag ändras beroende på om jag får besök uppifrån. För får jag det så får jag fixa allt efter det. Vilket inte ska va några problem. Men tror faktiskt inte att  jag får nåt besök idag. =( Men jaja.. Ska dricka mitt kaffe nu.


// Smultron Mamman

Tröttmössa.

Datum:2009-10-20 Klockan:12:21:01
Är nå sjuukt trött just nu. Både jag och Elina ligger och vilar. Hon i sin säng och jag i soffan.
Skulle kunna somna vilken sekund som helst. Kanske ska ta mig en lite snap ? Vore förstås skönt, men väntar på lite svar från en som verkar ha svårt att bestämma sig. *Känn dig utpekad J* Haha ..

Nä, pallar inte skriva mer. ZzzzZ

Svik mig inte idag igen. Snälla !

// Smultron Mamman

Gratis skor.

Datum:2009-10-20 Klockan:07:26:37
Vill rekomendera denna gratis sida där du kan samla poäng och få hem gratis skor direkt i brevlådan =)
För oss alla som ÄLSKAR skor så är det här nästan ett måste ;)



Klicka på bilden så kommer du till sidan.



// Smultron Mamman

091020

Datum:2009-10-20 Klockan:06:35:20
God Morgon!

Tisdag morgon och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Vaknade nämligen av en väldigt läskig dröm. När jag vaknade så låg jag och skakade och hade tårar i ögonen. Usch, den drömmen var inte rolig. =( Sen så vaknade jag med mens också vilket inte gjorde saken bättre. Blää för det.. Orkar inte med det idag asså..
Men sen så till det roliga. Faktiskt två roliga saker.

* Vi har nu skrivit på alla papper och flyttar inom en månad ! =)
* Jag har fått en praktikplats !! =)


Jupp, ni läste rätt. Vi flyttar om en månad och jag har fått praktikplats.  Blev överlycklig igår när hon ringde och sa att det var självklart att jag fick ha prakktik där hos dom. Känns så skönt för det var där jag ville va. Det är på dagiset jag vikarierade innan jag fick Elina. så jag känner ju typ alla där och kan alla rutiner och så . Så det känns grymt skönt att jag ska vara just där. Kommer bli toppen. Tillbaks till mina små knottar =) Så förhoppningsvis börjar jag redan imorgon eller på torsdag. I'm so happy !!
Med Elina har jag löst det så att min farmor ska ha henne på dagarna medans jag jobbar. Det blir nog bara dom första dagarna för killen börjar sin pappaledighet om ca  1 vecka så då kommer ju han va hemma med henne. Men snart är det dags för dagis för henne. Ska bli spännande.
Så idag har jag mycket att stå i. Måste få tag i min handledare på AF och fica allt med praktiken och lite så, och sen så måste jag fixa lite annat...

Men nu ska jag göra kaffe,kolla på Vakna! och chilla framför tv'n.


// Smultron Mamman

Bränn blåsa.

Datum:2009-10-19 Klockan:12:20:25
Igår när jag lagade mat så brännde jag mig på ugnen.. =( Ont gjorde det. Buhu.
Så nu har jag en fin bränn blåsa på handen. Ser ut som ett födelse märke.


Åt precis lunch som idag bestod av 2 st scones. inte så värst hungrig nu för tiden som sagt.
Nu, tvätten.


// Smultron Mamman

Flyttdags.

Datum:2009-10-19 Klockan:08:08:05
Glömde ju berätta förut en nyhet. Ganska stor också. Eller ja, nåt sånt iallafall.
VI SKA FLYTTA ! Jupp, så är det. Om ca 1-2 månader kommer vi flytta till en större lägenhet. Visserligen en 2a, men en stor 2a. Så nu är det bara att börja packa. Vi har dock inte så mycket att packa, men några kartonger lär det ju bli. Ska bli kul och flytta. Det bästa är den stora balkongen vi kommer få nu,ist för den "Franska" balkongen vi har nu. Tanken är att vi ska flytta innan jul och det tror jag nog at vi kommer hinna. Idag ska vi skriva papper och så.

Bye bye lägenheten på 21an! Going to miss you. ... *Not*

 

// Smultron Mamman


091019

Datum:2009-10-19 Klockan:06:36:24
God morgon bloggen !

Förlåt för kass uppdatering i helgen, men har varit fullt upp hela helgen. Inte varit hemma så mycket.
Orkar inte berätta allt dag för dag så berättar lite kort om vad jag gjort i helgen.  Har suttit hemma fredag o lördag kväll och bara myst med sambon o Elina, har varit på promenader (en med Sis och några med Elina o sambon), varit på middag o jaa.. det är väl typ det vi gjort. Varit mycket hos svärfar.
Jaja.. grattis till alla vinnare i lördags på Blogg awards ! Lite besiken på vissa vinnare, men va fan GRATTIS! =)

Nej, nu ska jag göra mig lite kaffe, ta nån macka och sen bara ta det lugnt. Se på Vakna!
Btw, så har jag INTE fått nått svar angående praktiken än. Why ? *Morr*


// Smultron Mamman

RapAttack.

Datum:2009-10-16 Klockan:13:08:40
Här kommer veckans RapAttack hos Vakna! som jag lovade er.
Asså dom är för sköna.

 

// Smultron Mamman


Matlusten=Gone

Datum:2009-10-16 Klockan:11:01:46
Imorse gästade Foki Vakna. Hon är så söt och så egen. Ah, gillar henne skarpt. Hon och Kenza, det är bra tjejer det. hehe.
Sitter och kollar på Våra bästa år. funderar på att göra lite lunch. Men är inge hungrig. Är typ aldrig det nuför tiden. Vet inte om det beror på allt som händer runt om kring mig just nu eller vad det kan va. Har ingen matlust längre. Äter typ 2 måltider om dan. Frukost och middag. Ibland inte ens det. Så får se om jag äter nåt nu. Åt ju frukost imorse och är inte så hungrig.

Väntar även på att dagens Rapattack hos Vakna! ska läggas upp så jag kan lägga upp den här. För idag var den verkligen bra. Bästa hitills. Lägger upp den så fort jag fått tag i den.

Åter till tv'n.

Foki och Vakna!-gänget.

// Smultron Mamman

091016

Datum:2009-10-16 Klockan:06:27:30
God Morgon !

Usch, den här natten har inte varit kul. Har knappt kunnat sova nåt alls pga det som hände igår. Känns verkligen som att jag förlorat dig på nytt, precis som jag redan gjort en gång tidigare. Det här är inge kul alls. Vill verkligen inte förlora dig. Vill ha dig i mitt liv. Men har jag sumpat det helt nu ? =( Fan säger jag bara. Varje gång jag har kramat om killen min sen igår, så kommer tårarna. Har insett att jag är lycklig och att jag har det bra. Men samtidigt så kan jag inte släppa dig. Du är en del av mitt liv och jag vill verkligen inte förlora dig igen. Jag ber dig. Gör inte såhär mot mig !

Nog om det. Idag ska det städas. Ser ut som en svinstia här hemma. Fick föresten ingett svar angående praktiken igår. Kanske hör av sig idag då ?
Just ja, igår kväll så följde jag med "Sis" till badhuset för att simma några längder. Fan va skönt det va. Det va första gången på hela dan som jag verkligen slappnade av. Har saknat dig Sis. Vi måste fan ses oftare och tack för att du lyssnar, utan dig hade jag gått under. <3

Annars idag händer inget spec. Trots att det är fredag. Killen ska iväg till en polare efter jobbet och göra klart sin tatuering, eller ja dom ska fortsätta på den. Ikväll får vi se vad som händer. Men skulle tippa på en hemmakväll. Känner inte för att göra nåt annat än just det. Bara va hemma med min underbara familj och mysa.

Over and out for this time.


// Smultron Mamman

Jag o min stora trut...

Datum:2009-10-15 Klockan:16:54:43
Att jag aldrig ska kunna hålla tyst. Kan det här ha gjort att jag sumpat allt totalt nu ? =/ Fan,men hoppas att den här personen kan förstå mig och att personen inte hatar mig eller så. Vore liite tråkigt. Men antar att jag bränt mina broar nu. Skyll mig själv, säger jag bara ! Jag själv som har satt mig i den här situationen nu. Kanske borde börja tänka lite innan jag snackar..

Men bara så att du vet det om du läser det här. Det var inte menningen. Vill bara vara ärlig mot dig. Men nu är det nog ganska kört för min del. FAN !
Aja, bara ta nya tag.. Typ..


// Smultron Mamman

Fimpa Ciggen .

Datum:2009-10-15 Klockan:12:44:38
Insåg just när jag stod ute på "Balkongen" att jag måste sluta röka. Varför gör jag det egentligen? Började som det säkert gjort för alla andra av grupptryck när jag gick på högstadiet. Började då smygröka,slutade ett tag men när jag började gymnasiet började jag igen. Slutade nog aldrig, men när man började gymnasiet var det på nåt sätt mycket enklare att skaffa cigg. Sen fyllde man 18 och kunde köpa sina egna.
Slutade röka helt när jag blev gravid, men det var jobbigt vill jag lova. Killen min röker ju och sen jag träffade honom har jag börjat röka mer. Sa att jag inte skulle börja igen efter det att jag fått Elina. Kunde jag hålla uppe i typ 9 månader så kunde jag väl fortsätta, tyckte jag. Men nej nej, suget kom tillbaks och nu röker man igen. Köper dock sällan egna paket utan delar med killen. Men har bestämt mig nu för att sluta. Får alltid så ont i huvudet så fort jag tagit en cigg och så blir ju inte konditionen bättre heller. Eller mina lungor som redan är knas pga min astma.

Så nu gott folk ska jag FIMPA CIGGEN. Får se hur det går, men tror det kan gå bara jag tar mig i kragen. Heja mig ! =) haha

 

// Smultron Mamman ♥


Still waiting.

Datum:2009-10-15 Klockan:08:49:21
Änsålänge inget samtal,sms eller mail från nånutav er.
I'm waiting!!! Just nu mest på dig. Hör av dig nångång då så jag vet vad som sker idag !

 

 

// Smultron Mamman ♥

091015

Datum:2009-10-15 Klockan:06:31:01
God Morgon !

Så var det torsdag igen. Snart helg. Tycker den här veckan har gått fort faktiskt. Inte lika seg som den brukar va. Nä det här har varit en mycket bra vecka. Visserligen är den inte slut än, men kan tänka mig att den kommer fortsätta va bra.

Idag då. Idag ska jag förmodligen på ETU(jobbsökar coachingen), men det är inget bestämt än. Så vi får se. Har glada nyheter också. Jag kanske slipper gå mer på ETU, för jag har kanske fått en praktikplats. Inte 100% säkert än, men typ 80%. Han ska ringa idag och ge mig besked. Fan va glad jag skulle bli om jag kunde få va där. Inte drömjobbet kanske, men det är på hemmaplan och det är bättre än ingenting. Bättre än att bara gå hemma eller så. Så, idag blir det att vänta på svar. Håll tummarna för mig där ute nu =)

Funderar på att ta en tripp in till vår kära huvudstad idag. Alltid trevligt att vara där. ÄR där ofta nuförtiden. Både pga jobbsökningen och annat ^^  Så kanske blir en tripp dit idag igen. Om jag inte sätter mig och åker till ETU förstås. Men tvivlar på det faktiskt. Känner inte för det idag + att jag ska ju få svar idag angående praktiken. =)

Men nu gott folk ska jag göra mig lite kaffe,sätta mig framför tv'n, vänta på svar och bara ta det lugnt. Ska vänta på två svar faktiskt. Både från praktiken och från en annan.  Båda lika trevliga. Men den andra jag ska vänta svar ifrån har med mitt stads besök idag att göra ^^ Mer säger jag inte.. haha...


//Smultron Mamman


Home.

Datum:2009-10-14 Klockan:15:00:12
Nu är jag hemma igen efter dagens "jobbsökar coaching" som dom ville kalla det. Allt gick jätte bra och det kändes bra också. Det här kommer bli bra. Bara jag slipper vara där i flera månader så =P haha
Nu sitter jag här i köket. Har varit och hämtat Elina från mamma och hon har saknat mig. För hon är extra gosig just nu =) Så nu ska jag sätta mig i soffan och gosa massor med henne. Jobbigt att vara ifrån henne,även om det bara gäller nån timme. Så nu ska här mysas.. Ska göra lite middag om en stund också. Men det får bli efter allt mys. <3

 

// Smultron Mamman


091014

Datum:2009-10-14 Klockan:08:19:09
God Morgon !

Onsdag idag och jag borde egentligen vara på väg till ETU (jobbsökar kursen), men jag har fått tillåtelse att komma lite senare pga att jag inte kunde fixa barnvakt åt Elina så tidigt på morgonen. Så vi 10 tiden kommer jag åka för att komma dit till halv 12. Min kära mamma ska ha Elina. Hon är verkligen guld värd min mamma. Hon ställer alltid upp . Älskar dig mamma <3 Får se hur länge det håller på idag, men inte så länge skulle jag tro. Ska dit imorgon också och på fredag. Ska faktiskt bli kul har jag insett nu såhär i efterhand. Kul att komma ut lite och träffa lite nya människor =)

Eftersom att jag inte visste vid vilken tid min mamma kunde ta Elina så har jag varit uppe sen 05.20 och varit klar för att åka sen kl 06.20 typ. Men jag sitter fortfarande här och har inte kommit iväg än. Men snart så. Anledningen till att mamma inte kunde ta Elina tidigare var för att hon hade ett läkarbesök nu på morgonen. Men vid halv 10 är hon hemma igen och då ska jag med Elina till henne och jag åka iväg.

Tog föresten ca 1 timme innan jag kom in på bloggen =/ Nån annan som haft problem med att logga in på bloggen på senaste tiden ?


Jaja, ska dricka mitt kaffe nu och sen bara ta det lugnt tills jag ska åka.
Ha det bra idag. Bloggar kanske lite senare när jag kommit hem, om jag hinner.



// Smultron Mamman

Fryser om fossingarna ^^

Datum:2009-10-13 Klockan:12:59:58
Brr va kallt det är här just nu. Sitter med en fleecepläd och mjukis kläder men fryser iallafall. Elina har också fått på sig sin mjukisdress och ett par extra tjocka strumpor..
Fryser mest om fötterna faktiskt. Varför fryser jag alltid om dom för ? Hmmm

Sånna här skulle va skönt o ha på sig just nu. Får bli till att skaffa sig sånna till nu i vinter.



// Smultron Mamman

Hungrig,irriterad och beslutsångest.

Datum:2009-10-13 Klockan:10:53:53
Sitter här och funderar på vad jag ska göra till lunch idag. Brukar i normala fall redan ha ätit vid den här tiden, men har lixom inte varit nå hungrig. Men nu börjar jag bli det. Men vad ska man hitta på å äta. Elina har ätit, men jag då .. Nudlar,pannkakor ? hmm vad ska jag hitta på ?

Är detssutom irriterad på "Jobbsökar kursen". Måste tydligen dit. Så nu måste jag fixa barnvakt åt Elina typ varje dag.. =/ Hur ska det gå till ? *Morr på er* Men jaja..
Ska göra lite lunch nu. Har även beslutsångest över en annan sak. Ska jag verkligen ?



// Smultron Mamman

Det snöar !!

Datum:2009-10-13 Klockan:07:26:03
Gott folk !
Kollade ut genom fönstret precis. DET SNÖAR !!! Visserligen blandat med regn, men det snöar.
Är vintern här nu ?

091013

Datum:2009-10-13 Klockan:06:41:45
Goood Moorgon !

Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Hoppas på det iallafall. Är sjukt utvilad känns det som. Vi gick och la oss tidigt igår. Elina slockande vid halv 8 och vi gick och la oss vid 8. Var jätta skönt faktiskt och gå och lägga sig då. Tänkte att Elina säker skulle vakna nån timme senare, men hon sov hela natten och sover fortfarande. Hon måste va jätte trött. Tror jag det med tanke på att hon inte sov nånting på hela dan igår. Så inte så konstigt att hon slocknade så fort och sovit så länge nu. Sköntt för mig också. Men snart är det väl slut på det. Hon vaknar nog snart ska ni se och då är det full fart här hemma igen.

Idag ska vi inte göra nånting. Bara vara hemma, ta det lugnt, se nån film kanske..Ok, jag ska diska lite och kanske slänga in en tvätt, men annars inget spec. En lugn dag. =)
Det regnar ute och är såkallat Pissväder. Buhu. Men därför passar det bra med en lugn mys dag inne. =) Nu ska jag göra mig lite kaffe och sen ... ja göra ingenting. Se på Vakna! såklart...


// Smultron Mamman

Super Mom !

Datum:2009-10-12 Klockan:14:53:41
Haha, ja jag känner mig verkligen som en "Super Mom" just nu.
Jag viker tvätt,leker med/tar hand om Elina,plockar här hemma och sitter vid datorn... SAMTIDIGT!! Det kallar jag "super mom" haha.. Snackar med DIG på mail också. Det pirrar till i kroppen varje gång den lilla rutan kommer upp där nere i hörnet som medelar att jag precis fått ett mail av dig ^^ Thihi.. Åh, vad det här känns fel, men samtidigt inte. Längtar tills nästa vecka. Då ska det bli ändring på allt det här. Då kommer jag förhoppningsvis få svar på alla mina frågor som du inte vill/kan svara på nu.

Åter till allt jag håller på med just nu ..
Ha d !

I'm a spuer mom !!

 

// Smultron Mamman


Dagens lunch.

Datum:2009-10-12 Klockan:11:48:55
Nu har både jag och skruttan fått i oss lite lunch. Gjorde iordning lite wok med ris. Elina fick köttbullar med spagetti. (på burk) Så nu är vi båda mätta och nöjda.Nu sitter vi här i soffan och snart ska Elina få krypa ner och vila en stund. Kanske blir en liten vila för mig också. Är ganska trött faktiskt.

Här har ni min lunch.Wok med ris och lite keso på toppen. Drack mineralvatten till det.

 

 

// Smultron Mamman


Michael Jackson-This is it.

Datum:2009-10-12 Klockan:08:57:49
Inatt släpptes MJ's nya låt This is it.
Vad tycker ni?
Hiss eller Diss?





// Smultron Mamman

091012

Datum:2009-10-12 Klockan:06:53:02
God Morgon alla !

Så var helgen slut och vi har gått in i en ny vecka. Jag och killen låg och räknade hur länge det är kvar till julafton, och vi kom fram till 9½ vecka. Weeei...
Nåja, helgen då. Lovade ju att uppdatera er idag om min helg. Har hänt lite.

Fredag: Dagen då jag var på infomöte på AF angående "Ungdomsgarantin". Gick bra tycker jag, även om jag inte hängde med så mycket. Var på tok för många siffror att hålla reda på. haha, men tror det här kan bli bra. Det ända som jag inte ser så jätte mycket fram emot är att jag från o med nu på onsdag måste  närvara vid ETU ( Nån slags jobbsökar kurs, som jag fattade det) varje dag mellan 10-15 som kommer att hålla hus typ inne i stan. Palla. Det kommer väl inte bli så jätte skojjsigt, men jaja det är pengar. ;) haha. Men finns ett liitet problem. Elina! Vem ska va hemma med henne när jag är där? Hon kan ju inte följa med. Killen börjar inte sin pappaledighet än, men han kommer nog få ta den lite tidigare tror jag. För hon har ju inte börjat på dagis än. Så det är nåt jag måste lösa innan jag kan åka dit.
Kvällen bjöd på middag hemma hos mina föräldrar,med lite poker och mys.

Lördag:
Gjorde inte så mycket. Kollade på matchen hemma hos svärfar,tog det lugnt. Var på promenad. Tog upp båten.

Söndag:
Åkte vi och handlade lite,hade mys filmkväll hemma. Tog det lugnt..Hörde även om ett extra jobb. Har inte fått nåt svar en, men hoppas på det. Skulle nämligen va super om jag kunde få börja jobba lite extra på det här stället för då slipper jag åka till ETU varje dag och det skulle ju va skönt. Så hoppas på det här extra jobbet eller praktik plats.

Nu sitter jag här med mitt kaffe,kollar självklart på Vakna! och väntar på att Elina ska vakna. vilket nog blir snart för hon somnade tidigt igår. Btw, så har hon fått sina 2 första tänder =) Weei.. Kanske har berättat det förr kom jag på nu.. ? haha. Jaja.. Ska göra mig lite frukost nu. skriver mer senare skulle jag tro.



// Smultron Mamman

091010

Datum:2009-10-10 Klockan:12:20:19
Goddag alla!

Blir ett litet snabbt inlägg idag.Är lite stressad och ska snart iväg.
Kommer uppdatera mer om helgen på måndag. Är mycket nytt som hänt i mitt liv. Men det hinner jag inte berätta om just nu, så ni får hålla er tills i morgon eller på måndag. Ska berätta allt smaskigt ;) haha
Från och med onsdag kommer det bli ganska stor föändring i min vardag, det är allt jag tänker säga just nu..


Ha det !

// Smultron Mamman

091009

Datum:2009-10-09 Klockan:06:53:06
God Morgon!

Idag kommer det inte bli mycket bloggande för min del. Jag är redan i full fart med allt. Har redan hunnit duscha,lägga en ansiktsmask och gjort mig en kopp kaffe. Snart vaknar nog Elina också och då blir det ännu mer att göra. Vid 9 tiden idag kommer min pappa och hämtar upp oss för att köra mig till Arbetsförmedlingen. Han ska ha Elina under tiden. Hoppas jag kan komma från AF med bra resultat, annars vore det lite illa. Det är pengar det handlar om ;) Efter det så ska jag,pappa och Skruttan iväg till Uppsala för att shoppa lite. Eller ja, pappa som ska shoppa. Nån bildel visst.
Nåja, har lite träningsvärk i benen idag. Blev inte så mycket "Helvetets promenad" igår. Blev mer "Himlens promenad" haha... Blev med andra ord en lugn promenad och inte så lång heller. Eller jo,vi var ute och gick i nästan 1½ timme. Det var skönt,kändes bra. Imorgon ska vi ut och promenera igen. Nu jävlar ska det ge resultat!

Ikväll ska vi på middag hos mina föräldrar,ska bli mysigt. Men nu ska jag dricka klart mitt kaffe,göra nytt och göra mig lite frukost. Får se när jag bloggar igen. Kan bli tidigare än förväntat om vi har tur =)

Gör mig stolt idag...


// Smultron Mamman

"Helvetets promenad" here I come !!

Datum:2009-10-08 Klockan:16:06:27
Vilken slö dag det har varit idag. Men ändå så har jag fått lite gjort. Har tvättat en maskin,diskat och bäddat sängen. Nåt mer har jag inte orkat. Nu sitter jag här i soffan igen och kollar på Tyra Banks Show. Väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag kan ta med mig Elina ner till mina föröldrar där vi ska möta upp älskling. Vi ska nämligen utgå därifrån, han ska ju ta med mig på en "helvetets promenad". Har packat ner jumpadojjorna i vagnen och promenadkläderna är på. Har även gjort iordning en vattenflaska. Kommer avgudas Elina som kommer ha det mysigt o skönt i vagnen medans jag kommer plågas med att gå. Haha, nä men ska inte klaga. Det är ju för mitt eget bästa.. =/ Ska bli skönt med en promenad.

Imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer hinna blogga,för ska till Arbetsförmedlingen på förmiddagen och sen kanske iväg med pappa. Men nåt inlägg ska jag väl hinna med.
Nu ska jag iallafall byta en blöja på Elina o se till så att hon har med sig allt hon behöver sen under promenaden. Hoppas vi kan turas om o dra vagnen. Men det tror jag.

Ha det bra alla nu och ni kan väl ägna en tanke åt mig mellan 18-20 tiden typ. För då kommer jag vara ute på "Helvetets promenad" haha...



// Smultron Mamman

Trodde jag ja ...

Datum:2009-10-08 Klockan:11:56:00
Det är väl klart att när jag trodde att min dunder förkylning håller på att försvinna, så kommer allt tillbaks igen. Det är så typiskt. Skulle aldrig ha sagt nåt. Hostan har kommit tillbaks,lungorna rosslar/piper och huvudvärken har kommit tillbaks. Gaah. Jag som trodde jag höll på att bli frisk nu. Men jaja, kan ju inte alltid bli som man vill.
Ska ta och göra mig lite lunch nu tänkte jag och sen lägga mig och vila med Elina. Kan va skönt. Tror jag hoppar över promenaden nu på dan också. Känns inte som att det skulle få mig o må så vidare bättre. Ska ju på "helvetes promenaden" ikväll med älskling så. Men blir jag sämre eller så, så hoppar jag nog över den också.

Host Host ...


Nä,ska göra lunch nu. Får bli en Varma Koppen idag. Nåt annat orkar jag inte göra.

Fint väder har vi ute iallafall.

 

// Smultron Mamman


Happy time .

Datum:2009-10-08 Klockan:08:31:58
Fan va allt känns bra just nu. Förkylningen är nästan helt borta,solen lyser och Elina är på goshumör. Kan inte bli så mycket bättre just nu. =) Lovley.
Sitter fortfarande och kollar på Vakna!. Det är verkligen en bra start på dagen att kolla på dom. Man vaknar verkligen. Kenza var som sagt där lite tidigare. Alltid lika trevligt o se henne. Så fin och go. Ah jag gillar henne. Vad tycker ni om henne?

Kenza hos Vakna! från morgonen.

Funderar på och ta en promenad om en stund med skruttan. Är ju fint väder ute så och jag känner mig lite bättre. Men på tal om promenad...Ikväll ska tydligen älskling ta med mig på en lååååång promenad. Han sa det igår kväll när vi låg i sängen och kollade på tv. "Imorgon när jag kommit hem så ska vi gå ut och gå en lång promenad. Du ska få gå tills du verkligen inte orkar längre. Tills du kryper!" Haha jaha, vad är det här nu då? Vad har hänt, borde jag bli rädd ? =/ haha.. Nä,men det ska väl bli kul eller så. Skönt med en "liten" kvällspromenad. Tror att han har börjat inse min kamp mot vågen, han har inte varit så peppande tidigare, men han kanske har insett nu. Tack i sånnafall älskling. Känns bra när du peppar mig <3
Så ikväll blir det på med jumpardojjorna och bekväma promenad kläder. För här ska det promeneras ! =)


// Smultron Mamman


091008

Datum:2009-10-08 Klockan:06:44:48
God Morgon !

Har en glad nyhet idag .. Jag mår bättre idag,faktiskt ganska mycket bättre! Weei, det var på tiden. Inte helt 100% frisk än, men det går mot bättringsvägen iallafall. =) *Happy*
Ligger här i soffan,kollar på Vakna! och väntar på att Elina ska vakna. Men hon somnade sent igår så hon sover nog ett tag till. Idag gästar Kenza Vakna!, ska bli kul och se. Gillar henne..

Idag ska jag nog ta tag i dom sakerna jag inte pallat göra nu dom här dagarna jag varit sjuk. Så idag blir det lite diska,tvätta och kanske plocka lite här hemma. Får se hur mycket jag pallar,är ju inte helt frisk än.

Nä, ska göra mig lite te nu och fortsätta kolla på Vakna!..Hörs senare!



//  Smultron Mamman

Tack för idag!

Datum:2009-10-07 Klockan:16:14:39
Är just nu påväg att kila över till mina föräldrar. Blir första gången jag går ut idag,borde nog egentligen stanna hemma men ska til ldom för att hämta lite host medicin. Så får bli en snabbis.

Förlåt att jag varit off med uppdateringen här idag, men har legat i soffan i stort sett hela dan och sovit eller vilat. Elina har fått en lugn dag idag också. Tror hon gillade det faktiskt. Blivit mycket mys idag. Eftersom att hon redan varit sjuk så är inte risken lika stor att hon blir sjuk igen. Men självklart är man försiktig och nogrann med att tvätta händerna o så .
Hoppas det blir en bättre blogg dag för min del imorgon och att jag själv mår lite bättre imorgon. Pallar inte gå runt och va sjuk nu.
Det får va allt för idag. Skriver imorgon igen. Ha det bra alla. Vi hörs !

Tack för alla ur gulliga "krya på dig" hälsningar föresten. Dom har värmt =)


// Smultron Mamman


Influensa eller Lunginflammation ?

Datum:2009-10-07 Klockan:10:23:59
Har kommit fram till det att det inte är nån vanlig förkylning jag har åkt på.
Nej det är ju Influensan jag blivit drabbad av. För nu har jag även fått feber och mår bara sämre och sämre för varje timme som går typ. =( Eller är det kanske lunginflammation, har ju ont i lungorna.. =/
Gaaaah, hatar det här. Kanske borde besöka farbror doktorn... eller ? Kanske inte behöver det. (hatar sjukhus och allt som har med det att göra) Min mamma tycker jag ska besöka läkare,men njaa.. vi får se.

Åter till tv'n,mitt te och Elina. Min lilla skrutta förstår inte alls varför mamma inte orkar leka eller varför hon bara ligger och ser ful ut... Inte lätt och veta när man är så liten..<3

 

// Smultron Mamman

091007

Datum:2009-10-07 Klockan:07:14:18
God Morgon!

Fortfarande förkyld. Ännu värre idag skulle jag tro. Har knappt kunnat sova inatt, har legat och hostat hela natten och mina lungor har rosslat hela tiden. Har legat med min Astma spray i handen typ hela natten. Fy bubblan va den här natten va hemsk. Tyckte så synd om min sambo som vaknade av mina hostattacker hela tiden och inte fick sova mycket han heller. Elina var den enda sov fick sova skönt och ordenkligt i natt. Hostar,ont i huvudet/halsen, lungor som rosslar,fryser,ont i hela kroppen och sjuuukt seg. Det är min vardag idag. Yeey!
Nä nu ska jag ta tag i det här och ta mig ner till "stan" lite senare och handla lite hostmedicin,alvedoner,halstabletter,ört te och honung. Har fått jätte bra tips av en vän som jag ska testa.

HOST  HOST !

Nä, fy. orkar inte ens blogga just nu. Skriver mer senare,om jag pallar.



// Smultron Mamman

Lunch med morfar(Pappa)

Datum:2009-10-06 Klockan:14:08:58
Har precis kommit hem. Elinas kära morfar (Min pappa) ringde förut och frågade om vi ville följa med och äta lunch med honom. Han betalar. Självklart ville vi det. =P haha... Han är go min lilla pappi.
Blev för min del en god sallad med ett glas mineralvatten,pappa åt även han en sallad och lillskruttan fick idag dillkött med potatis (På burk). Blev även efterrätt. En latte och kladdkaka blev det . ^^ Mumsigt. Vet att jag inte borde ha ätit den där kladdkakan, men pappa bjöd ju och då kan man ju inte säga nej.Eller hur? Och sen så fick jag mig en promenad hem från mina föräldrar så då gick jag ju bort den där kladdkakan. Bra va ? =) Haha..

Nu sitter jag här och hostar. Var kanske inte så bra o bege mig ut trots allt. Men jaja, får ta o kurera mig nu. En kopp te kanske ? Elina sover iallafall, så jag har lite tid över för mig själv nu. Kanske skulle ta och dammsuga köket lite ? Nää , inte idag. får bli imorgon, eller i över morgon ^^

Ska vila nu.

Btw.. I still miss you <3

// Smultron Mamman

Blåmärke

Datum:2009-10-06 Klockan:10:16:26
Igår när jag skulle stänga bildörren så smällde jag på nåt konstigt sätt igen dörren på mitt ben och fick världens blåmärke. Så nu sitter det ett stort blåmärke på min högra vad. Ont gör det också.

Kanske inte syns så jätte bra på bilden. Men det är iallafall ganska stort och grön,gul,lila och blå färgat.

Aj Aj ! =(

 

// Smultron Mamman


Gynning 31 år !

Datum:2009-10-06 Klockan:07:31:58
Idag säger vi GRATTIS till vår alldeles egna Carolina Gynning som idag fyller 31år !
GRATTIS !

 

 

// Smultron Mamman


091006

Datum:2009-10-06 Klockan:06:28:34
God Morgon !

Känns inge bättre idag alls. Nästan värre bara. Klumpen i halsen sitter kvar, mina lungor rasslar,näsan rinner,huvudvärken är kvar och hostan också. Buhu för det här . Pallar verkligen inte med att vara sjuk just nu. Gör mig frisk någon!
Hoppar nog över Jobbmässan inne i stan idag. Känner inte för att åka dit när jag mår såhär, och sen så hade DU inte möjlighet att ses heller så. Trist. Men får vara hemma och kurera mig istället. Idag ska det bli flera muggar varmt te. Blev bara 2 igår så .
Just nu vill jag bara åka med dig till den underbara staden som jag saknar lika mycket som jag saknar dig. Nästan. Haha. Kunde du inte bjuda med mig? Tsss.. Nä, men hoppas du får det jätte bra där nere och att du hälsar alla jag känner från mig. När du kommer hem så får vi allt ta och ses =)

Tack för alla jätte gulliga kommentarer om mitt "Elina inlägg". Dom har värmt mig. =)

Nu.. Varmt citronte med honung.


// Smultron Mamman

Elina <3

Datum:2009-10-05 Klockan:13:50:46
Det här inlägget tillägnar jag helt och hållet till min underbara dotter Elina.
Den dagen du kom till världen, var den lyckligaste dagen i mitt liv. Förlossningen var en väldigt fin förlossning och den flöt på bra. Du blev genast ett litet charmtroll och både jag och din pappa grät när du låg där på min mage, alldeles kall och slemmig. Det var en underbar syn.
Nu är du snart 1 år ( 9 månader om nån vecka) och du växer så att det knackar. du har fått din första tand och den andra är påväg, du kryper fortare än vad jag går och du säger små ord som "mamma" och "titta" . Varje dag med dig är helt underbar. Du får mig alltid att le även om jag inte är på humör eller så. Du får mig alltid att må bra. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade dig min älskade dotter. Du är verkligen mitt allt, det är du som håller mig uppe och får mig att inse vilket underbart liv jag egentligen har. Utan dig skulle jag inte klara av det här. Du är mitt allt. Det kommer du alltid att vara. Kärleken till dig är obeskrivlig. Tror inte man kan älska nån så mycket som jag älskar dig. Din pappa älskar dig också och du är även hans allt. Han kanske inte säger det så ofta till dig, men du ska veta det att du är det finaste vi har och vi älskar dig över allt annat. Du får oss att inte bryta ihop. Det är du som ger oss styrkan att klara av alla våra hinder.
Du ska veta det Elina att vad som än händer så kommer du alltid vara min lilla flicka och mamma kommer alltid att älska dig. Även om du kommer hem när du är i tonåren och säger " Mamma, jag har tatuerat mig" eller liknande så kommer jag alltid finnas där för dig och älska dig. Oavsett vad. Din pappa kommer granska din första pojkvän från topp till tå och sitta och förhöra honom i timtal innan han kommer godkänna honom åt dig. Din pappa är rädd om dig, jag med förstås, men jag lovar dig älskling att jag ska prata med din pappa om jag märker att han går för långt eller skämmer ut dig =P Jag lovar. Men du måste komma ihåg det att allt vi gör och kommer göra är av kärlek. Vi kommer förmodligen göra saker du inte kommer gilla, men kom då ihåg att vi gör det av kärlek.
Utan dig Elina hade mitt liv varit så grått och trist. Tack för att du finns här,Tack för  att du är vår.

Nu sitter du här brevid mig i soffan och tittar på mig som bara du kan. Du ler mot mig och tar dig fram till mig och lägger ditt huvud i mitt knä. Det är som att du vet vad jag sitter och skriver om .Som att du vill säga " Jag älskar er också mamma". Nu kommer tårarna.

Mamma och pappa älskar dig Elina och det kommer vi alltid att göra. Du är det bästa som har hänt oss ! Det kan inget ändra på <3



// Smultron Mamman


Ny design ♥

Datum:2009-10-05 Klockan:10:56:37
Som ni kanske ser så har jag ny design på min blogg.
Den här gången har jag Moa & Emma att tacka !
Tack tjejer. Ni gjorde ett bra jobb <3

Ser på Våra Bästa År just nu och har precis fått i mig lite lunch. Men eftersom att jag har så ont i halsen och det gör ont när jag sväljer så fick det bli lite yoghurt idag till lunch. Elina fick Köttbullar och makaroner. Det gillar hon skarpt. Funderar på en promenad eller en sväng till AF nu. Men vette fan om jag pallar idag asså. vill nog vila upp mig tills imorgon istället. För vill väldigt gärna åka in till stan imorgon på jobbmässan. Har ju fixat barnvakt åt elina så. Men jaja...

Tack än en gång tjejjor. Ni är guldvärda !



//Smultron Mamman

Pallar inte.

Datum:2009-10-05 Klockan:08:32:17
Pallar verkligen inte va sjuk just nu . Är så mycket som jag har att göra den här veckan. Passar sig inte att vara sjuk nu. Bli frisk nu hörru. Det här funkar verkligen inte !

Miss you<3


//Smultron Mamman

091005

Datum:2009-10-05 Klockan:06:28:53
God Morgon alla läsare!

Så var det ny veckan igen. Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men har knappt varit hemma eller haft ork till att blogga. Har åkt på höstens förkylning.Måste va Elina som smittat mig och killen för han har varit dålig han med. Har skit ont i halsen,känns som att jag har en stor sten i halsen,ont i huvudet,snuvig,hostar/nyser,är kraftlös och fryser. Uscha för det här. Hatar o va förkyld. Trodde jag inte skulle ha nån röst kvar idag, men jo då, men snart spricker den nog.. =/  Elina är iallafall frisk nu ,vilket är bra. Men nu är ju jag sjuk istället. Buhu .. Hoppas det blir bättre, för den här vekcan har jag mycket att göra.
Kommer kalla den här veckan "Jobbsökar veckan", för allt jag ska göra har med just jobbsökande att göra.
Idag ska jag förbi AF för uppföljning av min mindlingsplan,Imorgon ska jag kanske inte till stan på en jobbmässan som Monster.se anordnar på Bernssalonger i Sthlm. Men dit åker jag nog bara om det känns lite bättre. På fredag ska jag på infomöte angående "jobbgaranti för ungdomar" på AF. Vilket passar sig bra just nu när min mammaledighet är slut och inte längre får min mammapening. Give me casch ! ;)
Kanske blir det en lite träff även denna vecka också, men vi får se. Inte upp till mig den här gången så. Men du kan ju höra av dig om du läser detta.

Nä ska göra mig lite varm te nu och mysa framför tv'n en stund. Halsen gör ont som satan. =(



//Smultron Mamman

Let's go !

Datum:2009-10-02 Klockan:13:04:40
Är så fint väder ute så nu ska jag ta med mig Elina på en liten promenad i det fina vädret.
Elina gillar att vara ute och det gör ju jag också så. Bara det är bra väder =P haha Åt nyss en god lunch som idag blev Kantarell omelett. Hade helt glömt bort all vår svamp i frysen. Det smakade bra och nu är jag mätt. Så kommer sitta fint med en promenad nu.

Har fortfarande inte fått nått svar från dig.Hmm, vilket gör mig bara mer förvirrad o shit. Men aja, du får höra av dig när du känner för det och när du känner att du kan svara på mina frågor. Men hoppas det blir snart, för jag blir som sagt galen av att gå runt med allt det här i skallen. Så ge mig svar tack ! <3

Ikväll blir det kanske middag hemma hos ett par vänner, men inget bestämt än. Så får se vad som händer och sker ikväll. Elina är ju inte helt frisk än så. Men nästan. Bara lite hostig och snuvig nu.
Nä, nu blir det promenad gott folk. Ska bli en lång en också. Behövs verkligen. Men vore trevligare med sällskap. visserligen har jag ju Elina med mig, men hon är inte så pratvänlig. Eller jo, men inte på det sättet =P Nån som vill följa med på en promenad nångång ?

Over and out !

Pssst... snälla,hör av dig innan jag blir fullständigt galen ^^


//Smultron Mamman

Ska köpas.

Datum:2009-10-02 Klockan:08:50:31
Igår kväll när vi var ute på en promenad så insåg jag att jag måste köpa mig lite saker iför kylan.
Hittade lite saker som jag nog ska införskaffa. Mössan är jag osäker på. Men resten blir det nog.

Vad tycker ni ?

 

// Smultron Mamman


091002/ Tävling

Datum:2009-10-02 Klockan:07:28:41
God Morgon !

Skönt och sova lite längre idag. Men fan va kallt det är nu. Höll på och frysa ihjäl när jag vaknade. Men blev lite varmare när Elina fick krypa ner hos mig och gosa lite. Bar nämligen över henne till vår säng i morse när killen åkte till jobbet. Hon små vaknade och va lite grinig, men när hon fick komma och lägga sig hos mamma så somnade hon om igen. När hon sen vaknade vid kvart i 7 igen så var hon sådär extra gosig. Så blev såklart gos då. Älskar dom stunderna. Dom är underbara. Dom stunderna får mig att koppla bort allt annat och bara njuta av Elinas närvaro. Lovley <3

Ska ta mig en kaffe nu och gosa lite mer med min älsklings dotter =)


 

// Smultron Mamman

Kärlek på två sätt.

Datum:2009-10-01 Klockan:15:10:23

Finaste låten. Den ska va med på mitt bröllop. Med Carola som sjunger blir det bara bättre =)

Behöver lite sånt här just nu för att övertyga mig själv om vissa saker.

Men.. Jag saknar dig. <3

 

// Smultron Mamman


Kraftlös.

Datum:2009-10-01 Klockan:10:53:03
Allt detta som är runt omkring mig just nu har gjort mig kraftlös. Det ända jag har orkat göra idag är att bada Elina o mig själv,satt igång tvätt maskinen och gett Elina frukost/lunch. Själv har jag inte ätit nånting. Är hungrig men har inte orkat göra iordning nåt. Du suger verkligen musten i mig. Alla tankar går åt til ldig och jag vet inte vad jag ska göra. Hatar det här ! Gaaaah..
Vill bara sjuka genom jorden just nu. Tur att jag har Elina, för annars hade jag nog gjort det. =/
Kan du bara ge mig svaren på dom frågorna jag ställde dig imorse i mailet. Så jag kan få klart för mig hur det ligger till med allt. För det här gör mig galen!

Nä, nu ska jag försköka få i mig nåt att äta. Blir väl en macka eller nåt.


Klicka på den här länken för att skicka gratis sms. Det gillar vi .
http://www.gratissms.se/b0t7fvkv0u



// Smultron Mamman

091001

Datum:2009-10-01 Klockan:06:37:15
God morgon !

Så var vi inne i Oktober månad. Känns verkligen. Ute är det grått,kallt och det regnar lite. Ligger en dimma också. Uscha, nu är hösten här. Men gillar ju hösten kom jag på. Då kan man börja tända lite ljus inne, sitta under en mysig filt, dricka en varm kopp te och en bra film. Sen så gillar jag alla färger som kommer på hösten. På löven o så alltså. det är fint. =) Men just nu känns det inte så kul. Ser knappt ut genom fönstret pga dimman.
Nåja.
Sitter här under min filt och väntar på att Elina ska vakna. Hon sover sött än. Btw så är min mammaledighet slut nu. Igår tog den slut. Men inget jobb har jag. Men det kommer väl. Har ju sökt endel. Tills dess så blir det att försöka fixa pengar på annat håll. Ska börja få från AF nu om nån vecka. Dom har ju ungdomsgarantin som man har rätt till + att jag ska få från ALFA kassan. Det här kommer nog gå bra ska ni se. Men ett jobb vore inte så dumt. nån som vet nåt kanske ?

Tillbringade gårdags kvällen av tankar. Tankar på dig, på oss, på vår lilla träff. Låg och tänkte "Kommer vi ses igen, eller kommer du försvinna nu igen?" Vill verkligen träffa dig igen, men samtidigt så är jag osäker. Så rädd att förlora det jag har. Men ses som vänner, kan det va så farligt? Ah jag vet inte. Du har ju inte svarat tillbaks på mina mail eller så som jag skrev rill dig igår, så jag vet ju ingenting om vad du kände och så igår . Vill veta, annars kommer jag gå runt och fundera på det hela tiden.
Du vet ju vem du är och jag vet att du läser min blogg, eller iallafall att du gjort det en gång tidigare. Så om du läser det här så hör av dig på nåt sätt! Svik mig inte en gång till. <3

Nu är Elina vaken hör jag =) Dags att vara mamma...

Hösten är vacker.


// Smultron Mamman

RSS 2.0