Mellis med Elina.

Datum:2009-08-31 Klockan:15:24:21
Mellisen idag blev en apelsin och kaffe för min del o en banan och äppel juice för Elinas del.
Jag tycker varken om eller tål banan så det får hon äta själv. Jag har ju min apelsin =)
Älskar apelsiner. Skulle kunna leva på det =P
Nyttigt är det också.


Har fått lite respons angående vivad jag ska tatuera. Dom flesta som jag har frågat tycker den sista. " G-klav med stjärnor och liten not " Den är även min favorit, så tror det blir den. Ska bara komma på vart jag vill ha den . Men är det nån som tycker nåt annat så lämna en rad o säg till . Alltid kul o höra vad andra tycker .
Behöver lite komentarer här på bloggen också. Ganska, eller snarare väldigt dåligt med det.. =/

Btw så har jag lagt en ansiktsmask för en stund sen. Det var skönt. Nu känns ansiktet fräscht igen ^^

Åter till apelsinen !

Tatuering.

Datum:2009-08-31 Klockan:12:32:31
Sitter o kikar runt lite på olika tatueringar.
Är så att killen håller på och fyller sina armar, eller ja överarmarna, och har en stor på ryggen. Vi har en kompis som tatuerar och nu är det så att jag vill också ha en . Men finns ett problem ...
Jag är skitskraj för allt som har med nålar och sånt där att göra. Sjukhus,nålar you name it. Jag svimmar typ så fort jag går in på ett sjukhus,( Vilket jag tror att jag nämnt här i bloggen tidigare ) och går inte till läkaren mer än nödvändigt. Så jag vette fan hur jag ska klara att göra en tatuering ? =/
Men jaja, får ta mig i kragen nån dag och göra det. Jag menar klarade jag av en förlossning ska jag väl klara av å göra en liten tatuering ? Eller ? Var 17 när jag tog hål i öronen och det var samma dag som jag kom hem från sjukhuset efter en operation och fortfarande va lite drogad.. =/

I allafall ... Jag vet vad jag vill ha för slags tatuering och vart.. Tror jag.. Men jag har hittat så många som jag e sugen på .
Det jag vet att jag vill ha är en not av nått slag. Älskar ju musik och är gammal musik estet, har sungit sen jag va 6. Musiken är i stort sätt mitt liv. Ja efter Elina och familjen så klart. =) eller så vill jag ha mitt stjärntecken.
Slänger upp bilder på dom tatueringarna jag funderar på så kan ju ni säga vad ni tycker. Säg gärna vart ni tycker jag ska ha den också . Vet att jag vill ha den på axeln eller skulderbladet. Elller kanske på insidan av underarmen.



Mitt stjärntecken


Upponer vänd G-klav och F-klav som bildar ett hjärta


Samma som ovan fast annan design


G-klav med stjärnor och en liten not

Vad tycker ni ? skriv och berätta =)

It's lunch time .

Datum:2009-08-31 Klockan:11:35:04
Dax för lunch.
Innan vi var och stor handlade så visste man inte vad man skulle äta för att det inte fanns nåt o äta, nu vet jag inte vad jag ska äta för att det finns så mycket att välja på =) HaHa.. Så ska det va jämt tycker jag.
Men i den här familjen går Elina först o vi ser alltid till att det finns nåt för henne att äta. Vi kan ta oss en knäckebröds smörgås eller nåt annat litet om det inte finns nåt annat, men Elina ska ha riktig mat som hon kan äta. =)

Idag blir det ialf pasta carabonara tror jag. Va längesen jag åt det, så får nog bli det idag. Det med ett glass vitamin och lite sallad. Det blir great det ! =)

Maten är klar !!


Kalles prickiga.

Datum:2009-08-31 Klockan:09:20:21
Igår när vi var och handlade köpte vi den nya kaviaren "Kalles Prickiga" för att testa den .

Resultatet blev : God. Godare än vanlig kaviar ( Enligt mig ) . Mjukost med lite kaviar var inte helt fel .

Nån favorit blev det inte, men den funkar.




090831

Datum:2009-08-31 Klockan:08:27:36
Måndag morgon. Solen skiner, men det blåser som satan.
Kom nyss hem från en morgonpromenad med Elina som vaknade vid halv 7 i morse. En liiten sovmorgon med andra ord =P
Blev inget bloggande i helgen. Hade fullt upp med massa annat. Det har varit marknad här i stan som va har varit på.Köpte oss lite marknadsgodis och en jätte söt mössa till Elina. Lördags kvällen bjöd på grillning hemma hos svärfar och sen en hemma kväll med en film o marknadsgodiset..
Igår åkte vi ÄNTLIGEN och storhandlade. Det var på tiden. Så nu har även jag o killen lite mat hemma. Fanns ju bara Barnmat och sånt Elina äter innan.

Idag ska jag och Elina bara vara hemma. Kanske ta en promenad ner till mamma lite senare, men annars ska vi bara vara hemma. Jag ska diska lite,tvätta och plocka lite här hemma .

Sitter nu som vanligt o kollar på Vakna! med The Voice och har gjort mig lite kaffe.

Måste få tag i "sis" idag också. Måste snacka med henne . Shit va jag måste snacka. Läser du det här "Sis" så RING MIG !! Du vet nog vad det handlar om...

Elina ropar på uppmärksamhet. "Mamma kommer ! "


Rabarberpaj.

Datum:2009-08-28 Klockan:12:18:50
Skrev ju i dagens första inlägg att jag skulle göra en rabarberpaj. Nu är den gjord och står nu på köksbänken för att svalna. Ser väldigt gott ut.
Tänkte att jag o killen ska mumsa på den ikväll med lite vaniljsås och nå gott att dricka =) Myspys.

Rabarberpaj.

Receptet är för 4-6 personer.

  • 125 gram smör (eller margarin)
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 dl socker (1 dl till smuldeg, 2 dl att strö över rabarbern)
  • 1-2 msk potatismjöl
  • 3-4 deciliter skivad rabarber
Gör såhär:

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Smöra en ugnssäker form. Lägg i skivad rabarber och sockra rejält (minst 1/2 dl, gärna betydligt mer, uppåt 2 dl om rabarbern är syrlig).

Strö även över potatismjöl för att pajen inte ska bli för vattnig.

Smula sedan smuldeg över rabarbern och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

 

Inte den jag gjort. Kameran måste hem hit nu .


Nymålade naglar.

Datum:2009-08-28 Klockan:10:41:58
För att fördriva tiden lite så fixade jag till mina naglar lite med ett av dom nya nagellacken man fick med i Solotidningen.
Så nu är dom rosa o fina .  Riktigt nöjd faktiskt. =)
Fan måste ta hem vår kamera från svärfar nu i helgen, så man kan ta och lägga upp lite bilder. =)
Tråkigt utan bilder ju .

Nu är det dags för lunch som idag blir.... Kycklingsoppa. *Mums*


Frukost.

Datum:2009-08-28 Klockan:08:54:11
Så var dagens frukost avklarad.
Idag blev det två skivor fullkornslimpa med ägg på och till det ett glas O'Boy. Inte ofta jag dricker O'Boy nu för tiden, men idag kände jag för ett glas och det smakade helt ok faktiskt. Göra mig ett till glas kanske ?

Elina fick sin frukost vid 6 tiden imorse, men jag kan inte äta direkt när jag vaknar utan måste vänta nån timme o då när jag äter brukar Elina få sig en halv banan eller nån puré. Idag fick hon aprikospuré. En av hennes favoriter.

Har lagt upp min blogg på bloggportalen.se nu också. Tycker att det är lite dåligt med komentarer här nämligen. Finns det ens nån som läser min blogg ? Mer av det tack... haha ..
Jaja.. åter till tv'n o Elina.


Jävla colaburkar!!

Datum:2009-08-28 Klockan:07:15:14
Trots att jag städade hela dan igår så vad hittar man inte i nåt litet hörn ?
Jo en cola burk o en till, nämen titta två till !!!
Asså blir galen på alla dessa cola burkar som ligger överallt. Har en Coca-cola beroende pojkvän nämligen. Det blir en del burkar/flaskor han dricker per dag.
Kommer man in i våran lägenhet så inser man fort att  " Aha, här bor en cola beroende person ". Det är burkar överallt ! Hittade nyss en bakom tv'n o när jag gick ut i köket i morse så  stod en burk i fönstret också. O Alla dessa kartonger. Ja, det är kartong vis han köper dom. Antingen 10pack eller som här om dan ( I förrgår ) 24pack =O
 
Nä, hatar cola burkar just nu !!!

Såhär hade det kunnat se ut hemma hos oss. Men istället står alla burkar överallt i lägenheten !
(Dock inte vår lägenhet på bilden)




090828

Datum:2009-08-28 Klockan:06:27:49
Fredag idag. Jag är som vanligt uppe med tuppen. ( Trodde jag verkligen att jag skulle få en till sovmorgon ? )  Sitter här i köket o har solen rakt i ögonen. Jo det är faktiskt sol redan nu. En ganska stark sådan också. Hela köket lyser gul/rött.

Är nå sjuuukt trött denna morgon. Vill verkligen inte vara vaken just nu. Vill helst av allt krypa ner i sängen igen o sova nån timme till. Men det håller inte Elina med om . Nej hon är hur pigg som helst o ligger i sin säng o "sjunger" o dricker sin välling. Hon är så pigg att hon inte ens har tid med vällingen. Haha..

Vad händer idag då ?

Fortsätta städa
Ta en promenad
Baka ( Ska göra en rabarberpaj tänkte jag )

Men nu ska jag göra mig en kopp kaffe o gå o ta upp Elina o sätta oss i soffan o myyysa ^^


En eftermiddag med Tyra .

Datum:2009-08-27 Klockan:15:21:18
Nu orkar jag inte städa mer för idag . Resten tar jag imorgon. Sovrummet o vardagsrummet. Har gjort badrummet,hallen o köket idag. Nu är jag helt slut .
Elina är trots att hon inte städat helt slut. Eller ja , hon ligger i sin säng o sover redan. Ser riktigt skönt ut .
Så nu ska jag krypa ner i soffan o se på Tyra Banks Show o sen reprisen av Americas Next Top Model säsong 3.
( Varför visar dom bara repriser från gamla säsonger för ? Kan dom inte visa dom senaste säsongrna istället ? Man vet ju allt som händer i dom första säsongerna nu. )

Nu .... Soffan !!!!!! o lite godis ^^

En paus..

Datum:2009-08-27 Klockan:14:00:38
Usch va jobbigt det är att städa. O jag gillar det inte alls. Har ioförsej satt igång lite musik på datorn som jag sjunger/dansar till medans jag städar. Men inge kul iallafall..
Elina bara sitter i sin gå stol o kollar på mig som om jag vore tokig. Haha... Tänk när hon blir större o kan hjälpa till med städningen här hemma. Då kommer jag va glad. Men det lär väl ta några år innan hon börjar med det. Hoppas bara att hon kommer gilla att städa som far sin o inte hata o städa som jag.. Där har hon nåt hon måste ta efter sin far. =P

Badrummet o hallen är klara iallafall. Badrummet är alltid värst o städa tycker jag. Städa toaletten o så.. Fy bubblan. Satt o höll för näsan när jag gjorde rent den. Tänk så mycket skit det hamnar under själva toalettringen.. Asså inte den man sitter på utan själva toaletten, ni vet, finns ju som en liten springa där man sätter toalettsitsen. Aja.. skit de samma.. Äckligt va det i allafall..Men nu är det rent där. ..
Kvar har jag köket o vardagsrummet.. o sovrummet förstås. Men sovrummet tänkte jag ta imorgon.

Satt o kikade lite på olika klädsidor. Typ Ginatricot,HM o sånna. Fan va jag vill shoppa nya fina kläder. Blir sällan nåt nytt nu när man har unge. Hon går ju självklart alltid i första hand o är den som först får nya kläder o sånt.
Längtar tills jag börjar jobba o får in lite mer pengar än nu . Då ska jag allt ta mig en shopping dag o shoppa shoppa shoppa !! Alla kläder jag har , har jag haft i 100år känns det som. Som att jag alltid går runt i samma kläder. ( Nej, det gör jag inte ) ... Nä, en ny garderob skulle inte sitta dumt.

Nu blire en stund framför tv'n med Elina som även ska få lite banan. Jag själv ska göra mig en kopp kaffe o ta mig en mandarin.


Kiwi smoothie

Datum:2009-08-27 Klockan:10:46:45
Satt o läste min nya Solo tidning och såg nåt jag ska prova på att göra idag .
Såg väldigt gott ut.

Kiwi Smoothie !

2 Kiwi
½ Banan
1½ dl vaniljyoghurt
½ tsk spirulinapulver
Gör såhär :

Skala frukterna och dela dom i bitar.
Mixa sedan frukten,yoghurten och spirulina.
KLART !

En god Kiwismoothie med uppiggande spirulina,perfekt när morgnarna sakta börjar bli mörkare.


090827

Datum:2009-08-27 Klockan:08:59:31
Den här sovmorgonen behövdes verkligen . Tror jag inte sovit så här " länge" på flera veckor.
Att ta mig en sovmorgon betyder att jag går upp vid 8, halv 9 istället för typ 6 varje morgon. Ni kanske inte skulle kalla det sovmorgon, men det gör jag. Tack älsklings Elina för denna sovmorgon o tack mig själv för att jag kunde somna om för en gångs skull . =) Idag kommer dagen blir bättre än dom tröttsamma dagarna som har blivit som en vana för mig.

Behövde verkligen  den här sovmorgonen för idag ska det göras mycket. Idag är det nämligen stora städningsdagen !
Jupp, idag ska det städas för hela slanten. För imorgon ska vi få besök på kvällen. Ja, behövs städas i vilket fall som helst för det har inte blivit storstädat på ett bra tag. Så det behövs. Var och köpte hem lite städ material igår. Lite rengöringsmedel o sånt. Ska glänsa när ikväll när killen kommer hem =P

Sitter här just nu med en kaffe o kollar på Vakna! med The Voice. Ligger o laddar upp inför städningen.
Ska läsa mig min Solo tidning som jag fick av killen igår. Fick med två jätte söta nagellack med som jag ska testa idag. Anledningen till at jag fick tidningen av killen var för att man just fick nagellacken och att Kenza är med i den. Både jag o killen gillar att läsa hennes blogg.
Har några favorit bloggar o Kenza är en utav dom . =)

Nej , nu är det dags ..... !
Nu ska jag byta en blöja på Elina och sen börja med städningen. Önska mig lycka till =P haha...


Jobb eller plugga ?

Datum:2009-08-26 Klockan:14:04:47
Jaha. Sitter här o kollar runt lite efter jobb.
Skulle behöva ett nu när mamma ledigheten snart är slut. Men vart hittar man jobben då när man inte har nån klar utbildning eller så ? Kanske ska börja plugga istället , plugga upp gymnasiet ? Jo, det skulle jag vilja faktiskt. Men vet inte om jag pallar det just nu... Vill nog jobba lite först o sen kan jag plugga. =)
Men så va den stora frågan... Vart finns jobben ? Jag vet att ni nu tänker " Dom finns överallt. Bara man letar o anstränger sig " Men så är det faktiskt inte. Inte om man inte har utbildning, som jag. Skit svårt ! Är inskriven på AF o så , men vad hjälper det ? Ingenting typ... Tur att man har lite kontakter som kan fixa jobb.

Tro det eller ej, men jag e skit sugen på o börja jobba. Haha.. Jag är lite sjuk , jag vet.. =P
Nån som vet nåt ställa jag kan börja jobba på kanske ? Kan börja från o med 1 oktober. Ge mig jobb!!!
JOBB JOBB JOBB !!!



Pst... Räkningarna är betalda nu,första tvätten är klar,jag har ätit lunch o klädkammaren... ja den är som den är orörd ^^


So fucking boooring !!

Datum:2009-08-26 Klockan:11:47:40
Det regnar, har huvudvärk, Uttråkad o jag måste ner till affären o betala en räkning o posta andra räkningar.
Men det spöregnar ju .. !?
Varken jag eller Elina vill ge oss ut i detta vädret. Men är rädd för att vi måste det snart. Måste ju få räkningarna inskickade o betalade..
Har ingen lust o fortsätta med klädkammaren heller. Är så seeeg ! En tvätt är iallafall igång. Så nåt vettigt har jag gjort ! =) Yeey..

Elina sover o jag börjar bli hungrig..
Nä, soffan nästa !!!

Over and out !


Ska vi få kungligheter i staden ?

Datum:2009-08-26 Klockan:07:46:30
Satt just o läste våran lokal tidning och kunde då läsa att Prinsessan Madeleine och Jonas har varit och kollat på ett hus här i  komunen. Den såkallade " Vita villan " som ligger inte alls härifrån där vi bor. Ligger vid Steninge Slott
Kul om dom skulle bestämma sig för att flytta hit. Kanske man kan få sig en glimt av dom nångång =P

Jätte kul med deras förlovning också. Lite sent o säga kanske, men ett STORT grattis =)



Här är det möjliga huset .



1½ år <3

Datum:2009-08-26 Klockan:07:15:46
Idag har jag o min älskling varit tillsammans i 1½år ! =)
Känns underbart. Tiden har gott så fort. Men det beror nog på graviditeten o så . Känns som att det är längre än 1½år.

På lördag kommer vi fira detta lite med att gå ut o käka o sen kanske gå ner på staden där det är " Dans på bryggan ".
Ska försöka fixa barnvakt den kvällen . Se om Mormor ( Mamma ) kanske kan. Men det tror jag. =P

Vad händer idag då ? Hmmm ska fortsätta med klädkammaren. Hann inte klart igår, så får fortsätta idag. Vädret är inge vidare idag så det passar bra att bara va inne o pyssla lite. Ser väldigt grått ut just nu på himlen. Kommer det bli regn ?
Måste tvätta lite idag också . Brukar ju tvätta minst en tvätt om dan, men igår blev det ingen så nu ligger det lite kläder i tvättkorgen som måste tvättas. Blir mycket tvätt när man har småbarn i huset. =P

Måste få säga dagen till ära att jag har världens underbaraste pojkvän. Han är verkligen bäst ! Visst har även han sina stunder då man bara har lust att strypa honom, men jag älskar honom likt förbannat mycket ändå. Han är verkligen mannen jag vill dela mitt liv med <3

Fy satan vad jag älskar honom... O Elina såklart. Dom är mitt allt !



Babyboom..

Datum:2009-08-25 Klockan:12:03:00
Idag blev det en liten luch. Blev nudlar o en knäckebröds smörgås. Nå mer fanns det typ inte hemma..
Bara massa barnmat som är Elinas. Så hon klarar sig alltid..
Funderar på å ta en promenad om en stund. Ner och handla lite kanske. Får se. Måste göra klart klädkammaren först. Har bara kollat på den en sålänge. ^^

Måste säga grattis till Mia som väntar sitt 2a barn. GRATTIS TJEJEN !! =)
Http://Miaed.blogg.se



Har börjat prata med en väldigt go prick på msn . Men självklart så ska den här goa pricken åka till Rhodos o va borta i 2 veckor. Det gillar vi inte.. eller jo,är väl kul, men vem ska jag då sitta o tjata med på msn om dagarna ?
Nä, fy skämms på dig M !! ;-)

Efterlyser fortfarande nån som vill göra min blogg lite fin med en ny header/design . Finns det inte nån som vill/kan hjälpa mig ? Det är bara att skriva en rad så löser vi det.

Nu hade jag tänkt å börja lite med klädkammaren. Alla kläder ligger ju utanför på golvet just nu . =/ Uha..



Efterlyses !!!

Datum:2009-08-25 Klockan:08:20:26
Undrar om det finns nån god skäl där ute som vill lägga sina händer på min blogg för en stund o göra en fin header/design ?
Är så trött på dom vanliga, gamla som man kan välja !
( Och vet inte själv hur man fixar en fin header/design )
Så finns det nån som har lust att ägna lite tid åt att göra min blogg fin ? =)
Skulle bli jätte glad!
Skriv om du känner dig manad =P

Guld till den som hjälper mig.




Lista.

Datum:2009-08-25 Klockan:07:50:21
För att fördriva tiden lite kommer här en liten lista jag snott från en blogg ;P

Jag har insett att min senaste kyss: Var som alla andra "hej då" kyssar på morgonen
Jag pratar: För mycket säger killen.
Jag avskyr när folk: Ljuger, Går bakom ryggen på en , Är falska, Otrogna
Min bästa vän är: "Lillsyrran" Miss you.
Min första vän heter: Therese eller barndomskompisen Jocke
Kärlek är: fint, men inte alltid en dans på rosor
När jag borstar tänderna: Går det många tankar
När jag lagar mat: Sjunger jag samtidigt.
Jag tänder på: Självsäkerhet, Ögon, Humor och magar ;=


Jag är rädd för: Sprutor ( Sjukhus/ nålar) ,Påfåglar, Mörka skogar, tandläkarn o att bli lämnad ensam
Den värsta känslan är: sorg, hjälplöshet och rädsla
Den bästa känslan är: Att vara nykär,lycklig och när man lyckats med nåt
Jag är bäst på: Allt =P haha
Jag är sämst på: att ta emot kritik
Om jag va ett djur skulle jag vara: En fågel kanske ?
Min mobiltelefon är: Ny, köpte oss en ny igår.
När jag vaknar på morgonen: Kramar jag om älsklingen o kollar om dottern är vaken. Går sen upp o borstar tänderna.
Just nu tänker jag på att: Dottern fortfarande sover.
Bebisar är: Underbara. Har ju min lilla bebis och skulle inte byta henne mot nånting i hela världen. <3

Power start på dagen .

Datum:2009-08-25 Klockan:07:22:01
När killen gick iväg till jobbet kunde jag inte somna om .
Vad hittar jag på då ? Jo, jag drar fram ett liggunderlag och  börjar köra lite situps och andra övningar. Kändes skit skönt att börja dagen med sånt. =) Det ska jag göra varje morgon när jag vaknar. Antingen det eller ta mig en lång power walk promenad med barnvagnen. Det kommer göra susen !
Jobbar ju på att gå ner i vikt nu efter graviditeten. Ja, jag vet det va snart ett halvår sen , men jag har varken haft tid, ork eller lust. Hade en period då jag tränade nere på vårt gym. Skaffade mig en PT och sånt. Men det va bra kul i början, sen ledsnade jag.. ^^ Men nu jävlar ska jag ta det här på allvar o verkligen kämpa. Kommer nog bli tufft, men det får det isånnafall bli. Vill ju tillbaks till den kroppen jag hade innan jag blev gravid..

Elina sover fortfarande. Men hon vaknar väl snart antar jag . Längre än till kl 8 sover hon inte. Då ska jag göra oss lite frukost o sen ska vi .... inte göra mycket. Jag ska fortsätta rensa klädkammaren iallafall.

See ya later !


It's "slapp" time..

Datum:2009-08-24 Klockan:12:37:30
Sitter här i soffan o kollar på Sjunde himlen. Väldigt bra serie om jag får tycka. Sitter här o bara slappar  för en stund.
Har fått Elina o somna o nu sover hon sött . Hoppas hon gör det några timmar nu så jag kan göra lite annat här hemma. Måste ta mig an klädkammaren som jag inte börjat med än. Så det är nåt jag ska göra nu när hon sover.
Har tvättat en maskin tvätt som nu hänger på tork o funderar på att tvätta en maskin till ?
Har bäddat sängen också, vilket jag inte gör ofta. Brukar inte orka. HaHa.. .

Till lunch blev det en god kantarell omelett som jag gjort själv. Attans va gott det var. Det ska jag göra fler gånger. Får bege sig ut i skogen igen o plocka hem lite svamp. =P haha . Till det drack jag ett glas mineralvatten o en knäckebröds macka med paprika. Har inte blivit nån promenad idag . Än så länge iallafall . Brukar alltid ta mig en promenad med Elina varje dag. Får se om jag hinner med det senare. Annars får vi gå en extra lång promenad imorgon.

Är trött som satan men vill inte lägga mig o vila för då kan jag nog sova nån timme o det har jag inte tid med. Får vila när killen kommer hem senare i eftermiddag istället. 

Nu hade jag tänkt o göra mig en kopp kaffe o kolla klart på Sjunde himlen .

Mabye i talk to you later.... Ciao !

Vakna! Med The voice

Datum:2009-08-24 Klockan:08:49:32
Yes! Dom är tillbaks i tv rutan. ÄNTLIGEN ! Har saknat dom nu i sommar på mornarna.
Nu känns allt normalt igen =)




Ibland är kaffe det bästa som finns.

Datum:2009-08-24 Klockan:06:38:14
Så är det just nu . Sitter med en mugg kaffe som idag smakar himmelskt gott. Mmm... Blir nog en till mugg efter denna. Måste  ha mitt kaffe för att hålla mig vaken såhär tidigt på morgonen. Har ju haft det lite lyxigt nu i 2 veckor när killen har haft semester. Då har ju han kunnat gå upp med Elina kl 6 nästan varje morgon. Det har varit grymt skönt. Men nu är man tillbaks till verkligheten igen å det är jag som får gå upp . Visserligen så går ju killen också upp tidigt för att jobba. Så kanske är lite rättvist iallafall ? =P

Idag kommer det bli en lugn dag . Ska ta mig an våran klädkammare. Ser ut som att nån släppt en bomb där inne.. =/ Så den ska få sig en omgång idag. Ska även tvätta lite. har ju fått en ny tvättmaskin nu som funkar perfekt. tvättar minst en tvätt om dan nu . Det behövs när man har en unge på 7 månader.. =P
Ska även ta oss en promenad ner till "stan" o handla hem lite mat.
Är strålande fint väder här idag också. Solen skiner o jag hör fåglarna kvittra utanför. Härligt. Inte ett moln på himlen är det heller..

Nej nu ska jag lägga mig framför tv'n med Elina . Hon ligger för tillfället i min säng o dricker sin välling.

Hörs senare.

Tillbaks till verkligheten.

Datum:2009-08-23 Klockan:17:29:27
Så var årets semester slut. Har varit 2 helt ok veckor. Har inte gjort så mycket faktiskt. Typ inget av det vi planerat o göra har vi gjort. Har mest blivit att vi bestämt oss för nåt samma dag eller så. Inga långa planeringar faktiskt..
Har blivit mycket tid tillbringat i naturen. Har fiskat,plockat svamp,åkt båt o tagit långa promenader. Väldigt mysigt. Har inte blivit nån lång resa eller så. Alltså inget besök hos svärmor. Lite trist för dit ville jag åka. Men men... Har varit på skansen också. Det va trevligt. Elina tyckte nog det också var kul, för hon höll sig vaken under hela tiden vi va där men slocknade i bilen på hemvägen. =P  Skruttan då .. .

Ikväll blir det en skön o mysig hemma kväll framför nån film. Igår va vi på kräftskiva hos mina föräldrar så idag är man lite seg. Eller ja, jag höll mig nykter. För vem skulle annars se till Elina ?

Just nu håller jag på o städar lite. Killen är hos en kompis o fixar nåt o Elina åker runt i sin gå stol . Hon har börjat krypa lite nu också . Har blivit 3 steg. Så duktig så =) * Mamma stolt *  Tror nog att på julafton kommer hon kunna gå. Iallafall om hon fortsätter såhär. Tänder håller hon på o få också. Det är inte lika kul de.. Inte fär henne iallafall. Usch vad det kliar i munnen på henne. Hon blir ju galen !! ...

Nej nu måste jag fortsätta med städningen så killen ser en liten förändring när han kommer hem ;P
Btw så funkar vårt internet igen =) WEEEI ...

Hasta la vista.. .!


Seemeesteer !!!! =)

Datum:2009-08-07 Klockan:12:40:25
Yes,yes,yes... Idag börjar älsklings semeter igen, vilket betyder semeter även för mig å Elina =) Weei...
Ska bli så sköööönt o komma bort lite. Vi har inte bestämt oss än för vart vi ska åka nu dom här två veckorna, men nånstans ska vi. Så är det bara. Blir nog en sväng upp till Svärmor igen. Skulle va mysigt. Kanske även en sväng till Kolmården ? Dit vill jag ialf åka. Bo på vildmarks hotellet o åka på safarin o se den fina delfin föreställningen o se på alla djur o ... *Drömmer mig bort*  Dit vill jag åka. Låter lite töntigt kanske, men har inte varit där på 100år känns det som o tror Elina skulle tycka det va kul också. Visserligen är hon inte så gamal än, men hon kanske kommer gilla det ialf =) Hon är ju klock min lilla flicka.. *Det har hon fått från sin mamma =) *  HaHa

Nä, men ska bli sjukt skönt med semester. Trots att vi hade semester för 2 veckor sen så ska det bli mysigt  o sköönt. =) Vet ialf att kommer ägna mycket tid åt Elina. Det gör  vi alltid iofs, men det är inte ofta vi alla 3 gör nåt, så gäller å passa på när det är semester. Elina kommer helt klart gå i första hand. Vill hon vara hemma , så är vi hemma. =P HaHa.. Nä men nu förstår kanske.. Det är ju hennes första semester. ( Om man bortser från den tidigare semestern för 2 veckor sen )

I just love my life right now ! I'ts lovley..

Igår tillbringade jag o Elina några timmar på stranden med dagiset som min kära mor jobbar på. Var skönt att ligga där o mysa med henne.. Vi badade lite vi också.. Med dom andra barnen, som tyckte det var jätte roligt med Elina för ho va ju en liten bebis.. Dom var så snälla o försiktiga mot henne =) Sötnosar.. Saknar mina små knottar på dagis. Hoppas jag kan få jobba lite där igen nu när min mamma ledighet tar slut. =) Dom e för goa dom .. =P

Nej, nu ska jag ut i solen o äta lite glass med Elina o min lillebror. Elina har fått sig en egen glass, en Piggelin =) HeHe..

Senare drar vi iväg på semester så skriver när vi är tillbaks o jag har tid för datorn igen.

Ha det bra alla Dönickar ; )

NU DRAR VI !!!!!


När migränen slår till .

Datum:2009-08-04 Klockan:12:36:13
Allt började redan igår kväll när jag var påväg hem med Elina. Fick då huvudvärk och kände genast att den här huvudvärken kommer gå över till migrän inom några timmar.
Gick hem, tog en alvedon, la mig på soffan med Elina på magen och vilade. Vi somnade båda två. Vaknade när killen kom hem av att han tog Elina från mitt bröst o la henne i hennes säng. Huvudvärken hade gått över, men inte helt.
Ställde mig och lagde lite middag åt mig o killen. Kände mig bra ett tag, men sen ..PANG  så kom migränen. Killen min tog en blöt handduk o baddade mig i pannan. Gick o la mig i sängen, drog täcket över huvudet o bara låg där helt hjälplös.. Ont gjorde det. I huvudet,ögonen och hade en väldans illamående.. Killen gav mig en till alvedon, ( får inte äta migrän tabletter, för det är nåt jag inte tål i dom.. Får utslag o skit ) o kröp ner brevid mig.
Jag somnade men vaknade av o an hela natten..
I morse när jag vaknade var migränen borta men huvudvärken satt kvar. Men var ju tvungen o gå upp med Elina. Men blev en liten tupplur på soffan och efter det en skön dusch.

Nu har jag lite huvudvärk, men tror mest att det beror på att jag inte ätit en ända matbit på hela dan och nu är klockan halv 1. Ska göra mig lite o äta snart.. Ska bara göra klart lite saker först.

Till er som inte lider av migrän kan jag bara säga.... Känn er stolta ! Migrän är ingen lek när man får dom anfallen. Så ni som inte lider av migrän, lyckos er !

Såhär kände jag mig igår. Inge vidare kul alls .


Back to work.

Datum:2009-08-03 Klockan:11:20:33
Om 2 månader är min mammaledighet slut o det är dags att börja jobba igen. Ska fan bli kul asså. Saknat att jobba lite.
Men vart ska jag jobba då ? =/ Hmmm Det är det stora frågan. Hade ju inget fast jobb innan jag blev gravid så nu blir det till att söka jobb hela dagarna. Om det finns nån där ute som vet nå jobb till mig så säg till isånnafall. Jag tar det jag får så att säga. Inte så kräsen av mig.

Det är alltså dags för killen min o vara hemma med henne. Ska bli kul o se hur han klarar av det , men det kommer nog gå lyssande.
Kom för en stund sen hem från en liten sväng till AF (Arbetsförmedlingen) . Va där och skrev inte mig. Lika bra o göra det tyckte jag. Så nu kommer mina dagar ägnas åt att söka jobb. Njaa kanske inte hela dagarna , men en stor del iallafall =P

Idag är det stååålande fint väder ute. 22 grader varmt,inte ett moln på himlen,Solen lyser starkt o det är verkligen ett sommar väder idag. Ska ner till den lilla glass baren vi har här i stan om en stund o ta en glass med en vän o hennes lilla pöjk. Ja, Elina ska självklart med , hon ääääälskar glass ;-p

Nej, nu är det dags för mig att sätta mig o skriva lite CV. Passar på medans Elina har sällskap av min lillebror.

Tjollahopp! =)

RSS 2.0