Full rulle...

Datum:2009-05-29 Klockan:12:44:24
Blir endast detta inlägg idag. I'm so sorry.
Har varit iväg sen i morse kl 8 med pappa o farmor. Har kört farmor till vårdcentralen,handlat med henne o blivit bjuden på lunch.
Nu kom vi precis hem till mina föräldrar. Jag o pappsen ska fixa det sista inför marknaden jag,killen o Elina ska stå på imorgon. Men vi åker redan i eftermiddag.
Elina sover just nu i sin vagn o jag satte mig en snabbis här innan vi ska börja fixa allt. Vid 15 tiden kommer killen hem å då ska vi bara hem o byta om o hämta det sista o sen bege oss iväg..
Så idag är det full fart från morgon till kväll !

Idag tar man studenten här i våran lilla stad upptäckte jag o pappa nu när vi kom hem. Dom tar lite tidigare här än alla andra gymnasium. Eftersom att jag känner några som tar studenten idag så säger jag ett STORT GRATTIS  TILL ER !  Bra jobbat .. =)  Visst, grattis till er andra också, men spec. till er som jag känner..
Om 2 veckor är det lillebrors tur o då jävlar !!! =) Eftersom att jag aldrig tog studenten så är det extra spec. för mig nu när lillebror tar. Ska låna killen studentmössan o parta järnet =P Haha....
Lillebror har blivit vuxen .......

Nej nu har jag inte tid o sitta här längre.
Ciao!

Uppsala besök.

Datum:2009-05-28 Klockan:12:18:09
Jo, blev en sväng in till Uppsala nu på förmiddagen med pappa. Han ringde å frågade om vi ville följa med, O vem säger nej till Uppsala där IKEA finns ? ;-P så vi hänkade på. Han skulle visserligen till Biltema,men eftersom att han aldrig varit på nya IKEA så blev det en sväng där också. O jag som inte kan gå igenom ett IKEA varuhus utan att köpa nåt har nu kommit hem med lite plastblommor. Haha, nånting måste jag alltid köpa när jag e där.
Blev lunch i Uppsala också. O idag va vi onyttiga. Blev Max. Fy skäms ! Men gott va det. Ska ta en promenad senare idag o gå bort det jag proppade i mig på Max. Har det som en ny regel. Så fort jag äter nå onyttigt så ska jag ta mig en långpromenad eller ett träningpass för att förbränna lite..

Nu sitter jag här med en skål vindruvor,känns lite bättre =)
Ska se lite på tv nu..

Ha d !

Torsdag 28/5-2009

Datum:2009-05-28 Klockan:07:22:10
Torsdag morgon. Elina sover fortfarande, men jag är ändå vaken. Kunde helt enkelt inte somna om när killen gick för ca en timme sen. Så här sitter jag med en mugg kaffe o har precis fått i mig lite frukost, som idag blev två fullkorns smörgåsar med skinka o ett glas juice o så mitt kaffe såklart.

Idag händer det verkligen inte mycket. Ska fixa lite inför helgen då vi ska stå på loppis. Ska ner i källaren o lite så. Hem till mamma o pappa. Men annars inge spec.

Gårdagen då . Åkte ju med mamma o handlade. Blev en fika och shopping. Jupp,shopping blev det. Jag fick med mig en hel del saker hem. Köpte mig en jätte söt klänning från lindex som jag ska ha på lillebrors student. En lång beige kjol o en bh. Köpte hem lite mat också. Hade sagt innan att jag inte skulle köpa nå mat men blev två platskassar ialf. Jaja, mat behövs alltid i den här familjen. Fick blöjor av mamma också. =) Eller ja, Elina fick.. haha
Köpte en skjorta till killen också. Billig, men va fan.

Trodde det skulle bli gnäll när jag kom hem igår kväll men killen tyckte klänningen var jätte fin och att den var värd pengarna. Kjolen tyckte han mindre om men jag tycker om den. Tror föresten att jag ska ha den kjolen på dopet nästa helg. Men får se. Skojrtan gillade han o den satt bra också. Den ska han ha på dopet säger han. Slänger upp lite bilder på kläderna så får ni säga själv va ni tycker.

Bild 1: Klänningen från Lindex. Den är utan axelband
Bild 2 : Den beiga kjolen. Vet att den ser gigantisk ut, men det är den inte.
Bild 3 : Skjortan jag köpte till killen

Tränade igår kväll också med min PT. Gick väldigt bra, men idag känns det i armarna/skuldrorna. Men det är ju bara bra för då vet jag att det har tagit. =) Ska träffa honom på tisdag igen. Egentligen skulle jag dit igen i helgen, men har fullt upp då.Nu hör jag att Elina börjar vakna till liv, så ska gå o ta upp henne o ge henne lite mat.

Slänger upp bilder på regnbågen som var utanför vårt fönster i går kväll.. Det var vackert =)

Tog i två omgångar, därför det ser lite mysko ut =P


Nu är det min tur !!!

Datum:2009-05-27 Klockan:12:30:42
Huvudvärken är kvar o jag har börjat kallsvettas. =/ Vad e det för knas ? Har tagit alvedoner men tycks inte hjälpa. Håller jag på å bli sjuk kanske ? Eller vad är det...

Har ialf fått i mig lite mat nu . Blev Makaroner med fiskpinnar. Inte nån höjdare, men fanns inget annat å äta .
Elina sover "lunch" eller vad man ska säga o jag ska ställa mig o diska tänkte jag.
Ska snart iväg med mamma. Men samtalet jag fick från killen för en stund sen har gjort mig osäker på om jag ska följa med henne... Varför sa han sådär? Brukar han aldrig göra.. O det är väl ändå mina pengar ? Han köper ju massa saker till sig o sin båt å så, varför kan då inte jga när jag för en gångs skull har fått lite mer pengar än vanligt , få köpa mig nåt utan att det blir gnäll ? Tycker jag förtjänar att lägga lite pengar på mig själv också, för vem är det som är hemma hela dagarna å tar hand om Elina samtidigt som det är massa som måste göras här hemma.. Tvätta,diska,städa å så.. Jag gör ju inget annat än det om dagarna. När jag är o tränar så känner jag verkligen att jag kan koppla av lite för en stund.
Nej, jag tänker inte lyssna på honom den här gången! Det är mina pengar å jag gör vad jag vill med det som blir kvar efter att jag betalat dom räkningarna jag står för. Jag tänker fan unna mig nåt idag,för det händer inte ofta.. =/ Medans han själv går å köper nya saker till båten,fiske o massa annat. För att inte tala om all cola o ciggaretter han köper ! Ok, jag röker jag med, men inte så mycket som han !
Nä, fan ! Ska ta å diska nu o ta ut min ilska på den.. ( Nej, jag ska inte slänga tallrikar i väggen )


Huvudvärk.

Datum:2009-05-27 Klockan:10:50:32
Ligger i soffan med världens huvudvärk. Tror det är migrän på gång... Fy bubblan..!! ='(
Har ialf fixat tvätten. Sorterat den o lagt allt där det ska ligga. Men nu orkar jag inte mer just nu. får se om jag orkar ta mig an disken innan vi åker med mamma..

Kollar på Våra bästa år just nu..

Vill även rekomendera en blogg som jag läser. Det är Mias blogg. Kika gärna förbi den.. =)
Http://Miaed.blogg.se

Ska vila vidare nu.

Highlights

Datum:2009-05-27 Klockan:08:16:02
Hittade en bild från i lördags på bandet Highlights när dom spelade på dansbandskvällen.


Nu bliré duschen..

Goood Moorgon =)

Datum:2009-05-27 Klockan:06:35:34
Är förvånadsvärt pigg denna morgon. Trots att det blev ganska sent igår.
Ni kanske undrar vart jag höll hus igår? Jo det ska jag ta o berätta för er....
Killen var hemma igår för han är dunder förkyld. Men trots det så var vi inte hemma på hela dan.
Klockan 10 i går morse åkte vi till uppsala för att hitta lite saker. Blev en sväng på Biltema,Bahus,Plantagen o IKEA .Köpte lite smått o gott. På ikea köpte vi enbart en påse dekorationssand o doft ljus. Blev även en sen lunch/middag på IKEAS stora resturang. När vi hade varit på alla ställen så begav vi oss hemåt, men ändå inte. Vi åkte förbi svärfar o sen en sväng förbi mina föräldrar. Vi va hemma vid 19 tiden igår kväll å då var vi alla tre lagom trötta. Elina sov redan för kvällen o jag å killen satte oss i soffan å myste.. =)
Men idag är jag tillbaks.
Idag ska det tränas med min PT i eftermiddag å innan dess ska jag diska,fixa rentvätten o dammsuga lite. På tal om tvätt, imorgon får vi hem våran tvättmaskin. =) Lovley...

Blir kanske att jag åker med min mamma o shoppar lite. Hon ska shoppa allt till lillebrors student idag,så kanske följer med så det blir rätt .

Härom kvällen när vi hade gått o lagt oss så började jag tänka lite på begravningen å så o blev då helt plötsligt skit nervös. Min puls måste ha varit sky hög o mitt hjärta slog säkert i 190.. =/ Vet inte vad som hände, men skit nervös blev jag. Tror inte jag har tänkt så mycket på vad det är jag ska göra på begravningen, o nu när jag gjorde det så kom nerverna.. Jag tillomed grät. Var lite läskigt. Kommer jag klara av det här ? =/ Har börjat tveka lite, men jag ska fan i mej göra det. Kommer va ett nervvrak kvällen innan o på morgonen innan begravningen, men men så länge ingen trissar mig eller så så kommer det gå bra... Hoppas jag.. =/

Nej, måste få i mig lite kaffe nu. Är grymt pigg men kan inte starta dagen utan mitt morgonkaffe...

See u later.

Men nej,inte igen !!!

Datum:2009-05-25 Klockan:15:08:39
Jo det är så att huvudvärken o yrseln har kommit tillbaks.. FAN FAN FAN !!!! Har inte haft nå värk eller så på hela helgen,eller ja sen i torsdags. Varför kommer ni tillbaks o plågar mig för!?  Trodde allt var över men icke sa nicke.. BLää !!! Ska till läkaren på onsdag eftermiddag. Jag som hoppades på att jag skulle kunna säga att det har försvunnit o att jag mår bra... Fan va arg jag blir! Jag kan inte ha kristallsjukan just nu . Har inte tid med det..Så försvinn !!!! Lämna mig ifred!

Alla dessa räkningar som jag har suttit med i en halvtimme gjorde inte saken bättre heller.
Nej usch blir ett väldigt negatvit inlägg !! Men det bjuder jag på...

GAAAAAAAH!

Studentpresent.

Datum:2009-05-25 Klockan:11:56:30
Sitter o försöker komma på nåt vi kan köpa till min lillebror som tar studenten nu den 11 juni.
Har totalt hjärnsläpp. Kollar runt på alla möjliga sidor på nätet, men hittar inget. Han har ju inte sagt vad han vill ha heller så det blir ju lite svårare. Vi tänkte först ge honom pengar men det är så många andra som ska ge honom det. visserligen vill han ha pengar till körkort, så han kommer ju behöva endel. Men vill ge honom något annat. Han kommer nog få lite pengar av oss också, men ska försöka hitta nå mer.
Om det är nån som har nå förslag på vad vi kan köpa så säg gärna till. Lämna en kommentar. Är tacksam för alla förslag =)

Det är inte bara studentpresent till lillebror som ska köpas. Ska köpa till "Syrran" också som tar studenten den 5 juni. Men till henne är det enklare å köpa för hon är tjej o hon har sagt lite som hon vill ha. Sen så gillar vi i stortsätt samma saker..

Håller på o fixar inför dopet också som är den 6 juni,Sveriges nationaldag. Har skickat ut inbjudningar o har det mesta under kontroll. Dopklänningen kommer bli samma som jag hade. Maten är ordnad,psalmerna är ordnade,fotograf o allt annat är klart. det ända som ska göras nu inför dopet är att jag ska köpa mig nåt å ha på mig. =P
Kommer bli trevligt. Är lite nervös, men inte så jätte. Är mer nervös inför begravningen nästa onsdag. Känner att jag måste öva lite på sången. Kan den men måste nog iallafall.

Nu är det dags för dagens promenad med Elina i det fina sommarvädret.

Har man tråkigt så har man..

Datum:2009-05-25 Klockan:10:11:15
I brist på annat..

(x) snott den här listan som alla andra...
(x) rökt en cigarett,
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön.
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) haft känslor för någon som känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) varit på Bahamas
(x) flygit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi.
( ) åkt snowboard.
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) tagit smärtstillande,
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott, och även luftslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en spindel
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett rådjur eller en get
(x) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp, ja jääävlar..
(x) känt mig som en utstött, har hänt alla väl?
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt, nja men på en dag
(x) hatat mitt utseende, har inte alla de nån gång?
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest, ja iaf kvällen
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa.
(x) burit pärlor
( ) hoppat från ett fönster
( ) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel, alla har vi väl varit fulla..
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något.
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader, miss it
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten x antal gånger
( ) inte duschat på en vecka.
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet , Tål inte äpplen
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken, gör det alltid nuförtiden
(x) gjort något olagligt
( ) kört för fort, har inte körkort?
(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
(x) klätt mig i kvinnokläder
(x) modifierat denna listan, anpassat snarare
( ) haft sex med en hamburgare
( ) smakat på grodyngel
( ) varit kär i en tjej, inte kär men gillat
(x) spytt på en buss
( ) brutit armen
(x) lekt pyroman
( ) varit beroende av freestylebatteri
(x) ätit köttbullar med mos
(x) känt mig elak
(x) lyssnat på mora träsk
( ) somnat på mc donalds
(x) smakat på granbarr
(x) haft sex mitt i skogen på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken
( ) lyckats välta julgranen, inte jag men hunden
(x) fått en stöt,
( ) Blivit portad ifrån Hemkunskapen i 9:an
(x) Gjort bort mig på fyllan någon gång
( ) Gjort lumpen
(x) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) haft sex i en IKEAsäng, vi har en IKEA säng ;)
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) Haft trekant

så nu vet ni lite mer om mig...

Solen skiner o fåglarna kvittrar.

Datum:2009-05-25 Klockan:06:31:35
Jupp. Sitter i soffan o kollar på tv. Utanför fönstret hör jag fåglarna kvittra för fullt. Solen lyser rakt in i lägenheten o jag har blivit tvungen att hänga för en filt för fönstret då vi inte har någa persiener än. ..

Drömde inatt om begravningen. Om att när jag sjöng så tappade jag rösten,fick inte fram ett ord. =/ Känns inte alls bra å drömma nå sånt. Är ju redan bajs nervös,blev bara mer nu... Begravningen är nästa onsdag. Kan visserligen sången, mwn vet inte om min röst håller nu för tiden. Var som sagt ett tag sen jag sjöng "ordenkligt ". Men jaja, tänkte ta mig lite sång uppvärmningar å så nu den här veckan å i helgen. Kommer gå bra.  =) Hoppas jag ...... =/

Helgen flöt på . glömde ju skriva i lördags att jag skulle ner å träffa min PT.  Det gjorde jag. Gick jätte bra å nu har jag ett träningsprogram. Ska träffa honom imorgon kväll igen. Känns så bra att jag äntligen har kommit igång. Bra Jobbat !!
I lördags kväll var vi på "Dansafton" där dansbandet Highlights spelade. Dom var med i "Dansbandskampen" som gick på tv. Riktigt bra faktiskt. Fina killar om inte annat, spec. sångaren ; ) Var där bara en liten stund med tanke på att vi hade Elina med oss. Men blev nån dans med killen ialf... =)
Blev föresten ingen IKEA i lördags... Fick annat för oss... Buhu.
Kolla in killen i mitten. Sångaren. Ser mycket bättre ut i verkligheten ;)

Idag ska jag inte göra spec. mycket. Ta en promenad med Elina å lite så bara. Skulle vilja sätta mig nere på vår glass ställe å ta en glass i det fina vädret. Nån som vill joina ? =)
Nej, nu ska jag göra mig lite frukost o se på Vakna! med The Voice ,,,

Lördag 23/5-2009

Datum:2009-05-23 Klockan:11:43:13
Det är lördag. Brukar inte blogga på helgerna men gör idag ett undantag, då jag har lite tid över.
Städar lite. Killen är o meckar med en kompis bil. Blir nog en sväng till Ikea när dom är klara =) Weeei. Jag älskar ju IKEA så jag blev väldans glad när han frågade om vi skulle åka dit senare. Inte tackar jag nej till det inte.. ;P

Ikväll ska vi grilla hos mina föräldrar. Ska bli mysigt.

Igår kväll va vi hos en vän. Hela familjen. Elina fick följa med då vi bara skulle dit å ta det lugnt. Killarna spelade biljard å jag satt å agerade domare. Fick mig ett glas Rosévin av vännen, å det satt fint det. Var första gången jag drack det, men det var gott. Dricker annars bara vitt vin. Men det här smakade bra. Elina sov i vagnen hela kvällen. Vaknade inte trots ganska hög musik,biljard ljud o skratt.. När hon väl sover så sover hon. Blev en mysig kväll. =)

Nej nu ska jag åter till min städning o sen kila ner till mina föräldrar..


Kunde inte vända bilden så ni får kolla på sidan... =P
Det är iallafall mitt rosévin glas från igår.

He's gay.

Datum:2009-05-22 Klockan:12:39:44
Fick precis reda på att min kusin är gay. Eller ja, han e inte min kusin längre för han va bara en ingift kusin å min morbror o hans mamma har separerat. Men jaja, säger min kusin ialf.
Att han är bög är inget som rör mig direkt. Jag älskar bögar o kommer inte direkt säga upp bekantskapen med honom. Jag är ju själv Bi eller nåt sånt så. ( Nyfiken på tjejer )  Blev heller inte chockad när han berättade för det är nåt som man har fattat ett tag. Hans sett o allt det där. Har aldrig haft en flickvän eller så.
Han har tydligen en pojkvän. Dom har varit tillsammans nån månad o nu har han kommit ut ur garderoben =) Ska bli kul o träffa dom. Vi ska nämligen ses nån dag, för han ville visa upp killen + att han ville träffa Elina som han inte har gjort än.
Jag tror faktiskt att det inte är nån som  har tagit hans homosexualitet hårt eller så. Vi är en ganska " mordern " släkt om man säger så. Men han är den första homosexuella i släkten. Visserligen tillhör han inte släkten längre med tanke på att hans mamma o min morbror separerat.. Dom hade inte honom tillsammans så .

Kom nyss ut ur duschen. Gav håret en inpackning o kroppen en kroppsskrub. Så nu känner man sig ren igen. Ren o fräsch som jag brukar säga.

Har fått i mig lunchen o Elina med. Hon sover just nu hon, vilket betyder att jag kan ha lite tid för mig själv. Ska sortera tvätten snart tänkte jag. Mamma ska tvätta lite åt oss. Tack ! =)
Men nu ska jag se klart på "Hem till gården" ....En utav alla serier jag följer om dagarna.. .;P

Inget som rör mig.


Dagens måltider.

Datum:2009-05-22 Klockan:10:00:37
Har redan planerat dagens alla måltider.. Middagen kan bli nå annat, men annars så ..

Frukost: Havregrynsgröt och ett glas apelsinjuice
Lunch: Natruilett Cream Soup,knäckebröds smörgås med keso, stort glas vatten
Mellis: Jordgubbar o grönt te
Middag: Kycklingsallad med coscos,Vatten o  fullkornsbröd.

Blev så grymt sugen på en kyckling/coscos sallad, så ska ner o handla lite till den o göra en som vi kan äta ikväll. Nu vet ju inte jag om vi kommer hitta på nåt utanför hemmet ikväll. Men ska se till så vi kan äta salladen innan. Annars får vi äta den imorgon. =)


Goo Morgon ..

Datum:2009-05-22 Klockan:09:09:49
Så var det fredag igen. Igår var det torsdag,fast som en söndag. Dom flesta var lediga. Killen var en av dom. Vi tog en sväng till uppsala för att gå på biltema o handla lite. Blev lunch på MAX också.. Fy Fy !!
Annars gjorde vi inte mkt. Tog det lugnt. Var hos hans syrra o kille en stund.

Idag då . Fredag... Weei..
Sitter just nu o äter lite frukost. Skrev ju tidigare att jag ska börja äta havregrynsgröt varje morgon och det r jag i full gång med. Började igår. Måste säga det att jag inte är nån havregryns gröt älskare, men den går ner iallafall. Tycker det smakar bättre idag faktiskt..
Elina ligger på golvet på sin filt å lekar lite med sitt  "babygym".  Ikväll blir det kanske bio med killen. Men får se hur det blir med det, måste fixa barnvakt först. Vi tänkte se "Natt på muset 2 " . Var ju på bio förra helgen å såg "män som hatar kvinnor" , så om det inte blir nån bio ikväll så gör det inget.

Min kristallsjuka håller på att försvinna. =) Har bara lite yrsel kvar nu. Fan va skönt. Kanske bara behöver ta  mina tabletter å så i en vecka till. ska till läkaren på måndag.
Men träningsvärken från träningen i onsdags sitter i . Har fått en väldans träningsvärk i min högra axel. Hugger lixom till o gör skit ont.. =/ Men går väl över snart.

Nej nu ska jag se lite på tv å ta det lugnt..

Har fått en PT... =)

Datum:2009-05-20 Klockan:10:40:37
Strömen kom tillbaks tidigare än väntat. Nu när jag kom hem från gymmet så satt mamma o kollade på tv med Elina.
Weei tänkte jag.. Nu sitter jag här igen.
Men har varit nere på gymmet å tränat. Riktigt skönt. Var där i ca 2 timmar, tränade 1½ timme.  Blev "trampmasiken" i en kvart,löpbandet en kvart o resten av tiden ägnade jag åt styrketräning.. Blev en vända på bandet i slutet också. Känner mig så fräsch o duktig just nu . Bra jobbat V ! =) Och inte nog med det... Jag har fått mig en PT ( = personlig tränare, för er som inte vet ) . Jätte kul tycker jag. Så nu kommer jag träffa honom 2 ggr i veckan med start på lördag. Känns verkligen som att jag har kommit igång nu, på riktigt. Snart kanske man har sin normal vikt igen.. =) WEEEI...

Mamma har nu gått hem en stund. Men vid halv 3 tiden kommer hon upp o hämtar mig o Elina för att åka o handla.
Innan dess ska jag diska lite o bara ta det lugnt. Kanske blir nån lunch också. Men får se. Tog mig en proteindrink nu efter gymmet så. Inte så hungrig just nu. Men Elina ska snart få sin lunch.

Now, back to my little girl <3

Trött,hungrig,illamående o ännu mer trött

Datum:2009-05-20 Klockan:06:27:38
Fan va trött jag är !! Nå sjukt trött.. Är hungrig också, så ska snart göra mig lite frukost. Illamåendet vet jag inte vart det kommer ifrån. Mår bara illa helt enkelt. Ja å så trött då. säger det igen, jag är sjukt trött.

Elina sover fortfarande men jag gick upp ialf pga att det kommer va strömavbrott här idag mellan 8-12. Så sitter lite nu innan för tänkte hitta på annat under strömavbrottet å under dagen. Vid 9 tiden kommer mamma upp hit o hämtar Elina, för jag ska iväg å träna en sväng tänkte jag. Så då är mamma snäll som vanligt å tar Elina en stund.
Ska bli väldigt skönt att träna. Var ett tag sen.  Ska riktigt njuta av träningen å när jag är klar ska jag sätta mig i bubbelpoolen som finns där. Ska sen hem till mamma o åka med henne o handla lite. Elina följer självklart med =)

Så tror inte jga kommer tillbringa så mycket tid vid datorn idag. Vilket jag bara tror är bra, för tror jag sitter lite för mycket vid datorn om dagarna.

Nej nu ska jag göra mig frukost å vänta på att Elina vaknar..

Glöm inte kommentera ni som läser så jag vet att jag har läsare ;P


Booooring/ Blottande granne

Datum:2009-05-19 Klockan:15:24:00
Kan man ha så tråkigt som jag har just nu ?
Elina sover och jag sitter här o kollar på Vänner. Ingen som vill vara social på msn o ingen jag kan ringa.
Blev ingen promenad med vännen utan fick ta en promenad själv med Elina ner till affären å handla lite frukt å så.

Uhh såg precis en hemsk syn.. Grannen i huset mittemot står på balkongen å borstar katten i enbart en t-shirt som slutar strax under häcken..Hennes trosor syns varje gång hon böjer sig framåt..Kanske ska tilllägga att hon är typ 60+ å har cancer ( inte ett hårstrå på huvudet ) =/ Ingen vacker syn.. Uhhu..*ryser* Varför plåga mig med detta.? Hon springer alltid runt utan byxor på balkongen.. Klä på dig människa !

Jaja, tror jag ska vila en stund nu. Ska ner till föräldrarna snart o möta upp killen som ska fixa lite på våran båt som står där.

Dagens måltider.

Datum:2009-05-19 Klockan:11:50:36
Dagens måltider ser ut såhär....

Frukost: 2 fulkorns smörgåsar med keso o paprika, Grönt te.
Lunch: Natruilett Cream Soup. Kyckling smak, knäckebröds smörgås med keso, ett glas vatten
Mellis: Jordgubb/mango smoothie
Middag: Fulkornspasta med köttfärssås, sallad , vatten

Sitter just nu o äter min lunch. Inge vidare gott, men jag får i mig den ialf.. Keso smörgåsen kommer göra susen =)

Funderingar

Datum:2009-05-19 Klockan:11:05:48
Satt å funderade lite. Funderade på om det finns nån som läser min blogg ? Har inte fått en endaste kommentar.. =/ Tråkigt tycker jag. Är ju ingen mening med att sitta här å skriva om det inte är nån som läser.
Så om det finns nån som läser min blogg, lämna gärna en kommentar då å berätta det för mig. Så jag vet.
Annars kanske jag lägger ner bloggen. Eller nä det skulle jag inte göra, men är ju kul o veta om nån läser den. =)

Funderar även på vad jag ska köpa till lillebror i student present.. Nå förslag ?



Nu börjar kampen...på riktigt !

Datum:2009-05-19 Klockan:09:35:14
Måste först säga grattis till vårt kära AIK som slog Dif med 0-1 igår. =)
Härligt. Fortsätt såhär killar och guldet är vårt ! =)

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Var hos tandläkaren,där allt gick bra trots mig tandläkar skräck. Lagade ett hål.. Uha.. =/ Efter tandläkaren ringde min kära farmor pappa o frågade om vi kunde åka med henne in till stan o sen åka o handla lite med henne.. Kunde vi väl, tänkte vi. För vi hade ju med oss barnvagnen till Elina. Så vi begav oss hem till farmor i sollentuna,hämtade upp henne o åkte mot stan. Där skulle hon bara in på banken o göra nåt. Efter det blev det en god härlig lunch på en ute servering mitt inne i stan. En god grekisk sallad blev det för min del. Efter lunchen åkte vi mot City Gross i bromma men på vägen stannade vi på nån lågpris affär där det shoppades lite. Köpte lite kläder till Elina och en napp. Jag själv fick med mig en klänning därifrån när vi gick. Fick den av min farmor. Ska ha nämligen ha den på begravningen tänkte jag och priset var 49kr, vilket är ingenting...
Handlade sedan lite mat på City Gross, sen begav vi oss hem och jag ställde mig och lagade middag.
Klänningen.


Upptäckte igår hur mycket jag har gått upp sen graviditeten.. Har jätte svårt att komma tillbaks till min normala vikt. =/ Vill ha den kroppen/vikten jag hade innan jag blev gravid. Så nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i den saken.. Visserligen tränar jag redan men inte så mkt som det kanske behövs. Så ska ner till gymmet minst 2 ggr i veckan o gå långa promenader minst varje dag. Ska börja äta mkt sundare och kanske tillomed börja äta vegitarisk mat igen. ( Var vegitarian i 2 år förr , gick då ner nästan 10 kg ) .. Min mamma har gått ner nästan 7 kg, och det är pga att hon äter havregrynsgröt varje morgon. Så det ska jag också börja göra. Köpte havregryn igår och lite Natruliett soppor.
Nu jävlar ska jag ner till min normala vikt !!!!! Kampen kan börja ! ;P

Idag så ska jag tvätta lite och gå en promenad med Elina och en vän. Men innan dess så ska jag ta det lugnt. Se på en film,göra lite te, ( köpte grönt te igår ) och gosa med min lilla tös.

XOXO

I'm in love with a faritale....=)

Datum:2009-05-18 Klockan:06:53:14
NORGE NORGE NORGE!!


Måndag 18/5-2009

Datum:2009-05-18 Klockan:06:29:05
Så var det måndag igen.Början på en ny vecka som jag hoppas ska bli bra.
Hur har helgen varit då? Jo, den har rullat på. Såhär sammanfattar jag min/vår helg..

Fredag: Lugn dag. Blev en hemma kväll. Kollade på Talang och åt lite gott. Inget spec som hände. Var en myskväll med familjen =)
Lördag: Dagen då jag hade lust att gå under jorden. Var arg/sur/irriterad på allt å alla vilket resulterade till bråk med killen. Var i stort sett hemma hela dagen själv med Elina. Lugnade ner mig lite och bestämde mig för att laga middag till mig å killen men när han kommer hem så har han redan ätit o ville inte ha. Då kom mitt temprament tillbaks. Tog mig ett skumbad med levande ljus,ett glas vitt vin o bara kollpade av. Tyckte killen kunde ta hand om Elina en stund o låta mig ta det lugnt. Badet gjorde susen o jag kom upp som en ny människa. Killen var också på lite gladare humör o vi bestämde oss för att hitta på nåt. Ringde min mamma o hörde med henne om hon kunde ta Elina nån timme ( vilket hon kunde ) o åkte på bio. Såg "Män som hatar kvinnor." Riktigt bra film. Efter bion åkte vi hem o kollade på slutet av Eurovision song contest... Å då blev jag ännu gladare för vem vann om inte min favorit. Har hållt på honom hela tiden.. NORGE ! =)
Söndag: Blev en promenad,lite mathandling o "slapptid " . Killen åkte ut o fiskade med en vän o kom hem med två stora gäddor..  En lugn o härlig dag.

Som ni ser så var det under lördagen det hände mest. Den dagen ville jag bara ge upp allt. Var så arg å irriterad. Vet inte varför ?  =/ Bara va det. Hmmm
Jaja, ny dag idag o idag ska jag till tandläkaren. Blir skjutsad av pappsen vid 8 tiden, som även följer med o ser till Elina under tiden.

Dom 2 gäddorna.

Nej, ska göra mig lite frukost nu o börja göra mig iordning.

Svenne banan..

Datum:2009-05-15 Klockan:11:07:33
Några timmar har gått sen förra inlägget å jag har fått ganska mkt gjort. Trots att jag inte mår toppen.
Har diskat,städat lite,gett Elina mat o sorterat papper..
Ska snart träffa en vän o gå promenaden. Vi pratade om att köpa lite jordgubbar o glass o sätta oss på nån gräsmatta. Precis som vi gjorde häromdagen. Det var mysigt =)

Har fått i mig lite lunch också. Blev en tallrik vanilj yogurt med musli o ett glas juice.

Nu måste jag fixa lite. Vännen kommer snart o då ska vi gå.

Har btw fått Svenne banan låten på hjärnan....


It's friday ...

Datum:2009-05-15 Klockan:08:50:09
Sitter här med en god kopp te o nere på golvet ligger Elina på sin filt under baby gymmet å har kul.
Solen lyser,inte ett moln på himlen o fåglarna kvittrar. LOVLEY =) Blir så glad. Fick mig även en liten sovmorgon, vilket behövdes efter gårdagens bravader .
Mår lite bättre idag. Tror faktiskt att dom där tabletterna hjälper. Det är ju bra de.

Idag blir det en lugn dag. Ska mysa lite med tösen, kanske ta en promenad i det fina vädret. Killen slutar tidigt idag så kanske blir att vi hittar på nåt ikväll. Vi pratade igår om att kanske åka ut till hans släktingar ikväll. Så vi får se.
Imorgon ska vi ialf hem till svärfar o grilla med ett gäng. Får se om vi blir kvar där o kollar melodifestivalen eller om vi åker hem o kollar på den. vi ska ialf se den ;P

Idag har hundarna i huset varit tysta vilket jag tackar för .

Nu ska jag gosa lite med lillan å sen ringa en kompis o se om hon vill gå ut på en promenad .

Hundar o tjuvar ..

Datum:2009-05-14 Klockan:15:50:24
Har nu fått reda på att imorse när jag vaknade av att grannhundarna skällde så var dom som jag trodde,ute i porten... =O Jag tänkte ju imorse att det lät för högt för att dom skulle va inne i lägenheten o det va dom inte. Den ena hunden ( dom e två ) Hade på nåt sätt lyckats låsa upp ytterdörren med tänderna =O Med tänderna.. Smart hund eller vad ? Så dom sprang helt enkelt runt här i våran trappuppgång där det bor ett antal småbarns familjer o förde liv. Det var nån som hade ringt polisen för det var ju ingen som vågade gå ut i trappen. Den ena hunden är nämligen en rottwailer hane som dom flesta här i huset är rädda för. Men ingen polis kom. Istället kom ägarens mamma som jag skrev tidigare.
Träffade granntjejen nu när vi va på väg hem å hon berättade att nu har hon satt över en kåpa på låset o dom är instängda i köket som hon har fått tagit bort dörr handtaget ifrån.

Inte nog med det. När jag o Elina kommer hem så sitter det en lapp på portdörren där det står att det är två män å en kvinna som ibland kommer å ringer på på dörrarna å säger att dom är från kommunen. Men det dom gör är att kolla om man har dörren låst eller inte även fast man är hemma. Såkallade tjuvar helt enkelt. Vi har alltid dörren låst även fast vi är hemma men det känns ju inte jätte trygt nu när man vet om detta. Jag kommer bli rädd varje gång det ringer på dörren nu. En sak som är bra är att jag känner dom flesta som jobbar på kommunen här i vårat område för killens pappa jobbar som markvärd här, så jag känner igen dom. Men tur att man kikhål i dörren =)

På vårdcentralen gick det bra. Tog prover å kollade blodtrycket. Fick recept på några tabletter.. Efter besöket där gick vi till dagiset som jag brukade vika på innan jag blev gravid o kollade när dom hade Förskolans dag. Alla barnen sjöng o det bjöds på saft o bullar.. Passade på att visa upp Elina för alla föräldrar också. Ännu engång fick hon stå i centrum... hahaha..

Nej nu ska jag ge Elina mat å sen börja med middagen. Ikväll blir det nog spagetthi med köttfärssås =)


Det regnar..

Datum:2009-05-14 Klockan:09:35:46
Just nu öser det ner, vilket jag inte gillar för jag ska ju ner till vårdcentralen om en stund.
Hoppas det hinner bli finare väder tills dess..

Från vårt fönster.

Shut up and die ....

Datum:2009-05-14 Klockan:07:34:46
Vaknade nyss. Elina är hemma hos mig igen. Känns skönt . Vaknade av att våra grannhundar skällde. I en halv timme !!!! Dom stod vid deras ytterdörr typ å skällde konstant i en halv timme. Men nu har ägarens mamma kommit dit och gått ut med dom o allt sånt där. Jävla hundar !!!!! Räcker det inte med att jag redan har ständig huvudvärk o yrsel. O självklart så vaknade elina då också. Så nu sitter jag här i soffan,kollar på Vakna! Med the voice, o har just gett Elina välling. ska göra lite frukost till mig också. Är grymt sugen på omelett. Så gör nog mig lite omelett sen.

Idag ska jag ner till vårdcentralen o ta nåt prov o lite sånt. Uscha, jag som hatar sånt där. Men vad ska man göra?! Måste ju om jag vill bli frisk o det vill jag ju. För just nu är mitt liv en pina. Det enda som är bra är min lilla gosa Elina o min underbara älskling. Men igår kväll va du inte så underbar. Fy för dig. Nästan hatade dig då  !! Hade så ont, visste inte vart jag skulle ta vägen. Förlåt älskling, men det är sånt du får stå ut med ett tag framöver... =/

Nu skäller dom där  jävla hundarna igen !!! Vad har dom för problem ??
Nä måste  ta hand om Elina nu. Hon är också arg på hundarna... haha bra där tjejen ;P Mammas flicka du...<3

Full hela tiden ??

Datum:2009-05-13 Klockan:13:28:11
Har ont i huvudet som fan,det bultar i skallen i stort sätt hela tiden, blir yr så fort jag rör huvudet typ o är hungrig men samtidigt så mår jag illa.. Det känns som att jag är på fyllan hela tiden. =/ Inge kul alls..
Är det så här jag ska må i 2 veckor nu ? Fy bubblan alltså.. Kommer inte stå ut..!!!

Tur att jag har en som kan pigga upp mig lite via msn. Tack vännen =) Du är bäst. ( På många sätt )

Ska vila nu igen !

Prins Carl Philip 30år.

Datum:2009-05-13 Klockan:09:19:03
Idag fyller vår prins Carl Philip 30år!
Ett stort grattis !!



Lite het är han väl ? ;)

Night at the hospital / Kristallsjukan

Datum:2009-05-13 Klockan:07:58:31
Jo så är det. Killen fick åka med mig till akuten igår kväll. Varför undrar ni säkert nu o det ska jag  förklara för er.
Under gårdagen så "smällde" det till i huvudet med en kraftig yrsel på det. Det hände 4 gånger under går dagen. Första gången det hände så tänkte jag inte så mkt på det. Tänkte att det kanske bara va nå slags migrän eller så. Men på kvällen när vi sitter hemma,jag kollar på Ugly Betty o killen vid datorn så händer det igen. Jag sätter mig ner i soffan o då säger det PANG i huvudet på mig o efter det får jag världens yrsel..Allt bara snurrar. Killen kommer med alvedon o ställer sig sen å röker på balkongen. Han säger nånting till mig o då händer det igen. Fast den här gången i öronen.. Som ett lock för öronen fast 10 gånger värre.. Gjorde skit ont o jag började böla. Hela lägenheten snurrade o jag började må illa. Då bestämmde sig killen för att köra in mig till akuten. Trots min motvilja. Hatar sjukhus,verkligen hatar dom. Svimmar så fort jag kommer in på ett sjukhus typ.
Men han ringer min mamma som kommer över o ser till Elina o så kör han in mig. På vägen dit händer det igen. När han stänger dörren. Det var verkligen skit läskigt. Väl på sjukan så får jag komma in ganska snabbt. Efter mycket om o men från min sida så tar dom massa prover o jag skickas till röntgen o jag som hatar allt sånt där får ett psykbryt å dom får ge mig lugnande. Tycker så synd om älskling som fick stå ut med mig just då. Men attans va duktig han va. Han vet min enorma skräck för sjukhus å allt som har med sjukhus att göra men han var jätta gullig å snäll.
Efter ca 4 timmar så får jag mina provsvar. Det läkaren tror att jag fått är Kristallsjukan. Det är en slags sjukdom som har  symptomen yrsel,huvudvärk,stress o tryck mot hjärnan. Så förmodligen så har jag Kristallsjukan. Fick några tabletter som jag ska ta i 2 veckor å ska sen tillbax. Så nu är jag sjukskriven i 2 veckor, vilket betyder att killen kommer va hemma nån dag o min kära mamma kommer va här mycket o hjälpa mig med Elina. Kommer nog sova/vila ganska mkt nu den här veckan.
Inte konstigt att jag lider av stress å så där.. Det är inte lite saker jag har på kalendern dom kommande veckorna.. Begravning,dop,student,födelsedagar o mer... Kanske ska ta o ta det lite lugnt ett tag nu.. =/

Vill tacka min underbara älskling som var en ängel igår kväll o i natt.. Kom hem vid ca 4 tiden i morse o han åkte ändå o jobbade. Jag själv ska få besök av mamma om en stund. Hon skulle bara göra nå ärende sen kommer hon hit o då ska jag vila o bara slappa..

Har ont i huvudet lite nu. Ska ta en alvedon.

Kristallsjuka - godartad lägesyrsel
Den vanligaste typen av karusellyrsel är kristallsjukan,
 så kallad godartad lägesyrsel eller Benign Paroxysmal Positionell Vertigo, BPPV.
 Orsaken till kristallsjukan anses vara att kristaller i balansorganet har lossnat och hamnat fel.
 Kristallerna sitter på toppen av de så kallade hårcellerna i örat.


Uppe med tuppen.

Datum:2009-05-12 Klockan:06:07:31
Idag är det som en vanlig morgon för mig. Elina vaknade när killen gick till jobbet o ville absolut inte somna om. Så det va bara att gå upp å ge henne lite välling. Nu sitter hon i sin "gungstol" o kollar på tv.. Haha, hon är så söt, hon kollar verkligen på tv'n , helt inne i den... Gosan då... =)

Själv så har jag gjort mig ett glas O'Boy. Var längesen jag drack det så det smakar bra. Solen lyser och det är inte ett moln på himlen. Vilket passar bra för idag ska jag o Elina in till stan o träffa en kompis till mig. Eller ja , mer en bekant, vi ses inte så ofta och har inte setts på typ 1 år. Så ska bli kul. Hon ville så hemskt gärna se Elina så det är klart att hon ska få göra det. JA, hon ville förstås träffa mig också.. ;P haha..
Så idag blir det en dag inne i stan. Blir nog en lunch o lite annat. Vi pratade om att sätta oss på en gräsmatta på Djurgården med lite gott att mumsa på.. Ska bli mysigt. Elinas första gång i den stora staden =)

Igår kväll gick jag ner o tränade lite. Blev en snabbis då jag saknade Elina så mycket. Blev ett pass på " trampmaskinen" o lite på löpbandet. ( Men jag gick i snabb takt, powerwalk ) .

Nu ska jag sätta mig i soffan o gosa med min flicka o se på Vakna! Med the voice ...

So Long !!

Pannkakor med sylt .

Datum:2009-05-11 Klockan:12:39:35
Nu är min lilla flicka hemma igen. Hon kom hit med mormor för en stund sen. Nu har vi just fått i oss lite lunch. Elina också såklart. Men jag å mammi gjorde pannkakor. Väldans gott va det .

Dagens lunch


Mina tankar har farit runt som bara den i huvudet på mig nu på morgonen. Varför kan jag inte glömma dig ? Varför känns det som att jag fortfarande har känslor kvar för dig?  Var tillomed inne o kikade på din facebook o såg jätte fina bilder på dig å din nuvarande flickvän. Jätte söt tjej o jag hoppas att du behandlar henne väl o inte behandlar henne som du behandla mig o en viss annan. För så som du behandlade mig är inte acceptabelt ! men likt förbannat så saknar jag dig, men är samtidigt glad för din skull att du hittat en så fin tjej..
Men har jag gjort nåt jag inte borde ?? =/

Nej nu är det dags för Elinas lunch vila å mamma ska bege sig hem...Har saknat min tös massor <3

Jag saknar er båda, men på olika sätt ...

Datum:2009-05-11 Klockan:09:57:10
Fattar inte att jag är så sjukt trött idag. Har fått mig en rejäl sovmorgon pga att Elina är hos mamma/mormor. Mamma ville ha henne o tyckte att jag behövde sova ut ialf en dag så snäll som hon är så tog hon Elina igår kväll. Men ska träffa henne vid 12 över en lunch å ta hem Tösen.. Har varit skönt å få sova ut, men attans vad jag har saknat Elina.. Vaknade av o an inatt. Sovit oroligt hela natten. Men jag vet att hon har haft det bra hos mormor.. =)

Helgen har flytit på. Fredagen var lugn. Vi gjorde en god middag o ett par vänner kon förbi. I lördags åkte vi till rotebro för att stå på bakluckeloppisen som var där. Fick ihop lite pengar ialf.. = )
Kvällen bjöd på race,Street race. Attans va kul det är. Jag fick köra bilen hela kvällen, men tävlade förstås inte för det fick jag inte.. har ju inte körkort än så.. övningskör bara... ;P Eftersom att vi hade Elina med oss så blev vi inte kvar länge.. Vilket ledde till ett litet gräl och jag åkte hem själv med Elina . Killen var kvar en stund till men kom hem ca 1 timme efter oss, men då hade jag redan lagt mig o Elina sov hon också så han la sig atomatiskt på soffan av nån anledning.. På söndagsmorgonen vaknade jag av att Killen var uppe o sat tmed Elina o gav henne välling o på köksbordet stod det frukost... Kaffe, frallor med ost skinka o paprika, Ett kokt ägg o ett glas apelsin jucie. Då kunde jag helt enkelt inte vara arg längre ^^

Söndagen blev sen lugn. Va o lämnade Elina hos mamma/mormor o på kvällen såg vi på tv å la oss tidigt.

Hela helgen har jag tänkt på dig. Mer än vad jag brukar. Varför ? Kan va för att jag hittade ett gammalt kort på oss två från vår tid. Det kändes. Kunde inte slänga det utan har det kvar . =/ Skulle så gärna vilja träffa dig över en fika eller nåt å bara snacka. Snacka om vad det va som hände egentligen. för det är nåt som jag tror vi båda går o funderar över. Skulle va så skönt å få prata med dig. Det kan väl inte skada, eller kan det ? =/  Saknar dig nå grymt har jag kommit fram till ... du kommer nog alltid ha en plats i mitt hjärta , kommer nog aldrig glömma dig..<3

På tal om minnen o saknad så har jag fått kontakt med en vän från min gymnasietid kan man väl säga.. Skit kul , för det är en person som jag har saknat en hel del å har en massa minnen med . Vi får ta å ses snart igen honey . Vi vet båda hur kul vi skulle ha =) Du är nog den enda killkompisen som vet i stortsätt allt om mig o som jag öppnat mig för . Miss you. ! <3



Nej nu ska jag ta mig ett långt varmt bad o lägga på en ansiktsmask å sen invänta mammi o min lilla tös. =) Blev ett inlägg av blandade känslor idag ..

Hot,Hot,Hot ......

Datum:2009-05-08 Klockan:09:40:04
Satt o lyssnade lite på musik o en Danny låt kom upp. Googlede genast honom o asså..
OH MY FUCKING GOD !! HE*S HOT !!
Vet inte vad det är men det är nånting med honom som får mig att le o som ger mig lite pirr i kroppen.. Jag vet att det bara är fjortisar som tycker han e snygg , men det skiter jag i ! God damn ..honom skulle jag då inte tacka nej till ;)

Har ju en förkärlek till blondiner, o kan dom sen sjunga å ser grymt bra ut så är det bara ett + . Då går man hem hos mig ;)




Het, jag vet  ;-)



Försvinn !!!!

Datum:2009-05-08 Klockan:08:49:18
Har börjat lite smått med allt som måste göras idag. Har bytt sängkläder i sängen + bäddat den, bytt ut alla handdukar i badrummet till nya,fräscha. Har även hunnit ta mig en dusch,vilket va mycket skönt. Gav håret en liten hårinpackning också.

Huvudvärken sitter fortfarande i och jag blir snart galen på den !!!! Varför kan den inte bara försvinna ??

Jaja, åter till det som måste göras. Härnäst på listan står det..... Diska. Men det får bli när jag gett tösen lite välling. Sen sätter jag henne i hennes "gungstol" å så får hon sitta där medans jag diskar.

Over end out !

Huvudvärk,svettig o mens ...

Datum:2009-05-08 Klockan:06:58:24

Inte nog med att jag hade världens mensvärk igår,idag vaknade jag med en dunder huvudvärk o svettades som en gris.. =/ Vad är det som håller på o händer med mig ?? Mensvärken har försvunnit, men nu har jag huvudvärk istället.. Varför ? Varför jag ?

Annars så är det fint väder idag. Solen lyser och jag hör fåglarna kvittra utanför fönstret som jag har blivit tvungen o öppna lite. Elina sover än. Hon har börjat sova liite längre på mornarna nu. Vilket betyder att mammi får en liten stund innan hon vaknar. Har gjort mig en kaffe o ätit en tallrik yogurt. Satt fint de.
Idag har jag massa att göra...
  • Städa
  • Diska
  • Sortera tvätt
  • Rensa garderoben
  • Byta sängkläder
  • Gå promenad med Elina
  • Träffa mamma
Det där är lite av vad jag ska göra idag. Måste ner i förrådet också, vi ska rensa där idag för i helgen ska vi stå på baklucke loppis. Haha, lite kul faktiskt men pengarna behövs. Hoppas vi får in lite stålar ;P
Nej usch vilken huvudvärk jag har. Måste gå å ta en ipren.


Satans mensvärk !!!!

Datum:2009-05-07 Klockan:13:18:48
Har en sån jävla mensvärk idag. Mycket värre än igår. Gör ont i fan hela kroppen!! Men trots detta så har jag en dotter att ta hand om. Har inte ens orkat blogga nåt tidigare idag. Har haft så ont, så har i stort sätt bara legat i sängen med Elina idag o myst. Sovit lite till o från, självklart samtidigt som lillan. Men attans va ont jag har. Jag brukar inte ha så här ont,brukar knappt ha nån mensvärk. Men idag är den nå otrolig . Vill bara skrika rakt ut, så ont har jag.
Killen kommer hem tidigare idag pga min mensvärk. Han är snäll han. Han kommer hem tidigare för att kunna ta hand om Elina så att jag får vila lite. Är inte direkt så att han inte vill komma hem tidigare å va med henne. Hon är hans ögonsten o allt. Verkligen pappas flicka.. Om jag har sån här mensvärk imorgon också kommer jag gå under jorden. Pallar inte en till dag med en sån här jädrans mensvärk. Min kära mor har erbjudit sig o komma förbi i morgon när hon slutat jobbet om det skulle va så. Tack. Verkligen.  Betyder mycket. Tycker inte om att hon ska behöva komma hit för att se till Elina när jag är hemma. Men vad ska jag göra. Har ju så jävla ont ! =(
Eftersom att jag nästan aldrig brukar ha mensvärk,ingen alls, så vet jag inte riktigt vad jag ska göra... =/ Vad hjälper mot sånhär mensvärk ? Har tagit massa ipren o lagt en "värmekudde" på magen, men tycke inte det har hjälpt nåt.. Nån som har nå bra förslag kanske ? Nå bra förslag på vad man ska göra när man har sån mensvärk att man knappt kan gå,bara ligger o har ont i hela kroppen... Är tacksam för alla råd å tips ! =)




Har btw hittat en jätte söt klänning som jag funderar på att ha på lillebrors student, men vet inte om det är för mycket..  Får se vad jag bestämmer mig för. Måste även ha nå fint till Elinas dop o till " lillsyrrans" student..Till begravningen har jag redan en söt klänning .  Det är mycket just nu, o allt händer under 1 vecka =/  Kommer bli stressigt.

Nej nu ska jag ta och göra mig lite varmt te med honung i . Kanske hjälper mot mensvärken ??
Ha d !

Irriterande morgon !!!!

Datum:2009-05-06 Klockan:06:31:38
Fick ett samtal igår kväll som gjorde mig väldigt irriterad o sur . Hur fan tänker folk egentligen ?? Blev så arg. Varför kan inte jag , som verkligen behöver dom där dagarna  få dom ?? Men nej nej , låt den som redan har en massa att göra få ta dom dagarna.. Tänk inte på mig, jag klarar mig fin fint... Eller inte ?! Om ni ska börja hålla på såhär o vara cp'n så kan jag lika gärna skita i det ! Får väl fixa det på nå annat sätt!!! *MORR*

Vaknade nyss o sitter bara o väntar på att lillan ska vakna. Hon tar sig en sovmorgon idag verkar det som. Vilket bara är skönt för min del , behöver lite lugn o ro nu på morgonen känner jag. Senare idag ska jag/vi inte göra spec. mycket. Kanske träffa killen syster o ta en fika eller en promenad. Får se hur nyttiga vi orkar va idag ;P

Hoppas på fint väder idag. Igår öste regnet ner i stort sett  hela dan. Inge kul, men det behövdes. Var ju så jäkla torrt i marken. Nu ser det bättre ut .
Inte nog med att jag är grymt irriterad över samtalet från igår, har en mensvärk som inte vill ge sig heller. Fan va skönt det va under graviditeten när man inte hade nån mens. Saknar dom dagarna. Men nu är den tillbaks för att jävlas ! *MORR igen *

Nu är det dags för mig att göra lite frukost. Magen skriker efter mat så lika bra att ge den nåt. Blir nog en tallrik yogurt med musli,ett glas nyponsoppa o en knäckebröds macka med keso.



Tisdag den 5/5

Datum:2009-05-05 Klockan:16:23:07
Blir ett sent första inlägg idag, och förmodligen det enda. Har inte varit hemma på hela dan. Har varit på BVC med Elina,träffat min farmor o massa annat. Planerade lite inför lillebrors student med farmor.
Allt gick bra.. Både på BVC o planeringen. Så kul o planera hans student med tanke på att jag själv aldrig tog studenten, så jag är den som är extra peppad inför hans student. Tror faktiskt att jag är mer nervös än honom också.. Haha.. ;P Men kommer bli bra. Har även varit o träffat han som ska spela orgel på begravningen och gått igenom sången lite. Vi kom fram til len bra tonart o allt kommer bli toppen. Han var jätte trevlig o sa att han tyckte att jag sjöng jätte vackert =) Alltid kul o höra nå sånt ju. Medans jag träffade honom satt min farmor med Elina ute på kyrkogården o tittade. Men det började regna så dom kom in ganska snabbt.. Så farmor fick höra lite hon också..

Just nu sitter jag här o ska snart börja med middag. Älskling kommer snart hem o han ringde o sa att han va vrål hungrig och ville helst att maten va klar när han kom hem. Vilken order va ?? =O Är väl inte mitt fel att han inte ätit nåt på jobbet. Han är väl vuxen nog att göra mat åt sig själv. Men jaja, jag är också lite hungrig så ska ställa mig o laga till nåt snart.  Ska ge Elina hennes mat först bara.

Blir som sagt bara ett inlägg idag pga tidsbrist. Men skriver nog nån rad imorgon..


Ansiktsmask..

Datum:2009-05-04 Klockan:08:29:19
Sitter just nu med en ansiktsmask...Alldeles stelt i ansiktet. Köpte två stycken i helgen och testar en nu medans Tösen sover. Hoppas på ett bra resultat =)





Valborgs helgen -09

Datum:2009-05-04 Klockan:06:31:33
Sorry för att jag inte har skrivit på hela helgen men har haft fullt upp, knappt varit hemma nånting.
Men nu tänkte jag ge er en liten sammanfattning av helgen..

Torsdag/Valborg : Gjorde en god middag till Älskling som stod klar när han kom hem från jobbet. Blev potatisgratäng med fläskfile,en god sallad med italienskdressing och vitlöksbröd. Mycket lyckat o han gillade det. Efter maten gjorde vi oss lite smått iordning för att promenera ner på "stan" o kolla på brasan o fyverkirierna. Elina var med såklart. Var lite jobbigt med den stora vagnen bland allt folk, men det gick. Blev inte kvar nere på stan sålänge. Träffade lite folk o gick sen hem o kollade på film  o bara myste .

Fredag : Älskling hjälpte en kompis med hans båt nästan hela dagen. Jag o Elina var en sväng hos mamma/mormor. Fikade lite o åkte sen o handlade med henne. På kvällen kom en gemensam vän över. Blev bara chill o en liten promenad.

Lördag : Kusinen fyllde år så åkte dit för att fira honom. Elina blev kalasets charmtroll o den som fick mest uppmärksamhet. Vissa av folket som var där hade aldrig sett Lilla Elina live så blev mycket gulligullande.. ;P haha.. Elina hon bara njöt hon. Kvällen bjöd på grillning hemma hos mina föräldrar. Tog mig ett glas vin , bara för att . Traskade sedan hemåt o då var vi alla tre väldigt trötta så vi slocknade tidigt.

Söndag : Lugn dag, fint väder o glass . Tog oss en promenad ner till glasshaket o satte oss där en stund. En vän kom förbi o undrade om vi ville hänka med till Tivolit som är här i stan. Han skulle dit med sin son, så vi tänkte varför inte o hänkade på. Åkte dock inget utan bara kollade när vännens son  åkte allt. Vann en nalle åt Elina som hon genast började tycka om .

Det var min helg. Lugn, men samtidigt har det hänt mycket.
Idag regnar det för fullt. Men det behövs. Jag klagar inte. Det har varit varmt nu så länge så det behövs verkligen. Alldeles torrt i marken. Så idag blir det nog att vara inne. Kanske åka o handla med pappsen men får se hur det blir med det.
Nu ska jag iallafall göra mig lite fruktost o kolla på Vakna med the Voice..

see ya later !!



RSS 2.0