Dagens sysslor klara !

Datum:2009-09-09 Klockan:12:22:05
Så var dagens alla "Göra-Saker" klara. Känns skönt att ha fått allt gjort och ändå ha några timmar till övers att fördriva. Blir nog bara slappa framför tv'n skulle jga tro. Kanske en promenad.
Det jag har gjort är det jag i stortsett gör varje dag.
Tvätta,diska,hänga upp tvätten,slänga soporna och bädda sängen. Det är saker jag gör typ varje dag, så även idag .

Nu sitter jag här i soffan. Har precis nattat Elina,så nu sover hon sött. Jag skulle också vila gå och vila en stund. Men får nog bli här på soffan isånnafall. Har ju bäddat sängen.
Är ganska trött faktiskt. Blir väl så när man går upp tidigt och har fullt upp hela morgonen. Måste diska en gång  till såg jag nu . Bläää.. Hatar att vi inte har diskmaskin. Det hade varit så mycket enklare då. Men jaja....

Nu är det inte lika varmt här i lägenheten längre. Nu är det skugga och det fläktar skönt från balkongdörren och det doftar nytvättade kläder i hela lägenheten. Luktar sommar . (Doften på sköjmedlet)

Fick btw en ny kalender av min lillebror igår. Den jag hade innan va så liten så jag frågade om han kunde fixa en sån som dom har i skolan som loggbok. Det gjorde han. Den är inte för stor men inte för liten och det är en sån kalender som jag alltid velat ha, med mycket plats att skriva på och så har den plastfickor som fram/baksida så man kan göra sin egna fram/baksida. Det gillar jag! Tack lillebror =)

Nä ska ta fram filten nu och gosa ner mig i soffan och vila lite.

//SmultronMamman

Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Ja det känns riktigt skönt! Det gör så förbaskat ONT! :( Hoappas det är bättre med dig iaf :)

Datum:2009-09-09 Tid:13:06:41
URL: http://hellonicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback