091022

Datum:2009-10-22 Klockan:06:50:20
God Morgon ! *Gäspar*

Idag känner jag inte för nånting. Vill bara krypa ner i sängen igen under vårt stooora duntäcke och somna om, men nä. Nu är jag uppe och har en känsla av att Elina kommer vakna snart också, för hon vaknade till när killen gick upp och började stöka här hemma. Men lyckligtvis så somnade hon om, men det lär ju inte bli långvarigt.
Vaknade med en väldans huvudvärk också o vi har inga alverdoner eller så hemma *Morr*. Det är nåt jag ska köpa när jag får pengar.

Drömde en väldigt.. Hmm förbjuden,men ändå mysig dröm inatt. Drömde om dig. Du med den fina dialekten (Om ni läst ett tidigare inlägg så vet ni vilket dialekt jag menar). Det va en väldigt skum dröm till en början men den slutade "bra" eller vad man ska säga. Varför drömmer jag fortfarande om dig vissa nätter ? Men det är väl så som jag alltid har sagt. Kommer alltid älska dig o känna nåt spec. för dig. Kommer aldrig glömma dig. Men nu får jag fan sluta upp med dom här drömmarna, kommer ju bli galen annars.. =/

Idag då. Idag ska det göras mycket.
Dagens göra :
* Gå till praktik platsen och skriva på papper
* Åka till AF och lämna papprena och få godkännande
* Städa lite
* Vila !

Ah idag har jag bestämt mig för att ta mig en liten vila när jag kommer hem från mina ärenden. Är så sjukt trött om dagarna och har insett att jag sover för lite. Så idag joinar jag Elina när hon ska ha sin lunch vila. Ska bli skönt. Men nu ska jag göra mig lite kaffe och dega framför tv'n en stund. Elina lär väl vakna snart också.// Smultron Mamman

Kommentarer
Postat av: Emmelist

näe du. händer nog inte alltför mycket annat än att kurera mig lite. börjar bli förkyld! :/ damn! har du haft influensan?

Datum:2009-10-22 Tid:08:33:13
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ska bara sova hela helgen lång, kan inte minnas när jag var så här slut senast i kropp och själ.. Jobbigt =/ Har du några skojigare planer då?

Datum:2009-10-22 Tid:09:39:43
URL: http://veronikascrib.blogg.se/
Postat av: ♥ HelloNicki

God morgon sötnosar :D Ja just det så var det. Nu när du säger det så minns jag. Nu måste jag borsta tänderna så jag kan åka till jobbet.KRAM!

Datum:2009-10-22 Tid:10:08:00
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Isch då. Hoppas huvudvärken släpper. Jag har haft någon knasvärk som suttit i ett par veckor :SIdag blir det till att jobba så småningom ! ^^ Du då? :D

Datum:2009-10-22 Tid:10:34:51
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: mmatilda

sv: jo de är det ju ;)

kan tänka mig att det är stressigt! vi har haft typ det senaste halvåret på oss, men har börjat nu i sista stund :p kram

Datum:2009-10-22 Tid:11:00:33
URL: http://zynd.blogg.se/
Postat av: EEMELIE

okeey :d

nej jag sitter i skolan.. 8)

Datum:2009-10-22 Tid:11:58:05
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Man kan inte hjälpa vad man drömmer tyvärr. :-/ Många gånger blir drömmar ganska jobbiga med tanke på att man blir påmind hela tiden.. Men det finns väl någon mening med det också antar jag!Vad kul! Vart praktiserar du? :)

Datum:2009-10-22 Tid:12:00:31
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Aha, vad roligt! Jag vill jobba som lågstadielärare. Men det lär väl ta ett tag innan jag når dit! ^^ Skola, skola, skola. Och innan det så måste jag komma in på en skola :P Hehe!

Datum:2009-10-22 Tid:12:06:04
URL: http://lifeofmimmi.blogg.se/
Postat av: Sofie & Josefin

Hej! Fin blogg. Kika gärna förbi våran blogg och lämna en kommentar eller två. Ha en fortsatt bra dag! :D

Datum:2009-10-22 Tid:12:12:12
URL: http://alittlebitlongerr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback