All I want for christmas is you

Datum:2009-11-30 Klockan:13:45:59
Låten är tillägnad dig underbara människa.
Du vet vem du är.






// Smultron Mamman

Väntar samtal

Datum:2009-11-30 Klockan:11:50:44
Sitter här i vår nya soffa, har precis fått Elina att somna o hoppas hon sover en stund nu så jag kan  ta det lite lugnt ett tag.
Väntar även på samtal från underbara favoriten Kim. Hoppas du ringer snart för du kan verkligen få mig på bättre humör och få mina tråkiga stunder mer värda. Kärlek till dig



// Smultron Mamman

091130

Datum:2009-11-30 Klockan:06:47:00
God morgon !

Den här helgen har verkligen varit piss. Har mått skit hela helgen. Haft feber,frossa,hosta,ont i hela kroppen,huvudvärk,förkyld och ont i lungorna. Fy satan vad jag har mått dåligt hela helgen. Inge kul alls. Men nu mår jag bättre ialf. Har bara lite ont i huvudet och i kroppen nu. Är hemma idag från jobbet för att ha min feberfria dag. Imorgon blir det att jobba igen. Om jag inte får feber under dan idag =/ *Peppar. peppar*

Men kan berätta lite av vad som hänt i helgen. Har faktiskt fått lite gjort trots allt.
I fredags var killen uppe i gamla lägenheten och fixade det sista. Jag låg hemma och sov med Elina. Eller ja, försökte få henne o sova ialf. Febern låg på 39,5..

Lördagen började med att jag mådde helt ok. Trodde jag ialf. Så vi åkte iväg till uppsala för att shoppa lite julsaker o sånt, men på hemvägen säckade jag ihop i bilen. Då kom febern igen och det va bara åka hem och gå o lägga sig. Medans jag sov så städade killen och Elina (?) hela lägenheten och gjorde lite jul mys. Satte upp nya gardinerna och så. Blev väldigt överraskad när jag vaknade och såg det. Senare på kvällen kom en gemensam vän över och spelade poker med killen. Jag och Elina stängde in oss i sovrummet och låg och kollade på tv och sov. Myss.. Febern va som högst 39,2 denna dag.

Söndagen var lugn. Jag va hemma hela dan med Elina. Killen var och handlade med svärfar. På kvällen lagade jag fläskkarré med hemgjord klyftpotatis,beasås och tatziki.. Mådde mycket bättre framåt kvällen. Blev inget spec första advents firande.  Febern låg på 38,4.

Det va min helg det. Just nu har jag ingen feber och hoppas verklgien inte att det kommer under dan. Blir galen på detta!
Nu ligger jag i sängen. Elina sover sött brevid mig i sin säng. ska gå och göra mig lite kaffe och kolla vidare på Vakna!
Får inte glömma ringa och sjukanmäla mig bara.

Har tänkt på dig hela helgen darling. Kan säga som så att nu är det nära. För varje dag som går så blir jag mer övertygad. Så snart så. Miss you like crazy. Hoppas vi hörs på telen idag. =)



// Smultron Mamman

Dagens nytta.

Datum:2009-11-27 Klockan:11:30:14
Trots att jag mår piss och inte alls orkar med att göra nåt så finns det saker som ändå måste göras.
Betala räkningrna tillexempel. Har precis suttit och skrivit dom och nu ska dom bara läggas på lådan. Men det får killen göra när han kommer hem, för jag tänker då inte gå ut när jag mår som jag gör.
Funderar på att slänga in en tvätt också. Eller det kanske jag kan be min kära farmor göra sen när hon kommer.

Just nu svettas jag som en gris. Men det beror nog på alvedonerna jag tog för en stund sen. Trots att jag duschade i morse så känner jag nu att jag skulle vilja ta en till. Kanske gör det om en stund. Ska ge Elina lite lunch o så innan. Min farmor kommer snart hit och ska ta med sig Elina ut på en liten promenad. Då ska jag vila och försöka sova lite. Kanske en till dusch också.

Saknar nya underbara favoriten som bara den. Vart är du nånstans? :(



// Smultron Mamman

10 månader.

Datum:2009-11-27 Klockan:09:40:14
Glömde ju skriva det viktigaste tidigare.
Elina blir idag 10 månader! :D Weei.. Grattis skrutt. Synd att jag är sjuk bara, för annars hade jag gått o handlat din favorit glass.. Men kanske pappa har en med sig åt dig när han kommer hem. =P Vem vet....

 

// Smultron Mamman


091127

Datum:2009-11-27 Klockan:08:26:54
God morgon !

Idag mår jag inget vidare. Under gårdags kvällen blev jag bara sämre och natten har varit jobbig. Haft feber,yrat,frysit som fan,hostat och shit. Nu vaknade jag nyss och har en dunder huvudvärk,feber och ont i hela kroppen. Fy satan vad jag inte gillar det här. Varför tog jag den där jävla sprutan ?! Jo för att du är i en riskgrupp tjejen. Just därför. 

Så idag blir man hemma hela dan. Ska egentligen städa gamla lägenheten med mamma ikväll, men hon har sagt att jag slipper. Tack mamma. Du är bäst! Ska bara vila och ta det lugnt i soffan idag. Har Elina hemma, men kommer ta det lugnt. Farmor kanske kommer förbi en stund senare för att se till Elina medans jag vilar lite.
Vad skulle jag göra utan min underbara mamma och farmor ? Ni är guldvärda som alltid ställer upp. <3

Nu orkar jag inte blogga mer för stunden. Ska göra mig lite te och sen ta en dusch.
Mår verkligen skit. =(



// Smultron Mamman

Klart man ska bli dålig...

Datum:2009-11-26 Klockan:12:56:03
Jo. Kom precis hem från jobbet som jag blev tvungen att gå hem ca 4 timmar tidigare från. Mår piss rent utsagt. Fryser,ont i hela kroppen,vänster armen är stel som en pinne, det rinner ur näsa och ögon och jag har ont i huvudet. Trodde jag skulle klara mig från alla biverkningar man kan få. Men icke sa nicke. Nu sitter jag här i soffan med en filt över mig och har tagit på mig mjukiskläder och är dålig. Buhu och fy för det.

Får se hur det blir med att jobba imorgon. Troligen blir jag hemma. Åhhh.. orkar verkligen inte med det här nu! Har så mycket som måste göras och jag vill verkligen inte vara hemma från jobbet. Men vad ska man göra?
Ska se om jag pallar slänga in en tvätt lite senare. Det är nåt som verkligen behövs göras. Vi har inte tvättat sen innan vi flyttade.. =/ .
Hungrig är jag också. Fick inte i mig nåt på jobbet. Mådde illa, så blev bara lite vatten.

För er som undrar hur det är med Elina så är det bra. Hon har inte blivit dålig av sprutan och hon tog sen för nån vecka sen. Just nu så är hon med min farmor och hon ska få vara med henne tills lite senare. Min farmor tyckte jag kunde få va hemma en stund själv och vila lite. Tack !

Nu ska jag göra mig lite te och kura ner mig i soffan och kolla på tv.
skriver kanske senare.



// Smultron Mamman

Beviset...

Datum:2009-11-26 Klockan:06:49:36
Måste bara lägga upp en bild på armen som igår fick en spruta i sig.
Det lilla plåstret sitter fortfarande på plats. Ska visa för ungarna på dagis lovade jag igår.. haha

Taskig bild, men aja...



// Smultron Mamman

091126

Datum:2009-11-26 Klockan:06:32:12
God morgon söta läsare !

Nu är jag tillbaks efter en tids inaktivitet. Men för er som följer min blogg så vet ni att jag har flyttat i helgen och inte haft varken tid eller internet för att kunna blogga, Men nu är jag tillbaks. Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket ? =P hehe

Flytten är alltså klar nu och allt känns toppen. Ska ta lite bilder nån dag och lägga upp här så ni får se. Men det blir inte idag. Trivs jätte bra och vi har börjat få iordning på allt nu. Större och mycket bättre =)

Sen så har jag en ganska stor nyhet att berätta, eller ja ialf enligt mig...

Jag vaccinerade mig igår !!!
Äntligen säger jag bara och fan va bra det gick. Förvånad äver mig själv att jag var så lugn som jag var. Tårarna kom efter när allt var klart,när jag satt där i stolen med ett litet plåster på armen. Då kom det tårar. Sköterskan var jätte snäll och gullig. Hon hjälpte mig verkligen och var förstående. Tack. Du får veckans ros!
Men så nu är det gjort och jag är grymt stolt över mig själv. Trodde aldrig jag skulle ta den. Fick en liten chock direkt efter och det märkte ju sköterskan så hon lät mig sitta kvar en stund och snacka om allt möjligt ch så fick jag ett glas vatten. Hehe...
Inatt fick jag jätte ont i armen och idag har jag skit ont och fryser. Så får se hur länge jag stannar på jobbet idag.
I did it !!!!! :D

Saknar K så ini helvete också. Har verkligen behövt dig dom senaste dagarna. Du vet varför. Usch va jag saknar våra samtal. Hoppas vi hörs snart. Blir galen annars. Puss på dig <3

Nej, nu ska jag göra mig lite frulle och sen göra mig iordning och bege mig till jobbet. Hörs kanske senare. Får se.

Ha d !


// Smultron Mamman

Nya bilen.

Datum:2009-11-20 Klockan:07:31:58
Har blivit så tok kär i våran nya fina bil så slänger upp en liten bild på hur den ser ut.
Dock inte vår bil på bilden men en likadan har vi nu och jag älskar den. Mina pärla. en bra sak är också att det är en automat, så jag ska får köra den lite då och då =)
Se upp på vägarna,för här kommer jag! Moahaha...

 


// Smultron Mamman


091120

Datum:2009-11-20 Klockan:06:22:23
God Morgon folks!

Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna, men har varit fullt upp här hemma både med jobb,Elina och flytt. Elina var dålig igår, men jag gick och jobbade och killen fick vara hemma med henne. När jag kom hem så flyttade vi över lite saker till nya lägenheten. Idag ka vi nog ta det sista. Weeei.. ! =)
Igår när killen hämtade mig från jobbet, kom han med nåt jag inte kände igen men blev glad över. En ny bil. Jupp, han hade varit och köpt oss en ny större bil med Elina. (som tydligen hade mått bättre under dan) Så nu sitter vi och åker runt i en Volvo V70 kombi. Jätte bra familjebil och jag blev överlycklig. Den andra bilen vi hade var väldigt liten om man säger så. Ingen familje bil direkt. Men nu har vi ny.
Ny bil,ny lägenhet och killen ska kanske börja på nytt jobb. Känns bra det här.

När jag inte varit aktiv här på bloggen eller nån annanstans så har ändå mina tankar varit hos K. Usch, vill inte att du är ensam när jag vet hur du mår och vad som har hänt. =( Tänker på dig, men det vet du. Saknar dig hjärtat! <3

Nu hade jag tänkt och göra mig lite kaffe och sen göra mig iordning för veckans sista jobb dag. Men ihelgen blir det flytt i stora lass. Så blir inte o ligga på latsidan i helgen inte..

Over and out !



// Smultron Mamman

091118

Datum:2009-11-18 Klockan:06:17:58
God morgon kära läsare!

Idag ska jag iväg och jag iväg och jobba igen. Efter två dagar hemma känns det nu skönt att återvända till jobbet. Blir ju galen av att gå här hemma. Tur att jag har personer som lyser upp min vardag när jag går hemma. Elina och Kim. Tack! Utan er hade min vardag varit grå för jämnan.

Ska göra mig lite kaffe snart så jag vaknar till liv. Ska sen sätta mig framför tv'n och kolla på Vakna! sen traska iväg till jobbet vid kvart över 8. Elina ska få tillbringa sin dag med mormor idag (min mamma). Hon har tagit ledigt idag och ska då ha Elina medans jag jobbar. Så hon kommer hit vid kl 8. Undra vad dom kommer hitta på för skojj idag? =) Om ca en månad är det dags för dagis. Spännande! Men det ska bli kul. Känns toppen. Fick plats på det dagiset vi ville så =) .

Nej gott folk. Nu ska jag göra mig kaffe o sen krypa ner i soffan. Men tar nog laptoppen med mig skulle jag tro ^^
Ha det toppen idag!



// Smultron Mamman

O'boy !

Datum:2009-11-17 Klockan:12:21:01
Blev så grymt sugen på O'boy så nu sitter jag här med ett stort glas iskall O'boy.
Attans va gott det är. Har ju kommit ut en ny o'boy nu också. O'boy dark.
Nån som testat den ?

 


// Smultron Mamman

Hemma.

Datum:2009-11-17 Klockan:09:09:36
Jo. Blir hemma idag också. Huvudvärken har kommit tillbaks och jag är bajs trött. Så får bli en hemma dag med Elina idag. Ska bli skönt. Ska riktigt vila ut mig.
Har nu på morgonen packat en flyttlåda med lite saker. Tallrikar o så. Men nu orkar jag inte mer. Ska nog lägga mig i sängen med Elina och vila en stund. Hon är hängig idag med. Hade lite feber igår kväll. Stackarn. Känns bra att vara hemma med henne idag. gillar inte att vara ifrån henne när hon är dålig. Så idag ska vi ha en mamma dotter dag. =) Mys pys med andra ord. Hoppas även på trevligt samtal från favoriten. Men änsålänge är det tyst. Vännen sover nog än. Sötnöt.

Nu blir det mys i sängen med Elina. Hörs senare!




// Smultron Mamman

091117

Datum:2009-11-17 Klockan:06:27:45
God morgon!

Vaknade med beslutsångest över om jag borde gå jobba idag eller stanna hemma. Är så att jag förlorar en heldag på att bara va hemma en dag, men är jag hemma två dar får jag fullt betalt för ena dan o halva andra dagen. Så vette fan hur jag ska göra idag? Har haft migrän inatt också så har inte kunnat sova så mycket. Hmm vi får se hur jag gör. Kanske går dit o är kvar halva dan ?
Jaja...

Fick nyss i mig dagens frukost om fick bli en mandarin. Inge hungrig på morgonen nu för tiden. Ah.. kaffe har jag gjort mig också såklart. Det är ju ett måste på morgonen.
Usch, nu fick jag ont i magen också. Beslutsångest va det ja. Känner att jag skulle vilja va hemma med Skruttan idag. Träffar ju henne mycket mindre nu för tiden sen jag börjat min praktik. Saknar henne om dagarna. Skulle även behöva va hemma o packa lite o fixa i lägenheten. På fredag går första flyttlasset. Weeei =) Ska bli så skönt med ny lägenhet ! Nä, nu ska jag ta o lägga mig i sängen o fundera ut hur jag ska göra idag. Stanna hemma och få fullt betalt eller gå o jobba o förlora en hel dag =/ Jobbigt läge ju ..

Ha det !

Btw... Saknar dig hjärtat.



// Smultron Mamman

Ny favorit .

Datum:2009-11-16 Klockan:14:25:23
Det här inlägget vill jag tillägna en person som precis kommit in i mitt liv. Kim !
Ända sen första gången vi snackade så har jag kännt att du är en underbar person. Snäll,go och lätt att prata med. Du är min nya favorit och det vet du. Känns som att man kan prata med dig om allt mellan himmel och jord. Du har börjat betyda mycket för mig och skulle vi tappa kontakten så skulle det kännas i mitt hjärta. Du är en person som får mig att le när jag är nere och du får mig alltid på bra humör. Tack hjärtat ! Tack för att du kommit in i mitt liv. Hoppas vi kommer kunna va vänner lång tid. För resten vet du hur det ligger till. Men vill att du ska veta det att även om det inte är som vi vill så betyder du mycket för mig. Du har blivit som en del av mig. Jag saknar våra samtal om dagarna när jag är och jobbar och blir ledsen när du inte är på msn eller så. Saknar att se ditt leende.

Tyck vad du vill. Men jag har fått mig en ny favorit och underbar vän. Du är bäst! <3



// Smultron Mamman

Körslaget.

Datum:2009-11-16 Klockan:09:16:32
Måste ju få säga ett STORT GRATTIS till fin fina Ola och hans manskör som i lördags tog hem hela skiten. Toppen! Ni är bäst! Satt och grät i soffan när ni körde sista låten. Den på italienska. Så maffigt.



// Smultron Mamman

091116

Datum:2009-11-16 Klockan:08:34:23
God morgon !

Vill först be om ursäkt för dålig uppdatering senaste tiden. Men det är så att i torsdags så bestämmde sig våran dator att ta en vila. Slutade fungera helt enkelt. Men nu efter en om formatering så funkar den igen och jag är tillbaks =) Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket ? ;P haha

Måndag idag och jag borde vara på jobbet just nu. Men det är jag inte. Blir hemma idag då jag har en mensvärk som inte är helig idag. Så stannar hemma idag och samlar krafter till imorgon istället. Så idag ska jag ta det lugnt här hemma, kanske packa nån flytt låda eller så. Vi flyttar förmodligen redan till helgen. Tidigare än bestämt. Så vi har endel att göra den här veckan.

Har en nyhet också. I slutet av januari börjar Elina dagis. Vi har fått en plats på ett av våra favorit dagis och den 26 januari börjar inskolningen. Känns jätte kul. Kommer bli bra.
Ska göra mig lite frulle nu och slappa framför tv'n med Elina som för tillfället ligger och halv sover här i soffan. Snuttan är lite hängig idag..

Hörs senare !



// Smultron Mamman

091111

Datum:2009-11-11 Klockan:06:11:39
God morgon!

Känner mig inte alls pigg idag. Vaknade inatt av att jag hade jätte ont i magen o var kissnödig som bara den. Låg sen vaken i nästan en timme. Kunde inte somna om. Gillar inte det här. Är jobbigt. Speciellt när man vet att man måste gå till praktiken på morgonen och jobba. Idag slutar jag visserligen en halv timme tidigare,men börjar en halv timme tidigare också. Ah vi får se hur länge jag blir kvar idag. Har ingen kraft alls till nåt idag känns det som.
Magen värker,mår illa, ont i hela kroppen och sjukt trött.

Hjälp! Kom precis på en sak. Kan det va så ? Näää ... Eller ? =/

Ska göra mig kaffe nu och lite frulle. Får se hur mycket jag får i mig denna morgon.



// Smultron Mamman

Feeling sick..

Datum:2009-11-10 Klockan:16:01:15
Känner mig inte alls bra och har inte gjort det på hela dan. Mår illa, grymt trött,ont i huvudet o känner mig helt seg. Var påväg hem flera gånger idag för att jag inte orkade. Men jag stod ut hela dan och nu är jag äntligen hemma! Undra vad det är jag håller på att få nu då? Influensan .. ? =/ Usch mår inge vidare alls idag. Vill bara gå och lägga mig o sova flera timmar. Men det kan jag ju inte. Bara bita ihop antar jag.
Imorgon ska jag kanske gå och vaccinera mig också. Bläää hur ska detta sluta !?

Ska göra mig lite te nu,ta en alvedon o lägga mig på soffan o vila en stund tills killen kommer hem. Elina sover,vilket passar perfekt just nu.

See ya all.




// Smultron Mamman

091110

Datum:2009-11-10 Klockan:06:27:47
God Morgon alla söta läsare !

Idag är en seeeg morgon. Hoppas den blir bättre under dan. Känner inte alls för att gå o jobba idag. Men man måste ju. Ska se till så vi är ute mycket idag så kanske man blir lite piggare.
Hmm vet fan inte vad jag ska skriva. Är grymt trött.. O fortfarande sugen på ostbågar som jag inte fått några än. Glömde köpa hem en påse igår efter jobbet. Typiskt mig. Får se om jag kommer ihåg det idag.

Tror jag ska hoppa in i duschen nu. Eller nej, Elina är ju vaken. Jo men det går ju. Hon kan få duscha med mig ju.. Toppen. Då var det löst. Haha...

Duschen med dottern nästa !



// Smultron mamman

Huset tomt .... ?

Datum:2009-11-09 Klockan:15:59:58
Så sitter man här igen. Kom hem från jobbet för en stund sen, men har redan hunnit tömma filtret på tvättmaskinen och slängt in en tvätt hög. Nu går den för fulla muggar. Ska strax diska.
Är tomt här hemma. Ingen pojkvän o ingen Elina. Känns lite tomt. Men jag vet ju vart dom är. Elina är med min farmor nere på "stan" o handlar o killen jobbar. Farmor min frågade om hon kunde ta med sig Elina ner och handla eller om hon skulle vänta med att gå tills jag kom hem. Klart hon fick ta med sig skruttan. Kan ju va lite skönt o komma hem o chilla en stund innan man tar tag i mamma sysslorna. Men dom kommer väl snart hem igen. Då ska jag ge Elina lite banan o sen lägga mig i soffan med henne o gosa.

Arbetsdagen har gått bra. Har haft samtal med chefen angående hur jag tycker det funkar o lite så. Toppen sa jag såklart o hon kom med goda nyheter också. Dom är mycket nöjda med mig och tycker jag sköter mig bra =) Alltid kul att höra ju.

Nej, ska diska lite nu o invänta dottern o min farmor.
Ha de !!

// Smultron Mamman

Ostbågar.

Datum:2009-11-09 Klockan:07:26:41
Hela helgen haar jag varit sjukt sugen på ostbågar. Fick mig lite hemma hos killens syrra som hade lite liggandes, men inte tillräkligt för att det skulle dämpa mitt sug. Fan va gott det va. Det va som att jag kom till himmelriket eller nåt sånt. Som att jag aldrig ätit nå godare förr. Haha. Vad har hänt med mig ? Jag har aldrig varit nått jätte stort fan av ostbågar. Visst gillar jag dom, men har aldrig varit så sugen på ostbågar som jag har varit nu ihelgen och fortfarande är. Nä måste köpa mig en påse på väg hem från jobbet idag. Det här går inte längre.. Måste ha ost bågar !!!

Haha...

Det är ju så gott. GE MIG !!!


// Smultron Mamman 

091109

Datum:2009-11-09 Klockan:06:29:52
God morgon !

Innan jag skriver nåt annat måste jag få skryta lite.... ELINA TOG 4 STEG IGÅR !!! =) Weeei... Hon är så duktig så. Jag blev så stolt att det kom lite tårar. Usch va tiden går fort. Men va stolt jag är ! =P Haha...


Måndag idag. Vilket betyder att man ska traska iväg till jobbet om ca 1½ timme...Sitter som vanligt o dricker mitt kaffe för att vakna till liv och för att jag ska orka med dagen.
Helgen har varit helt ok .. Igår tog jag o killen tag i packandet o packade 5 lådor. Så nu står det flyttlådor i hela lägenheten o det är typ tomt överallt. Vi ska redan i helgen börja flytta över saker från förrådet till det nya. Skönt när man byter lägenhet med en släkting eller så . Då kan man ta lite då o då .. Skönt ju..

Nej, nu ska jag ta o klä på mig o sen sätta mig framför tv'n o kolla på Vakna!

Ha det gött !!


// Smultron Mamman

091107

Datum:2009-11-07 Klockan:13:32:27
Goddag i stugorna !
Idag är det lördag. Det är grått,kallt o ett riktigt pissväder ute.. =( Så idag sitter jag o Elina hemma hos mina kära föräldrar o myser lite. Har nyss fikat med bullar o kaffe o nu ligger Elina här i lillebrors säng o sover så sött. SKulle vilja krypa ner där jag också, för jag e grymt trött o har huvudvärk. Stackars mig.. Haha ..
Går dags kvällen blev lugn. Vi började kolla på en film, men när vi både börjar somna i soffan så stängde vi av och gick o la oss. Då va klockan 21.30. Blev en tidig kväll igår med andra ord. Men vi båda kunde bara inte hålla ögonen öppna. Vi var otroligt trötta båda två. Det va skönt o sova nästan 11 timmar inatt. För jag somnade direkt o vaknade vid kvart i 9 då Elina vaknade. Även hon tog sig en sovmorgon idag. Tack! Det behövdes.
Nej, nu ska jag nog krypa ner bredvid Elina o vila lite. ÄR sånt väder idag då man bara vill slappa o ta det lugnt.
Vi hörs kanske senare. Annars får det bli när det blir !
Ha en trevlig lördags kväll !!


// Smultron Mamman ♥

Till minne av Mela.

Datum:2009-11-06 Klockan:07:56:33
Satt och läste Tinas blogg där hon skriver om hennes dotter Melas (min barndomsvän) kamp med sjukdomen hon levde med och hittade denna undebart fina sång som hennes syster Stef skrivit till hennes 20 års dag, men som hon sen fick sjunga på hennes bergrvning.Hennes mamma bloggar nu om Melas jobbig liv med sjukdomen som slutade alldeles för tidigt. När jag satt och lyssnade på låten så kom det tårar. Även fast vi inte träffades dom sista åren så är saknaden stor.
Vila i frid Mela <3

För att läsa mer om hennes sjukdom o hennes liv som slutade alldeles för tidigt så klicka HÄR för att läsa bloggen hennes mamma skriver.

 

// Smultron Mamman ♥

Kollegan på radio.

Datum:2009-11-06 Klockan:07:00:44
Sitter o kollar på Vakna! där dom snart kommer ringa upp Jakobs mamma som även är min kollega. Hon ska aggera domare i deras tväling. Dom ska räkna på danska o hon är dansk. Ska bli kul o höra henne på radio. Ska träffa henne senare idag också. Så slå på kanal 5 nu eller ratta in 105,9 på radion och lyssna på när dom ringer upp henne!

Min frukost. Idag blev det en ganska stadig frukost. O gott va det.

091106

Datum:2009-11-06 Klockan:06:28:45
God morgon !

Nu undrar ni alla säkert hur det gick igår med sprutan o min fobi. Jo det är så att det blev ingen spruta för min del igår. Men det va inte jag som bangade ller fick panik eller så, nä det är så att veccinet var slut på vårt läkarhus här i byn. Jaha, tänkte vi o åkte till en annan mottagning. Men där var kön äna ut på parkeringen o mottagningen ligger 2 våningar upp i huset. Så ni kan ju tänka er vilken kö det va. Efter att vi stått där i 50 minuter i regnet så gav vi upp o åkte o käkade pizza. Så det blev ingen spruta för mig igår. Är faktikst lite besviken då jag hade gått o förberett mig mentalt o psykiskt hela dan igår o verkligen ställt in mig på å ta den igår. Men jaja inget att göra åt saken. Nu kommer vi ta den på onsdag om vi inte åker till Uppsala där jag kan ta den på Akademiska sjukhuset på deras astma/lung mottagning när jag vill i stort sätt. Kan bli så att vi åker dit i helgen o tar den där. Vi får se.

Har precis gjort mig en kopp kaffe o ska sätta mig o dricka den tillsammans med en macka med leverpastej o smörgås gurka. En liten youghurt blir det nog också. Jobb idag som vanligt. Sista dagen, sen helg. Fan va skönt !
Nä ska dricka mitt kaffe nu. Men måste på toaletten först..

See ya all!


// Smulton Mamman

091105

Datum:2009-11-05 Klockan:06:26:47
God morgon!

Idag gäller det. Idag ska jag vaccineras. Fy bubblan asså! Har haft ont i magen hela natten o har det fortfarande, gråter om vart annat o sov knappt nåt inatt. För er som inte vet det så är jag RIKTIGT JÄVLA LIVRÄDD för sprutor o allt som har med det att göra ! Jag får panik. Seriöst. Jag får verklgien panik. Kan svimma o shit. Så hur det ska gå idag har jag ingen aning om. Det jobbiga är att killen inte riktigt förstår hur livrädd jag är. Enligt honom är det "bara att gå in o sätta sig o ta den", men det är inte riktigt så med mig. Jag kommer vara ett nervvrak hela dan o det kommer komma tårar. Fan va jobbigt det här är! Det är min värsta fobi. Jag  gör inte sånt här frivilligt direkt. Det är många sprutor o shit som jag " hoppat över " å ta. Men nu har jag bestämt mig för å ta den här jävla sprutan, men det kommer inte bli lätt, frågan är om jag ens kommer klara av o ta den? =/ Killen min ska följa med för han ska ocksåta den, men det jobbiga är att han inte vill följa med mig in när jag tar den o sitta där med mig. " Jag vill inte skämma ut mig om du sitter där o bölar" Tack älskling.. Tack för att du ställer upp !!! *Morr* När fan ska du inse hur fucking jävla rädd jag är!!??

Idag kommer jag vara väldigt mammig. Vill att hon ska följa med mig o hålla mig i handen o få mig lugn. Men hon kan inte, för hon ska på möte. Ni får tycka att jag är hur löjlig som helst, men jag är verkligen livrädd. Hur ska det gå idag ? Kommer jag bryta ihop totalt eller kommer jag klara det ? Usch, nu kommer tårarna igen. Nä måste ringa mamma. Eller farmor kommer snart, får trösta mig hos henne. Hon kanske kan lugna mig lite.
Ska iväg o jobba snart också. Kommer jga kunna vara närvarande psykiskt idag ? FAN! Jag hatar det här.Hatar min jävla fobi !!!!!!



// Smultron Mamman

En snabbis..

Datum:2009-11-04 Klockan:16:02:09
Kom nyss hem från jobbet o det blir ett litet snabbt inlägg nu. För om ca en halvtimme ska jag iväg igen. Ska hem till en vän som ska bjuda på fika.Hon hade köpt lussekatter idag och ville bjuda oss.Så jag är i stortsätt bara hemma o vänder i dörren. Hemma o hämtar Elina rättare sagt.
Är fortfarande dunder förkyld. Den vill verkligen inte ge sig. Bläää på det ! Hoppas det är bättre imorgon. För imorgon ska jag förmodligen vaccinera mig.. SCARY.... Jag har en sån fobi för sprutor så jag har ont i magen inför detta. Är skit nervös o har ständigt ont i magen. Det här är jobbigt. Men bara bita ihop o ta den. Ska vara en duktig flicka imorgon. Kanske får jag ett bokmärke ^^ haha..

Nej nu måste jag kila!
Hörs imorgon.... Hej svejs i lingon skogen !

Nu ska vi äta årets första lussekatt.


// Smultron Mamman

091104

Datum:2009-11-04 Klockan:06:19:33
God morgon !

Usch, idag ör en sån dag då jag bara vill stanna hemma o ligga i sängen o se på nån bra film. Är dunder förkyld. När jag vaknade för en stund sen så kunde jag knappt prata,min hals var alldeles tjock o jag hade en huvudvärk som hette duga. Nu sitter jag här med en stor kopp hett te med en halstablett i och har tagit mig 2 alvedoner. Hoppas nu på att det ska bli bättre så jag kan gå o jobba. Eller det ska jag göra, men vill helst att det ska kännas lite bättre i halsen när jag jobbar.. Idag har vi ju vernisage. Kan ju inte missa det. Men vi får se. Kanske kommer gå hem tidigare, efter vernisagen. Vi får se hur jag känner mig då.

Host Host... Snörvel.

Elina har också blivit förkyld. Hon är väldans snorig,börjar bli bättre men inte än. Min farmor ligger förtillfället o sover på våran soffa. Hon ville sova över inatt. Hon skulle ju ändå hit idag på morgonen annars. Så nu ligger hon o sover i vår soffa o jag har stängt in mig i köket en stund. Hon vaknar väl snart.. Morgonpigg som hon är. Har jag någongång sagt det att jag har världens bästa farmor? Hon är verkligen helt underbart bäst! Varje dag ser hon till Elina medans jag o killen jobbar, hittar på saker med henne o har det mysigt. O hon vill inte ha nå betalt för det heller. Men där har vi sagt ifrån. Eller ja, vi ska bjuda henne på middag på en resturang här i stan och sen ge henne en liten blomma. Hon är underbar hon,min farmor ! <3

Nej, nu ska jag göra mig lite mer te,klä på mig lite o sen göra mig lite frukost. Ska skriva en liten lista till min farmor också på lite saker hon ska gå o handla åt mig idag. Känns fel o låta henne göra allt sånt, men hon vill ju. Hon älskar att hjälpa andra. O är Elina med i bilden så är det ingen snack om saken =) Haha..

Over and out !
Atjoooo !!!


// Smultron Mamman

Första gruppdagen.

Datum:2009-11-03 Klockan:16:02:43
Nu är jag hemma efter dagens arbete. Har haft ont i halsen hela dan och har det fortfarande. Har druckit hett te med honung hela dan på jobbet, men det verkar inte vilja ge sig. Bara jag inte blir sjuk nu, för det har jag verkligen inte tid med. Det är mycket som händer på jobbet dom kommande veckorna, vi ska flytta och massa annat. Sen så ska jag ju vaccinera mig också. Nä, nu gäller det att blir frisk!

Idag hade jag min första gruppdag med mina små knottar. Idag var vi ute på gården och lekte lite med alla löv som vi har på gården. Det gillade dom. Har även skrivit min första gruppsammanfattning idag. Stolt ! Haha... Imorgon har vi vernisage (stavning ?), så imorgon kommer det föräldrar och kollar på lite saker vi gjort. Fika kommer det bli också. Ska bli kul. Vi har idag börjat med övandet inför lucia också. Känns helt sjukt att börja redan nu, men det är ca 4 veckor kvar och dom veckorna kommer gå i raketfart. Så lika bra att börja redan nu.

Nej, nu ska jag ställa mig o diska o sen gosa ner mig i soffan med Elina. För tillfället så sitter hon på sin filt framför tv'n o kollar på Pippi.
Ska ta o kurera min hals också.

På återseende !

// Smultron Mamman

Dags för vaccination.

Datum:2009-11-03 Klockan:06:48:39
Jo. Var ju hos läkaren igår på astma kontroll. Allt gick jätte bra. Har en lungkapacitet på 90%, men det är ju inget jag dör av direkt. Men däremot så är det så att jag antingen denna vecka eller nästa kommer att vaccinera mig mot svininfluensan. Det är nämligen så att vi som har astma eller lungbesvär (jag har båda) och är mellan 20-40 år är en utav riskgrupperna att smittas av influensan. Så min läkare rekomenderade mig att vaccinera mig. Hon tyckte även att killen min och min familj ska vaccinera sig. För det är tydligen så att även om jag vaccinerat mig,men inte dom o dom skulle bli sjuka så finns det fortfarande en risk att jag blir smittad. Låter hel knas tycker jag. Men jaja.. När jag pratade med killen om det här igår så sa han " Ja men då är det väl bara att vi går ner och tar den där jävla sprutan. För jag vill helst ha dig kvar." Tyckte det va gulligt sagt av honom. Jag kunde ha vaccinerat mig redan igår på plats, men jag ville ha nån dag att tänka klart. Det har jag nog gjort nu. Nu lutar det 99% att jag kommer ta den. Min familj ska ta den. Hade det inte varit för mig så hade dom nog inte gjort det. Men nu har dom ändrat tankar. Tillomed mina småbröder. Killen min också. Tack! Det värmer att ni gör det här för min skull <3

Så... Även fast jag har en sjuuuk fobi för sprutor o allt det där och förmodligen kommer böla ihjäl mig, kanske tillomed svimma, så kommer jag nu ta vaccinationen.

Hur ställer ni er till allt det här? Har ni vaccinerat er? Nån som fått några symtom efter vaccinationen? Vore kul o veta. Jag va från början jätte emot det här. Men har nu ändrat tankebanor.



// Smultron Mamman

091103

Datum:2009-11-03 Klockan:06:21:36
God morgon !

Vaknade med en väldans halsont. Känns som att jga har en stor sten i halsen. Bara jag inte blir sjuk nu igen, för det har jag verkligen inte tid med. Ska hälla i mig hett te med honung nu o lite kaffe. Kanske blir bättre då. Nog om det.
Tisdag idag och det är som vanligt en jobb dag. Hoppas den går fort idag för jag är inte på jobbhumör. Vill egentligen vara hemma och gosa med Elina. Men jaja.. Farmor min kommer snart också. Hon är ju med Elina om dagarna nu när jag jobbar.

Nä ska klä på  mig nu och sen göra mig lite hett o dricka..
Skriver mer om en stund då jag ska berätta en sak som jag bestämt mig för att göra.


// Smultron Mamman

091102. ( SM GULD o födelsedag )

Datum:2009-11-02 Klockan:06:38:53
GOD MORGON !

Idag är en underbar dag. Killen fyller 25, så vill först o främst säga GRATTIS till honom. GRATTIS ÄLSKLING ! <3 Han fick ett litet kort och en härlig kyss imorse. Presenten kommer senare idag.
Inte nog med att killen fyller 25 idag. Igår tog vi även SM GULD ! Fy fan va härligt asså. Vilken match det va ! Underbart killar. Fy fan va ni är bäst !
FÖR VI ÄR AIK !! <3

Jobba idag då. Ska bli kul. SKa fira guldet lite på jobbet med att gå runt i min super fina AIK halsduk hela dan. Här ska det firas ! Haha...
Sitter här med en kopp kaffe. Ja, igår som först köpte vi hem kaffe till mig. Det va fan på tiden. Smakar så underbart gott idag... Mmm ...

Idag ska jag till läkaren på astma kontroll. Uscha. Jag som hatar sjukhus o allt som har med det att göra. Scary. EMn ska sitta o tänka på Guldet som blev vårt igår !  =) Då kommer det nog gå bra..

Nej, ska läsa tidningen nu och chilla framför soffan.

Ha det bra !
Och än en gång !!!
SM GULD ! Tjalalalalala ...


// Smultron Mamman

RSS 2.0